3

Παιδοφθαλμίατροι

Κλείστε Ραντεβού με Παιδοφθαλμίατρο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδοφθαλμίατρο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδοφθαλμίατρο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Παιδοφθαλμίατροι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδοφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Laser αστιγματισμού, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Παιδοφθαλμίατροι στη Θεσσαλονίκη, Παιδοφθαλμίατροι στον Εύοσμο, Παιδοφθαλμίατροι στα Χανιά, Παιδοφθαλμίατροι στον Άγιο Δημήτριο
Σχετικές ειδικότητες
Παιδίατροι
Εύοσμος, Μεγάλου Αλεξάνδρου 59
Απλή επίσκεψη: 30€ - 35€ (περιλαμβάνει πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο) υπηρεσίες

Η Σαμιωτάκη Αφροδίτη είναι Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στον Εύοσμο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Ακαδημίας Σόφιας κι έκανε την ειδικότητά της στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σόφιας στην Βουλγαρία, όπου διετέλεσε Επιμελήτρια, κι έλαβε εξειδίκευση στην Παιδοφθαλμολογία. Μέρος της ειδικότητας της, έλαβε χώρα και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΑΧΕΠΑ". Στα πλαίσια της κατάρτισής της, η γιατρός παρακολουθεί τακτικά συνέδρια και σεμινάρια, καθώς και πολυάριθμα Workshops Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις του τομέα της. Στο ιατρείο της πραγματοποιείται έλεγχος και θεραπεία των οφθαλμολογικών παθήσεων, και εκτελείται η συνταγογράφηση γυαλιών και φαρμάκων, καθώς η γιατρός είναι πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΥΥ.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Χανιά, Στρατηγού Τζανακάκη 17
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει οφθαλμολογικό έλεγχο και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Η Λυκάκη Δήμητρα είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στα Χανιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αισθητική Ιατρική του University of Camerino της Ιταλίας. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της, κι αφού εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και στο Περιφερειακό Ιατρείο Βουτά Χανίων, ξεκίνησε την ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων κι έπειτα μετε΄βη στην Γαλλία όπου συνέχισε την ειδικότητα της στο Hospital Claude Huriez. Στη συνέχεια, εξειδικεύθηκε στην Παιδοφθαλμολογία στο Necker - Enfants Malades Hospital και στους Στραβισμούς στο University Hospital of Nantes. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσής της, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια και ημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο ιδιωτικό της ιατρείο, προσφέρει τις υπηρεσίες και τις γνώσεις της σε νεογνά, βρέφη, παιδιά και ενήλικες, ενώ με την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών της στην αισθητική ιατρική, γίνονται ιατρικές πράξεις που εστιάζουν κυρίως στην περιοχή των ματιών αλλά και όλου του προσώπου.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Άγιος Δημήτριος, Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 7
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο) υπηρεσίες

O Βούβουρας Θωμάς είναι Οφθαλμίατρος με ιατρείο στον Άγιο Δημήτριο. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κραϊόβας. Έλαβε την ειδίκευση του στην Οφθαλμολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός" και στο Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων "Αμαλία Φλέμινγκ". Ο ιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία, καθώς έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων για την αντιμετώπιση οφθαλμολογικών παθήσεων. Το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που του επιτρέπουν να αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών και να προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Οφθαλμολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα