1

Οφθαλμίατρος στην Κέρκυρα

Κλείστε Ραντεβού με Οφθαλμίατρο στην Κέρκυρα γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οφθαλμίατρο της επιλογής σας στην Κέρκυρα

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οφθαλμίατρο στην Κέρκυρα; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Κέρκυρα

Βρείτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Κέρκυρα. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Argon Laser φωτοπηξία για ρωγμή/οπή αμφιβληστροειδούς, Laser αστιγματισμού, Laser για την αντιμετώπιση της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, Laser καταρράκτη, Laser μυωπίας, Laser πρεσβυωπίας, Laser υπερμετρωπίας, YAG Laser για δευτερογενή καταρράκτη, Αναίμακτη αντιμετώπιση εκτρόπιο και εντρόπιο βλεφάρων
Σχετικές ειδικότητες
Παθολόγοι στην Κέρκυρα

Μπουζούκης Δημήτριος MD, PhD, FEBO
Οφθαλμίατρος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος

  • Κέρκυρα
Κέρκυρα
Απλή επίσκεψη: 60€ (περιλαμβάνει πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο και συνταγογράφηση γυαλιών) υπόλοιπες υπηρεσίες
Laser μυωπίας Παιδοφθαλμολογικός έλεγχος Εγχείρηση καταρράκτη Εξέταση ωχράς κηλίδας Αντιμετώπιση κερατόκωνου Τοπογραφία κερατοειδούς

Ο Μπουζούκης Δημήτριος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κέρκυρα. Διδάκτωρ της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και ειδικευμένος στη Χειρουργική του Καταρράκτη, στις Μεταμοσχεύσεις Κερατοειδούς και στη Laser Διαθλαστική Χειρουργική. Απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας στην Οφθαλμολογία από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης. Εκπόνησε Διδακτορική Διατριβή με άριστα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το 2012 απέκτησε με εξετάσεις τον Ευρωπαϊκό τίτλο ειδικότητας στην Οφθαλμολογία (Fellow of European Board of Ophthalmology) από το EuropeanBoard of Ophthalmology στο Παρίσι. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας και του διδακτορικού του ειδικεύτηκε στις επεμβάσεις καταρράκτη, κερατοειδούς και διαθλαστικής χειρουργικής στο Νοσοκομείο Guy’s & St Thomas Hospital στο Λονδίνο. Διετέλεσε Επιστημονικός Υπεύθυνος στο Βαρδινογιάννειο Εργαστήριο Μικροχειρουργικής και Μεταμοσχεύσεων Κερατοειδούς του Πανεπιστημίου Κρήτης που αποτελεί τη γενέτειρα της τεχνικής Laser στη διαθλαστική χειρουργική για τη διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού. Στο Ηνωμένο Βασίλειο εργάστηκε ως Σύμβουλος στο Νοσοκομείο Royal Surrey County Hospital και στα Νοσοκομεία Ashford & St Peter’s όπου ήταν και Επιστημονικός Υπεύθυνος του τμήματος μεταμοσχεύσεων κερατοειδούς. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή πολλών δημοσιευμένων επιστημονικών συγγραμμάτων, όπως επίσης και βιβλίων. Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες επιστημονικές παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας, Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής καθώς και των Ελληνικών Οφθαλμολογικών Εταιρειών. Το 2012 βραβεύτηκε από την Ελληνική Εταιρεία Ενδοφθάλμιων Φακών και Καταρράκτη με την υποτροφία "Σπύρος Γεωργαράς" που απονέμεται σε εξαίρετους νέους Έλληνες Οφθαλμίατρους για τη διεύρυνση των γνώσεων στη χειρουργική του οφθαλμού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00