1 Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος στην Ηλιούπολη

Κλείστε Ραντεβού με Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο στην Ηλιούπολη γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο της επιλογής σας στην Ηλιούπολη

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο στην Ηλιούπολη; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Ηλιούπολη

Βρείτε Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Ηλιούπολη. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Cavitation - Θεραπεία για Κυτταρίτιδα, Fraxel Laser - ανάπλαση, Laser αποτρίχωση Full body, Laser αποτρίχωση αυχένας, Laser αποτρίχωση ευαίσθητης περιοχής, Laser αποτρίχωση κοιλιά, Laser αποτρίχωση Κύστη κόκκυγος, Laser αποτρίχωση μασχάλη, Laser αποτρίχωση μπικίνι

Σχετικές ειδικότητες

Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στην Ηλιούπολη, Καρδιολόγοι στην Ηλιούπολη, Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι στην Ηλιούπολη

Τσιούμα Ζωγράφω

 • Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
 • Ομοιοπαθητικός
 • Ηλιούπολη
Ηλιούπολη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Θεραπεία αντιγήρανσης ρυτίδων έκφρασης Θεραπεία κονδυλωμάτων

Η Τσιούμα Ζωγράφω είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος και Ομοιοπαθητικός, με ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής και έλαβε την εκπαίδευσή της στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας στο Παθολογικό τμήμα, το Καρδιολογικό και το Χειρουργικό. Ειδικεύτηκε επίσης στην Παθολογία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο", έλαβε και την ειδίκευση της στην Δερματολογία και Αφροδιδιολογία από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αφροδίσιων Νοσημάτων "Ανδρέας Συγγρός". Είναι Διπλωματούχος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής στην Κλασική Ομποιοπαθητική. Στο ιατρείο ττης αναλαμβάνει πληθώρα περιστατικών, εξατομικεύοντας τις ανάγκες του κάθε περιστατικού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

5 Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι κοντά στην Ηλιούπολη

Λήτου Τζουλιέτα

 • Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
 • Δάφνη
Δάφνη

Η Λήτου Τζουλιέτα είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Δάφνη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Τιράνων. Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία και Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νοσημάτων "Ανδρέας Συγγρός" και ειδικεύτηκε στο Παθολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ευαγγελισμός" και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ιπποκράτειο". Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας. Διετέλεσε Επικουρικός στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, στη Μονάδα Σπίλων και Μελανώματος του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Διαθέτει πολυετή εμπειρία και αναλαμβάνει περιστατικά κλινικής και αισθητικής δερματολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Πετράκος Ιωάννης

 • Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
 • Άλιμος
Άλιμος
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ακμής

Ο Πετράκος Ιωάννης είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Άλιμο. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Δερματολογία και την Δερματική Ογκολογία καθώς και στα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα, αλλά και στην Δερματοχειρουργική και την αντιμετώπιση Δερματολογικών Λοιμώξεων, στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδίσιων Νοσημάτων "Ανδρέας Συγγρός". Από την εκπαίδευσή του έλαβε πολύτιμη εμπειρία σε όλο το φάσμα της κλινικής Δερματολογίας, όπως Νοσήματα των Ονύχων και των Τριχών, την Δερματοσκόπιση, την Χαρτογράφηση Σπίλων και τα Αλλεργικά Νοσήματα. Στα πλαίσια της συνεχούς του επιμόρφωσης, έχει παρακολουθήσει πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια συνέδρια Κλινικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας. Ο γιατρός είναι άρτια εκπαιδευμένος και έχει πολυετή εμπειρία καθώς έχει εργαστεί σε κάποια από τα σημαντικότερα Νοσοκομεία της Ελλάδας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 11:00

Μπισκίνης Διονύσιος

 • Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
 • Γλυφάδα
Γλυφάδα
Θεραπεία κονδυλωμάτων Αντιμετώπιση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων Αντιμετώπιση ψωρίασης

Ο Μπισκίνης Διονύσιος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα. Σπούδασε Ιατρική και ειδικεύτηκε στην Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος σε ιατρείο στη Σαντορίνη και στη Ζάκυνθο. Τέλος, είναι εξειδικευμένος στην Αφροδισιολογία, στην Αισθητική δερματολογία, την Τριχόπτωση-Αλωπεκία και στις Εφαρμογές Laser.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Τσιρώνη Μαρία

 • Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
 • Καλλιθέα
Καλλιθέα
Αντιμετώπιση ακμής

Η Τσιρώνη Μαρία είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε την ειδικότητα της στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων "Ανδρέας Συγγρός" για την Δερματολογία Αφροδισιολογία. Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσής της, έχει συμμετάσχει σε όλα τα Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκά Δερματολογικά συνέδρια ενώ είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας. Ήταν Συνεργάτης γιατρός στον Όμιλο Euromedica, στα Laser Line Clinics και Δερματολόγος γιατρός στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.), απ' όπου απέκτησε σημαντική εμπειρία. Στο ιατρείο της αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών σε όλο το φάρμα της Κινικής και Αισθητικής Δερματολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 19:00

Σταύρακα Ειρήνη MD, PhD

 • Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
 • Παλαιό Φάληρο
Παλαιό Φάληρο
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αφαίρεση σπίλων Δερματοχειρουργική

Η Σταύρακα Ειρήνη είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών και Υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" και εξειδικεύτηκε στη Δερματοχειρουργική, στο Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός". Έχει μεγάλη εμπειρία στη διάγνωση και θεραπεία καλοήθων και κακοήθων βλαβών του δέρματος, όπως επίσης και σε τομείς της αισθητικής δερματολογίας όπως μεσοθεραπεία, εμφυτεύματα, μπότοξ και εφαρμογές laser στα οποία έχει εξειδικευτεί.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 12:00