14 Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι κοντά στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη

Τζιράρκας Α. Δημήτριος

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Αιγάλεω
Αιγάλεω
Απλή επίσκεψη: 25€ (περιλαμβάνει λήψη διατροφικού ιστορικού, σωματομέτρηση, λιπομέτρηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών

Ο Τζιράρκας Δημήτριος είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Αιγάλεω. Αποφοίτησε από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του στην Κλινική Διατροφή στο Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο" Βούλας, όπου και αποκόμισε πολύτιμες γνώσεις στα Διαβητολογικά περιστατικά και σε Νεφροπαθείς ασθενείς. Έχει εργαστεί ως προϊστάμενος Διαιτολόγος σε Κέντρα Αδυνατίσματος και καθηγητής στον τομέα της διατροφής σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Επιπροσθέτως, απέκτησε εξειδίκευση στα περιστατικα Διατροφικών Διαταραχών, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα "Διατροφή και Ψυχική Υγεία" του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι μέλος του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής της Ένωσης Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδος και μέλος του εξελεγκτικού συνεδρίου της ίδιας ένωσης. Ταυτόχρονα, φροντίζει να επιμορφώνεται διαρκώς μέσω σεμιναρίων και συνεδρίων, για τα τεκταινόμενα στον χώρο της Διατροφής και της Διαιτολογίας, εμπλουτίζοντας και διευρύνοντας τις γνώσεις του. Στο ιδιωτικό του γραφείο προσφέρει σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Διαιτολογικής παρακολούθησης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 15:00

Βρυνιώτη Πέγκυ

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Μοσχάτο
Μοσχάτο
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει ζύγισμα, τμηματική λιπομέτρηση και διαιτολόγιο) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Βρυνιώτη Πέγκυ είναι Διατολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Μοσχάτο. Είναι πτυχιούχος Διαιτολογίας - Διατροφολογίας, του ΑΤΕΙ Κρήτης, είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με μεγάλα κέντρα αδυνατίσματος. Έχει πιστοποιηθεί ως σύμβουλος στην "Ολιστική, Ενεργειακή Διατροφολογία", ενώ στα πλαίσια στης συνεχιζόμενης κατάρτισης συμμετείχε σε πρόγραμμα επιμόρφωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στην Κλινική Διατροφή. Έλαβε πιστοποίηση στην υποστήριξη χρόνια παχύσαρκων και υπέρβαρων ατόμων, στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών μέσα από βιωματική εκπαίδευση, ώστε να αναγνωρίζει τις ανάγκες και ανησυχίες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Αναζητώντας την γνώση και στοχεύοντας στην εξειδίκευση ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό δίπλωμα της, στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, στην Ιαματική – Θεραπευτική Ιατρική και Άσκηση, δίνοντας βάση στην κούρα του λεμφοιδήματος και λιποιδήματος. Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων και έχει λάβει μέρος ως βασική ομιλήτρια σε ημερίδες με θέματα διατροφής στην Αττική αλλά και στην επαρχία. Συνεργάζεται ως εισηγητής στην διατροφή και διαιτολογία, σε κολλέγιο, ενώ παράλληλα εκπαιδεύεται η ίδια σε νέα επιστημονικά πεδία σχετιζόμενα με την σωματική υγεία και ευεξία. Οι πελάτες της, που επιθυμούν την απώλεια περιττών κιλών και την τροποποίηση της διατροφικής τους συμπεριφοράς, λαμβάνουν ο καθένας το προσωπικό του διατροφικό πρόγραμμα από το Diet Your Way, βασισμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του οργανισμού του, τις διατροφικές τους συνήθειες και το ιατρικό ιστορικό του, κατόπιν εξετάσεων και σωματοανάλυσης. Τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το πέρας του προγράμματος, η κυρία Βρυνιώτη είναι διαρκώς στο πλευρό των πελατών της, ώστε να δώσει την στήριξη και τις επιστημονικές συμβουλές εκείνες που είναι απαραίτητες για να διατηρήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες στην καθημερινότητά τους.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 08:30

