1 Παθολόγος στην Περαία

Κλείστε Ραντεβού με Παθολόγο στην Περαία γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Παθολόγο της επιλογής σας στην Περαία

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παθολόγο στην Περαία; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παθολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Περαία

Βρείτε Παθολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Περαία. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Holter πίεσης, Strep Test, Αντιμετώπιση αναιμίας, Αντιμετώπιση διαβήτη, Αντιμετώπιση ιλαράς, Αντιμετώπιση ίωσης γρίπης και κρυολογήματος, Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας, Αντιμετώπιση κορωνοϊού (Covid-19), Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης

Σχετικές ειδικότητες

Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι στην Περαία, Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στην Περαία, Οφθαλμίατροι στην Περαία, Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι στην Περαία, Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) στην Περαία

Αλεξανδρής Ιωάννης

 • Παθολόγος
 • Βελονιστής
 • Περαία
Περαία
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Αλεξανδρής Ιωάννης είναι ειδικός παθολόγος με ιατρική πράξη βελονισμού και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Περαία. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Τελείωσε την διετή εκπαίδευση βελονισμού στο Ιπποκράτειο κέντρο Βελονισμού το 1993. Μετεκπαιδεύτηκε στον βελονισμό στην ακαδημία του Πεκίνου (Κίνα). Επί 10ετία διετέλεσε αντιπρόεδρος της Εταιρίας Βελονισμού Ελλάδος, καθώς και συνιδρυτής του Ερευνητικού Ινστιτούτου Βελονισμού Ελλάδος. Διδάσκει τον βελονισμό επί 21ετία σε πτυχιούχους ιατρούς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της ICMART και καθηγητής στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Ελλάδος. Master Αισθητικής Ιατρικής University Torino-Camerino (Italy).

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

4 Παθολόγοι κοντά στην Περαία

Ρίζος Γεώργιος

 • Παθολόγος
 • Ογκολόγος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη

Ο Ρίζος Γεώργιος είναι Στρατιωτικός Ιατρός Παθολόγος - Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος του ιατρικού τμήματος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και του ιατρικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα δύο πρώτα έτη του γενικού μέρους της ειδικότητας το πραγματοποίησε στο 424 ΓΣΝΕ και το υπόλοιπο στο ΓΝ Παπαγεωργίου. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας του Παθολόγου Ογκολόγου τον 07/2020, κατόπιν ολοκλήρωσης του ειδικού μέρους της ειδικότητας στην Α' Παθολογική Ογκολογική κλινική στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεαγένειο στη Θεσααλονίκη, όπου και εκπαιδεύτηκε στη διαγνωστική προσέγγιση, θεραπευτική αντιμετώπιση και παρακολούθηση ασθενών με συμπαγείς όγκους. Εργάζεται ως επιμελητής στην Ογκολογική κλινική στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, και συγχρόνως στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος της Εταιρείας Παθολόγων Ογκολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ), της Ευρωπαϊκής Ογκολογικής Εταιρείας (ESMO) και της Αμερικανικής Ογκολογικής Εταιρείας (ASCO) και έχει ενεργό συμμετοχή σε πληθώρα συνεδρίων ως ομιλητής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Παρασκευή 07/10

Χέλης Κωνσταντίνος

 • Παθολόγος
 • Τριανδρία
Τριανδρία

Ο Χέλης Κωνσταντίνος είναι ειδικός Παθολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης. Είναι συμβεβλημένος Οικογενειακός ιατρός ΕΟΠΥΥ. Στο ιατρείο του αναλαμβάνει περιστατικά με σακχαρώδη διαβήτη, αρτηριακή υπέρταση, λοιμώδη νοσήματα, δυσλιπιδαιμίες, μεταβολικά νοσήματα, αλλά και παθήσεις του αναπνευστικού, πεπτικού, κυκλοφορικού και μυοσκελετικού συστήματος, ενώ ασχολείται και με τη διερεύνηση αναιμίας και τη γηριατρική.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Παρασκευή 07/10

Τσιάντας Γεώργιος

 • Παθολόγος
 • Διαβητολόγος
 • Ωραιόκαστρο
Ωραιόκαστρο
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση διαβήτη Ρύθμιση σακχαρώδη διαβήτη

Ο Τσιάντας Γεώργιος είναι ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στη διάγνωση και παρακολούθηση παθολογικών περιστατικών όπως παρακολούθηση διαβήτη, υπέρταση, αναιμία και άλλα. Στο ιατρείο του παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες προς τους ασθενείς, όπως κλινική εξέταση, ηλεκτρονική συνταγογράφηση και πιστοποιητικά / βεβαιώσεις.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:00

Ποικιλίδου Μαρία

 • Παθολόγος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Holter πίεσης Αντιμετώπιση παχυσαρκίας Δίαιτα και διατροφή Εξέταση σακχαρώδη διαβήτη

Η Ποικιλίδου Μαρία είναι Παθολόγος - Υπερτασιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Ειδικεύτηκε στην Εσωτερική Παθολογία στη Β’ Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης και έχει τον τίτλο της κλινικής υπερτασιολόγου από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης. Είναι συνεργάτιδα του τμήματος Υπέρτασης της Α’ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ όπου εκπόνησε τη διδακτορική διατριβή της και ασχολείται έως σήμερα με την κλινική έρευνα, τη διδασκαλία σε φοιτητές ιατρικής καθώς και με την εκπαίδευση των ιατρών στον τομέα της υπέρταση. Μετεκπαιδεύτηκε στο National Institutes of Health όπου ασχολήθηκε με την έρευνα σε μοριακό επίπεδο της γήρανσης των αγγείων και στο Johns Hopkins Hospital στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ. Έχει ιδιαίτερη εμπειρία στη διερεύνηση και θεραπεία δευτεροπαθών μορφών υπέρτασης και την υπέρταση σε ειδικές ομάδες όπως η υπέρταση στην εγκυμοσύνη, την υπέρταση στα παιδιά, το διαβήτη, τη νεφρική ανεπάρκεια και διαθέτει πιστοποιημένες συσκευές 24ωρης καταγραφής πίεσης για τη έγκυρη διάγνωση και παρακολούθηση της υπέρτασης. Αναλαμβάνει τη διάγνωση και θεραπεία των έκτακτων παθολογικών περιστατικών, αλλά και τη διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία χρονίων παθολογικών καταστάσεων όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, η δυσλιπιδαιμία και η παχυσαρκία. Διενεργεί επίσης λιπομέτρηση με τη συσκευή και μέτρηση βασικού μεταβολισμού για τη σωστή αντιμετώπιση της παχυσαρκίας με την απαραίτητη ιατρική καθοδήγηση. Η γιατρός παρακολουθεί τα σύγχρονα ιατρικά δρώμενα συμμετέχοντας σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια. Σας υποδέχεται στο ιδιωτικό της ιατρείο, σε ένα σύγχρονο και άριστα εξοπλισμένο χώρο.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00