1 Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος στο Κερατσίνι

Κλείστε Ραντεβού με Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο στο Κερατσίνι γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο της επιλογής σας στο Κερατσίνι

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο στο Κερατσίνι; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Κερατσίνι

Βρείτε Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Κερατσίνι. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Cavitation - Θεραπεία για Κυτταρίτιδα, Fraxel Laser - ανάπλαση, Laser αποτρίχωση Full body, Laser αποτρίχωση αυχένας, Laser αποτρίχωση ευαίσθητης περιοχής, Laser αποτρίχωση κοιλιά, Laser αποτρίχωση Κύστη κόκκυγος, Laser αποτρίχωση μασχάλη, Laser αποτρίχωση μπικίνι

Σχετικές ειδικότητες

Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στο Κερατσίνι, Καρδιολόγοι στο Κερατσίνι, Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι στο Κερατσίνι, Πλαστικοί Χειρουργοί στο Κερατσίνι

Παπαγεωργίου Βάιος

  • Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
  • Κερατσίνι
Κερατσίνι
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Παπαγεωργίου Βάιος είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος με το ιδιωτικό του ιατρείο στο Κερατσίνι. Είναι απόφοιτός της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Έλαβε την ειδίκευσή του για την Δερματολογία - Αφροδισιολογία, από το Γενικό Νοσοκομείο Λοιμωδών Νόσων "Αγία Βαρβάρα" και από το Γενικό Νοσοκομείο "ο Ευαγγελισμός" στις Δερματολογικές Κλινικές. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί για πολλά έτη ως Δερματολόγος στις Νομαρχιακές Μονάδες ΕΟΠΠΥ Νέου Κόσμου και Πειραιά. Είναι εξειδικευμένος στην Αισθητική Δερματολογία και τη Δερματοχειρουργική. Η πολύτιμη και πολυετής εμπειρία του, του δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει πλήθος υπηρεσιών με προτεραιότητα την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 10/10

2 Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι κοντά στο Κερατσίνι

Κουτουδάκη Ευαγγελία

  • Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
  • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Laser αποτρίχωσης

Η Κουτουδάκη Ευαγγελία είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στην Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων Αθηνών "Ανδρέας Συγγρός". Επιπλέον, υπήρξε Ειδικευόμενη Βοηθός στη Β’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, καθώς και Θεράπων Ιατρός στο Τ.Μ.Υ. ΙΚΑ Ανθούπολης. Σήμερα, εξειδικεύεται στη θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης, στη θεραπεία της ακμής, στα νήματα προσώπου και στη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, καθώς έχει αναλάβει εκατοντάδες περιστατικά σε κάθε ένα από αυτά. Ακόμα, στο ιδιωτικό της ιατρείο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως, μεσοθεραπεία (αναζωογόνηση προσώπου, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας), microneedling, αποτρίχωση με laser, χημικά peelings, ενώ αντιμετωπίζει όλη την γκάμα δερματολογικών και αφροδισιακών νοσημάτων. Αξίζει να αναφερθεί πως φροντίζει για τη συνεχή ενημέρωσή της πάνω στις εξελίξεις του κλάδου της και συμμετέχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και ελληνικά και διεθνή συνέδρια Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας και είναι μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής - Αφροδισιολογικής Εταιρείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Τσιρώνη Αθανασία

  • Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
  • Νέα Ιωνία
Νέα Ιωνία
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ακμής Αφαίρεση θηλωμάτων - μυρμηγκιών Θεραπεία κονδυλωμάτων

Η Τσιρώνη Αθανασία είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε την εξειδίκευσή της στο Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός" στις Δερματικές παθήσεις και τα Αφροδίσια νοσήματα. Η γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και αναλαμβάνει περιστατικά σε όλο το φάσμα της αισθητικής δερματολογίας και της αφροδισιολογίας. Στις θεραπείες χρησιμοποιεί τεχνικές σύμφωνα με την πρόοδο της τεχνολογίας και της επιστήμης, παράλληλα διαθέτει τον πλέον καινοτόμο εξοπλισμό με στόχο την συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του ασθενούς, μέσα από λεπτομερή εξέταση και διάγνωση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:00