3

Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι κοντά στη Μεταμόρφωση

Κλείστε Ραντεβού με Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο στη Μεταμόρφωση γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο της επιλογής σας στη Μεταμόρφωση

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο στη Μεταμόρφωση; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Μεταμόρφωση

Βρείτε Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Μεταμόρφωση. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Cavitation - Θεραπεία για Κυτταρίτιδα, Fraxel Laser - ανάπλαση, Laser αποτρίχωση Full body, Laser αποτρίχωση αυχένας, Laser αποτρίχωση ευαίσθητης περιοχής, Laser αποτρίχωση κοιλιά, Laser αποτρίχωση κύστη κόκκυγος, Laser αποτρίχωση μασχάλη, Laser αποτρίχωση μπικίνι
Σχετικές ειδικότητες
Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στη Μεταμόρφωση, Καρδιολόγοι στη Μεταμόρφωση, Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι στη Μεταμόρφωση, Πλαστικοί Χειρουργοί στη Μεταμόρφωση

Πούντος Νικόλαος
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Αχαρνές (Μενίδι)
Αχαρνές (Μενίδι)
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Δερματοχειρουργική

Ο Πούντος Νικόλαος είναι Ειδικός Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο, Derma Face Clinic, στις Αχαρνές. Έχει ειδικευθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων "Ανδρέας Συγγρός", στο οποίο υπηρέτησε ως ιατρός επί τετραετία και απέκτησε επιστημονική εμπειρία στα τμήματα Επεμβατικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Είναι ενεργό μέλος μεγάλου ιδιωτικού Ομίλου που εξειδικεύεται στην Κοσμητική Ιατρική και έχει προσωπικά διενεργήσει μέχρι σήμερα πληθώρα αισθητικών πράξεων. Είναι τακτικό μέλος του European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) και της Ελληνικής Δερματολογικής - Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ). Αξίζει να σημειωθεί πως εργασίες του έχουν παρουσιαστεί σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Στο υπερσύγχρονο, υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, δερματολογικό ιατρείο του παρέχει προηγμένες ιατρικές υπηρεσίες, τόσο στην Κλινική Δερματολογία, όσο και στην Αισθητική - Κοσμητική Ιατρική.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 15:30

Πέτσας Κωνσταντίνος MD
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Κηφισιά
Κηφισιά
Θεραπεία κονδυλωμάτων

Ο Πέτσας Κωνσταντίνος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στα Ιλίσια και στην Αγία Παρασκευή. Απέκτησε το πτυχίο Ιατρικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων "Ανδρέας Συγγρός". Έχει εξειδικευτεί στη Δερματοχειρουργική, στη Χειρουργική αποκατάσταση καρκίνων του δέρματος και βλεννογόνων, καθώς και στην Αισθητική χειρουργική. Το επιστημονικό και κλινικό ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στους τομείς της ακμής, των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, εφαρμογών laser, ψωρίασης, των παθήσεων τριχών και ονύχων και της παιδιατρικής δερματολογίας. Σήμερα, παράλληλα με τα ιατρεία του, συνεχίζει το ερευνητικό και επιστημονικό του έργο ως Επιστημονικός Συνεργάτης του τμήματος Κρυοθεραπείας της Δερματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Ανδρέας Συγγρός". Επίσης, είναι επιστημονικός σύμβουλος άλλων ειδικοτήτων σε δερματολογικά θέματα και παρέχει εκπαιδευτικό έργο σε δερματολόγους που ενδιαφέρονται για τις σύγχρονες εφαρμογές επεμβατικής και αισθητικής δερματολογίας. Στα ιατρεία του, ο γιατρός παρέχει σύγχρονη εφαρμογή κλινικής και αισθητικής δερματολογίας και αναλαμβάνει κάθε περίπτωση εξατομικευμένα, με σεβασμό και εχεμύθεια.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 11:00

Κουτουδάκη Ευαγγελία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Laser αποτρίχωσης

Η Κουτουδάκη Ευαγγελία είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε την ειδικότητα στην Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων Αθηνών "Ανδρέας Συγγρός". Μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου, ως αγροτικός γιατρός στο Βαλτινό νομού Τρικάλων, πραγματοποίησε άσκηση στην παθολογία ως ειδικευόμενη βοηθός της Β' Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής. Επίσης, εργάστηκε ως Θεράπων Ιατρός στο ΙΚΑ Ανθούπολης. Η γιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής – ΑφροδισιολογικήςΕταιρίας και της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής – Αφροδισιολογικής Εταιρίας EADV. Στο ιατρείο προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών κλινικής και αισθητικής δερματολογίας. Η εφαρμογή όλων των νέων, προηγμένων θεραπειών της σύγχρονης Ιατρικής και Δερματολογίας στην αντιμετώπιση των παθήσεων, παράλληλα με την επιστημονική εγκυρότητα της Δερματολόγου, εξασφαλίζουν οριστική λύση σε όποιο δερματολογικό/αισθητικό πρόβλημα σας απασχολεί. Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και κατάρτισής της, η γιατρός λαμβάνει ανελλιπώς μέρος σε συνέδρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 19:00