Κολόβη Ευαγγελία

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Αιγάλεω
Αιγάλεω
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού προσδιορισμός πλάνου) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Κολόβη Ευαγγελία είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με το ιδιωτικό γραφείο στο Αιγάλεω. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Σχολή Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης. Επίσης είναι τελειόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος "Άθληση και Υγεία" στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Η πρακτική της άσκηση έγινε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Αττικόν", ενώ έχει εκπονήσει και εργασία με θέμα "Η επίδραση της διατροφής στην εμφάνιση του ηπατοκυτταρικού καρκινώματος". Κατά τη συνεργασία της με γυμναστήρια, καθώς και με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων σε περιστατικά που απαιτούν διατροφική φροντίδα, αποκόμισε σημαντική εμπειρία. Mε την εμπειρία της και την αξιοσημείωτη κατάρτισή της, είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πάνω στα ζητήματα διατροφής και δίαιτας και εξειδικεύεται στην παιδική παχυσαρκία και την αθλητική διατροφή. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος και της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος. Η Κολόβη Ευαγγελία παρακολουθεί συστηματικά συνέδρια και σεμινάρια διατροφής και παχυσαρκίας, ώστε να έχει συνεχή ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις της ειδικότητάς της.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Ματσαγγούρα Άννα

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Καλλιθέα
Καλλιθέα
Απλή επίσκεψη: 20€ - 40€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού μετρήσεις και πλάνο) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση παχυσαρκίας Κλινική διατροφή Αντιμετώπιση σακχαρώδους διαβήτη

Η Ματσαγγούρα Άννα είναι Διατολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στην Καλλιθέα. Σπούδασε στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Τον Απρίλιο του 2013 ξεκίνησε Πρακτική Άσκηση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν", ως ασκούμενη Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, την οποία επιτυχώς ολοκλήρωσε τον Νοέμβριο του 2013. Το 2018 ξεκίνησε να παρακολουθεί την Ειδίκευση Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διαιτροφικων Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) υπό την αιγίδα του National Center for Eating Disorders (NCfED) με την πιστοποίηση του British Psychology Society (BPS) , όπου και ολοκλήρωσε με επιτυχία το Φεβρουάριο 2019. Συμμετέχει συστηματικά σε Συνέδρια και Ημερίδες του Κλάδου της και ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα δεδομένα στην Επιστήμη της Διαιτολογίας. Αυτό της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Διαιτολογικής παρακολούθησης.


περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 15:00

Μπελέκος Βασίλης MSc

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Κορυδαλλός
Κορυδαλλός
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει λιπομέτρηση,σωματικές μετρήσεις,χορήγηση διαιτολογίου) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Μπελέκος Βασίλης είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Κορυδαλλό. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην "Κλινική Διαιτολογία" του ίδιου Πανεπιστημίου. Παράλληλα με την παρακολούθηση των μεταπτυχιακών του σπουδών, άρχισε να εργάζεται ως διαιτολόγος σε κέντρο αισθητικής και με την κατ’ οίκον διατροφική υποστήριξη. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων και παρακολουθεί διαρκώς όλες τις εξελίξεις του αντικειμένου του. Αρθρογραφεί σε ιστοσελίδες και περιοδικά, συμμετείχε ως ομιλητής σε τηλεοπτικές εκπομπές µε θέμα την διατροφή. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει υπηρεσίες διατροφικής υποστήριξης, για ρύθμιση βάρους, παιδική διατροφή, για Κλινική διατροφή, διατροφή αθλητών και αθλούμενων και διατροφή για εγκύους και θηλάζουσες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 12:00

