2 Οφθαλμίατροι στην Πάτρα

Κλείστε Ραντεβού με Οφθαλμίατρο στην Πάτρα γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οφθαλμίατρο της επιλογής σας στην Πάτρα

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οφθαλμίατρο στην Πάτρα; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Πάτρα

Βρείτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Πάτρα. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Argon Laser φωτοπηξία για ρωγμή/οπή αμφιβληστροειδούς, Laser για την αντιμετώπιση της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, Laser καταρράκτη, Laser μυωπίας, Laser πρεσβυωπίας, Laser υπερμετρωπίας, YAG Laser για δευτερογενή καταρράκτη, Αναίμακτη αντιμετώπιση εκτρόπιο και εντρόπιο βλεφάρων, Αναίμακτη αφαίρεση μορφωμάτων

Σχετικές ειδικότητες

Αλλεργιολόγοι στην Πάτρα, Οδοντίατροι στην Πάτρα, Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) στην Πάτρα

Dr Καϊάφας Κωνσταντίνος MD, FEBO

  • Οφθαλμίατρος
  • Χειρουργός Οφθαλμίατρος
  • Πάτρα
Πάτρα
Οπτική τομογραφία συνοχής (OCT) Εξέταση καταρράκτη

Ο Καϊάφας Κωνσταντίνος είναι Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Πάτρας και αφού ολοκλήρωσε τη τη στρατιωτική του θητεία, μετέβη στη Γερμανία όπου και έλαβε κατόπιν σχετικών εξετάσεων την άδεια άσκησης του επαγγέλματος του ιατρού στη Γερμανία (Approbation). Πήρε την ειδικότητα της οφθαλμολογίας στην κλινική “Augenärzte OWL Dres Giers, von Lovenberg und Faßbender” στο Detmold, τη μεγαλύτερη κλινική στο Ost-Westphalen-Lippe και μια από τις μεγαλύτερες σε ολόκληρη τη Γερμανία. Εκεί αντιμετώπισε πληθώρα περιστατικών όλου του εύρους της οφθαλμολογίας και εκπαιδεύτηκε στην διάγνωση και την αντιμετώπιση τους με βάση ό,τι πιο σύγχρονο και μοντέρνο υπάρχει στο χώρο. Ιδιαιτέρως ασχολήθηκε με τη διάγνωση και θεραπεία ειδικών παθήσεων του αμφιβληστροειδούς (ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, αγγειακές αποφράξεις, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια), του φακού (καταρράκτης) και του οπτικού νεύρου (γλαύκωμα). Από επεμβατικής απόψεως (απέκτησε πολυετή εμπειρία και) εξειδικεύτηκε ιδιαιτέρως: στη μικροχειρουργική του καταρράκτη (με τη μέθοδο της φακοθρυψίας) στην αντιμετώπιση του γλαυκώματος με ποικίλους τρόπους (είτε με την πλέον μοντέρνα/σύγχρονη χειρουργική, ελάχιστα επεμβατική (MIGS> Minimal Invasive Glaucoma Surgery) είτε με την goldstandard χειρουργική επέμβαση (trabeculectomy), είτε με λέιζερ (SLT, ELT, ALT, YAG) στη διαθλαστική χειρουργική (διόρθωση μυωπίας, αστιγματισμού και λοιπών διαθλαστικών ανωμαλιών με τη χρήση του excimer ή/και του femto λέιζερ, αντιμετώπιση του κερατόκωνου με το crosslinking) σε μικροχειρουργεία βλεφάρων (χαλάζιο, βλεφαροπλαστική κτλ). Παράλληλα με την ειδικότητα ασχολήθηκε με τη διδακτορική του διατριβή στο πανεπιστήμιο του Duisburg/Essen, με θέμα “'Losses of endothelial cells after uncomplicated phacoemulsication using different viscoelastic devices ”. Μετά την ολοκλήρωση και παρουσίαση της διατριβής του καθώς και ύστερα από επιτυχείς εξετάσεις του απονεμήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 ο τίτλος του διδάκτορα ιατρικής (Dr. Med.). Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της οφθαλμολογίας περνώντας με επιτυχία τις αντίστοιχες εξετάσεις στο Münster της Γερμανίας. Έλαβε το δίπλωμα της ευρωπαϊκής ακαδημίας οφθαλμολογίας και τον τίτλο FEBO. Πλέον, παρέχει τις υπηρεσίες του ως ειδικός οφθαλμοχειρούργος στο σύγχρονο ιδιωτικό ιατρείο που διατηρεί.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Ρεζίτη Ιωάννα

  • Οφθαλμίατρος
  • Πάτρα
Πάτρα
Απλή επίσκεψη: 20€ (περιλαμβάνει απλή οφθαλμολογική εξέταση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Ρεζίτη Ιωάννα είναι Οφθαλμίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογία, στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Edgeware Hospital του Λονδίνου και στο Birmingham Eye Hospital της Αγγλίας. Η ιατρός συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι μέλος της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 11:30