3

Παθολόγοι κοντά στη Θέρμη

Κλείστε Ραντεβού με Παθολόγο στη Θέρμη γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Παθολόγο της επιλογής σας στη Θέρμη

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παθολόγο στη Θέρμη; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παθολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Θέρμη

Βρείτε Παθολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Θέρμη. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Holter πίεσης, Strep Test, Αντιμετώπιση αναιμίας, Αντιμετώπιση διαβήτη, Αντιμετώπιση ιλαράς, Αντιμετώπιση ίωσης γρίπης και κρυολογήματος, Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας, Αντιμετώπιση κορωνοϊού (Covid-19), Αντιμετώπιση λοιμώξεων
Σχετικές ειδικότητες
Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι στη Θέρμη, Βελονιστές στη Θέρμη, Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στη Θέρμη, Διαβητολόγοι στη Θέρμη, Ενδοκρινολόγοι στη Θέρμη, Καρδιολόγοι στη Θέρμη, Οφθαλμίατροι στη Θέρμη, Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι στη Θέρμη, Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) στη Θέρμη

Αλεξανδρής Ιωάννης
Παθολόγος, Βελονιστής

  • Περαία
Περαία
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Αλεξανδρής Ιωάννης είναι ειδικός παθολόγος με ιατρική πράξη βελονισμού και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Περαία. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Τελείωσε την διετή εκπαίδευση βελονισμού στο Ιπποκράτειο κέντρο Βελονισμού το 1993. Μετεκπαιδεύτηκε στον βελονισμό στην ακαδημία του Πεκίνου (Κίνα). Επί 10ετία διετέλεσε αντιπρόεδρος της Εταιρίας Βελονισμού Ελλάδος, καθώς και συνιδρυτής του Ερευνητικού Ινστιτούτου Βελονισμού Ελλάδος. Διδάσκει τον βελονισμό επί 21ετία σε πτυχιούχους ιατρούς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της ICMART και καθηγητής στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Ελλάδος. Master Αισθητικής Ιατρικής University Torino-Camerino (Italy).

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 20:00

Ρίζος Γεώργιος
Παθολόγος, Ογκολόγος

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη

Ο Ρίζος Γεώργιος είναι Στρατιωτικός Ιατρός Παθολόγος - Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος του ιατρικού τμήματος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και του ιατρικού τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα δύο πρώτα έτη του γενικού μέρους της ειδικότητας, το πραγματοποίησε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως και το υπόλοιπο στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας του Παθολόγου Ογκολόγου, κατόπιν ολοκλήρωσης του ειδικού μέρους της ειδικότητας στην Α' Παθολογική Ογκολογική κλινική στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεαγένειο στη Θεσσαλονίκη, όπου και εκπαιδεύτηκε στη διαγνωστική προσέγγιση, θεραπευτική αντιμετώπιση και παρακολούθηση ασθενών με συμπαγείς όγκους. Εργάζεται ως επιμελητής στην Ογκολογική κλινική στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, και συγχρόνως στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος της Εταιρείας Παθολόγων Ογκολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ), της Ευρωπαϊκής Ογκολογικής Εταιρείας (ESMO) και της Αμερικανικής Ογκολογικής Εταιρείας (ASCO) και έχει ενεργό συμμετοχή σε πληθώρα συνεδρίων ως ομιλητής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 20:00

Τσιάντας Γεώργιος
Παθολόγος, Διαβητολόγος

  • Ωραιόκαστρο
Ωραιόκαστρο
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση διαβήτη Ρύθμιση σακχαρώδη διαβήτη

Ο Τσιάντας Γεώργιος είναι ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στη διάγνωση και παρακολούθηση παθολογικών περιστατικών όπως παρακολούθηση διαβήτη, υπέρταση, αναιμία και άλλα. Στο ιατρείο του παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες προς τους ασθενείς, όπως κλινική εξέταση, ηλεκτρονική συνταγογράφηση και πιστοποιητικά / βεβαιώσεις.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 20:00