Μίαρη Παναγιώτα

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, σωματικές μετρήσεις, λιπομέτρηση, χορήγηση διαιτολογίου) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Μίαρη Παναγιώτα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Περιστέρι. Είναι πτυχιούχος Διατροφολόγος – Διαιτολόγος του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην "Διατροφή και Άσκηση" από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διαθέτει εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές (νευρική ανορεξία-νευρική βουλιμία-αδηφαγία), δίπλωμα στην Ιριδολογία και πιστοποιητικό από τα Κέντρα Δια βίου Μάθησης ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε πρόγραμμα εξειδίκευσης στην "Συμβουλευτική, Coaching και Mentoring" του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Μελέτη του προγράμματος Childhood Obesity Surveillance Initiative του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την παιδική παχυσαρκία και είναι συγγραφέας βιβλίου – οδηγού διατροφής με τίτλο "Το πράσινο παραμύθι, Τρώω σωστά και … γελάω". Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε αθλητικούς ομίλους, σχολεία και τηλεόραση. Είναι μέλος της Ένωσης διαιτολόγων-διατροφολόγων Ελλάδος, της Grespen – Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Ιριδολογίας, της επιστημονικής ομάδας "Διατροφή", του "Health lab" και του "Medidiatrofi". Στο ιδιωτικό της γραφείο αναλαμβάνει υπεύθυνα τον σχεδιασμό εξατομικευμένων διαιτολογίων για απώλεια βάρους, την παιδική διατροφή, καθώς και κλινική διατροφή, για άτομα με υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη, χοληστερόλη. Επιπλέον, σχεδιάζει ειδική διατροφή για έγκυες και θηλάζουσες, για γαστρεντερολογικές παθήσεις και αθλητική διατροφή.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Στυλιανοπούλου Ρούλα BSc

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή επίσκεψη: 25€ (περιλαμβάνει σωματικές μετρήσεις, λιπομέτρηση και διαιτολόγιο εβδομάδας) υπόλοιπες υπηρεσίες
Κλινική διατροφή

Η Στυλιανοπούλου Ρούλα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Περιστέρι. Αποφοίτησε από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια, έκανε την πρακτική της άσκηση σε νοσοκομειακές μονάδες όπως το Γενικό Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Άγιος Σάββας" και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν", καθώς επίσης και σε δομές, όπως το Α' ΚΑΠΗ Καλλιθέας. Επιπλέον μέρος της πρακτικής της άσκησης πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο και στο εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης (Elysse Catering). Η διατροφολόγος Στυλιανοπούλου έχει συμμετάσχει σε πλήθος ερευνών και μελετών, σε ομιλίες και εξέταση αθλούμενων σε αθλητικούς χώρους. Επίσης, έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε ομιλίες για την υγιεινή διατροφή σε δημοτικά σχολεία της Δυτικής Αττικής. Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσής της, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στην ειδικότητά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι, πραγματοποιεί ημερίδες και ομιλίες σε ενήλικες και παιδιά με θέμα την διατροφή και την παιδική παχυσαρκία, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί τακτικά σε ιστοσελίδες και εφημερίδες πανελλήνιας εμβέλειας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00

Πετράκου Μαριλένα

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Κερατσίνι
Κερατσίνι
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει μετρήσεις σώματος, αξιολόγηση ιστορικού υγείας, διατροφικό ιστορικό, διατροφικό πλάνο, παρακολούθηση και επικοινωνία) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση παχυσαρκίας Δίαιτα και διατροφή

