1

Οφθαλμίατρος κοντά στη Κύμη

Κλείστε Ραντεβού με Οφθαλμίατρο στη Κύμη γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οφθαλμίατρο της επιλογής σας στη Κύμη

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οφθαλμίατρο στη Κύμη; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Κύμη

Βρείτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Κύμη. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Argon Laser φωτοπηξία για ρωγμή/οπή αμφιβληστροειδούς, Laser αστιγματισμού, Laser για την αντιμετώπιση της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, Laser καταρράκτη, Laser μυωπίας, Laser πρεσβυωπίας, Laser υπερμετρωπίας, YAG Laser για δευτερογενή καταρράκτη, Αναίμακτη αντιμετώπιση εκτρόπιο και εντρόπιο βλεφάρων
Σχετικές ειδικότητες
Οδοντίατροι στη Κύμη

Σταυρίδης Ευάγγελος MD, PhD
Οφθαλμίατρος

  • Χαλκίδα
Χαλκίδα
Απλή επίσκεψη: 35€ (περιλαμβάνει διαθλαστικό έλεγχο, τονομέτρηση, βυθοσκόπηση, απεικόνιση οποιασδήποτε παθολογίας στο πρόσθιο και οπίσθιο ημιμόριο και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σταυρίδης Ευάγγελος είναι Οφθαλμίατρος με ιδιωτικά ιατρεία στις Αχαρνές και στην Χαλκίδα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Homburg. έχει λάβει ειδίκευση στην Παιδοοφθαλμολογία και στον έλεγχο και την αντιμετώπιση του γλαυκώματος, του καταρράκτη, καθώς και των παθήσεων του αμφιβληστροειδούς και της ωχράς κηλίδας. Αξίζει να σημειωθεί η ξεχωριστή εμπειρία που διαθέτει σε εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως βυθοσκόπηση, τονομέτρηση και σε επεμβάσεις καταρράκτη, γλαυκώματος και laser μυωπίας, αστιγματισμού και υπερμετρωπίας. Είναι συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Οφθαλμολογίας Athens Vision και του Αττικού Οφθαλμολογικού Κέντρου, καθώς και στο Οφθαλμολογικό Κέντρο Provision. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Κερατοειδούς, της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφθάλμιων Φακών & Διαθλαστικής Χειρουργικής και της Ελληνικής Εταιρείας Γλαυκώματος, αλλά και του του European Board of Ophthalmology, της European Society of Cataract and Refractive Surgeons. Ο γιατρός αναλαμβάνει διαθλαστικό έλεγχο και συνταγογράφηση, χορήγηση γυαλιών, εξέταση γλαυκώματος, εξέταση καταρράκτη και πλήθος υπηρεσιών δίνοντας έμφαση στην πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:30