Η Πετράκου Μαριλένα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στο Κερατσίνι. Είναι απόφοιτη της Σχολής Διαιτολογίας και Διατροφής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης. Αμέσως μετά το τέλος των βασικών σπουδών της, ξεκίνησε να διευρύνει την σχέση του βάρους του ατόμου με την δημιουργία ενός διατροφικού προγράμματος προσαρμοσμένο στις προσωπικές ανάγκες του. Έτσι, συνέχισε την επαγγελματική της κατάρτιση, με το επιμορφωτικό σεμινάριο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου πάνω στην Εξατομικευμένη Διατροφή και έναν χρόνο αργότερα παρακολούθησε το επιμορφωτικό σεμινάριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών πάνω στην Κλινική Διατροφή. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης στο "Τζάνειο" Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά ανέλαβε περιστατικά ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη και αμέσως μετά, ξεκίνησε να συνεργάζεται με ήδη καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου για να αποκτήσει περισσότερη επαγγελματική εμπειρία. Το 2016 όπου αποφοίτησε, ξεκίνησε να δουλεύει επίσημα ως ελεύθερος επαγγελματίας αναλαμβάνοντας περιστατικά παχυσαρκίας, σακχαρώδη διαβήτη, εγκύους και θηλάζουσες και κλινικά περιστατικά. Η συνεχής επιμόρφωση θεωρεί πως είναι από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του επαγγέλματος του διαιτολόγου, γι αυτόν τον λόγο, ολοκλήρωσε επιμορφωτικό σεμινάριο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Αθηνών με θέμα την "Εξατομικευμένη Διατροφή", με το οποίο μπορεί να δημιουργεί ένα πρόγραμμα διατροφής βασισμένο στους προσωπικούς στόχους και συνήθειες του ατόμου μακριά από θερμιδικά όρια. Επιπλέον, ένα κομμάτι της δικής της φιλοσοφίας είναι και η επίτευξη της υγείας μέσω της διατροφής, και γι αυτό στην συνέχεια ολοκλήρωσε επιμορφωτικό σεμινάριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα "Κλινική Διατροφή". Παράλληλα, ενημερώνεται για τα νεότερα διαιτολογικά νέα από τα ετήσια διαιτολογικά συνέδρια, ημερίδες, webinars, επιστημονικές δημοσιεύσεις, ώστε να προσφέρει στους ασθενείς της τις τελευταίες διαιτολογικές συστάσεις.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Ντελίκου - Μπενέτου Ναταλία MSc

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Ίλιον
Ίλιον
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει σωματικές μετρήσεις, λιπομέτρηση, λήψη ιστορικού και διαιτολόγιο) υπόλοιπες υπηρεσίες
Κλινική διατροφή

Η Ντελίκου - Μπενέτου Ναταλία είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Ίλιον. Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Κλινική Διατροφή" του Πανεπιστημίου του Roehampton, της Αγγλίας. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση" του ΕΣΠΑ στο Κέντρο Διατροφικής Υποστήριξης Γενικής, Μαιευτικής και Παιδιατρικής Κλινικής Ιασώ καθώς και στο τμήμα Παρεντερικής Διατροφής των Μαιευτηρίων Ιασώ, Μητέρα, Γαία, Ρέα, Λητώ της Εταιρεία Παροχής Συμβουλών Διατροφής Αττικηρώς Ζην ΕΠΕ, όπου εργάζεται μέχρι σήμερα ως Διαιτολόγος- Διατροφολόγος. Αρθρογραφεί σε ιστοσελίδες ποικίλης ύλης και διατηρεί επίσης τη δική της ιστοσελίδα Longevity Way, διεξάγει σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων με τίτλο "Σεμινάρια Διατροφικής Εκπαίδευσης" στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Δήμου Ιλίου. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού και του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής. Συμμετέχει σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό την επιστημονική κατάρτιση και ενημέρωση σε θέματα διατροφής και υγείας. Παρέχει διαιτολογικές και διατροφικές υπηρεσίες καθώς και διατροφική αξιολόγηση και υποστήριξη φυσιολογικών και κλινικών καταστάσεων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Αγγελοπούλου Τζένη

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Γαλάτσι
Γαλάτσι
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει σωματικό έλεγχο, λιπομέτρηση και διαιτολόγιο) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Αγγελοπούλου Τζένη είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος ιδιωτικό γραφείο στο Γαλάτσι. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και έκανε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό". Παρέχει υπηρεσίες παρακολούθησης και αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών και αναλαμβάνει τη διατροφική υποστήριξη ατόμων με ιδιαίτερες ανάγκες όπως, αθλητές, έγκυες και θηλάζουσες καθώς και παιδιών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00