1 Ουρολόγος - Ανδρολόγος στο Χαλάνδρι

Κλείστε Ραντεβού με Ουρολόγο - Ανδρολόγο στο Χαλάνδρι γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ουρολόγο - Ανδρολόγο της επιλογής σας στο Χαλάνδρι

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ουρολόγο - Ανδρολόγο στο Χαλάνδρι; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Χαλάνδρι

Βρείτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Χαλάνδρι. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Laser περιτομή, TURis προστατεκτομή, Ανδρική υπογονιμότητα, Αντιμετώπιση ακράτειας, Αντιμετώπιση καρκίνου νεφρών, Αντιμετώπιση καρκίνου όρχεων, Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως, Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη, Αντιμετώπιση κιρσοκήλης

Σχετικές ειδικότητες

Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στο Χαλάνδρι, Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι στο Χαλάνδρι, Καρδιολόγοι στο Χαλάνδρι, Νεφρολόγοι στο Χαλάνδρι, Πλαστικοί Χειρουργοί στο Χαλάνδρι

Σφέτσας Κωνσταντίνος

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Περιτομή

Ο Σφέτσας Κωνσταντίνος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει μετεκπαιδευτεί στην επείγουσα ιατρική στο Madigan Army Medical Center στην Washington και είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία, ενώ παρέχει πλήθος υπηρεσιών, όπως έλεγχο γονιμότητας, εξέταση προστάτη, κυστεοσκόπηση, ουροομετρία, πλήρη ουρολογικό έλεγχο, υπέρηχο νεφρών και υπέρηχο ουροδόχου κύστης. Τέλος, είναι συνεργάτης ιατρός σε Νοσοκομεία και Κλινικές των Αθηνών και είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

10 Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι κοντά στο Χαλάνδρι

Μοιράγιας Χρήστος MD, FEBU

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: 40€ - 70€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση, υπερηχογραφικό έλεγχο) υπόλοιπες υπηρεσίες
Ανδρική υπογονιμότητα TURis προστατεκτομή Αντιμετώπιση ακράτειας Βιοψία προστάτου

Ο χειρουργός ουρολόγος- ανδρολόγος Μοιράγιας Χρήστος με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύθηκε στην ουρολογία και ανδρολογία στο νοσοκομείο ''Ευαγγελισμός''. Μετά από επιτυχείς γραπτές και προφορικές εξετάσεις του απονεμήθη ο τίτλος του Επιμελητή Ουρολόγου από την Ευρωπαϊκή Ουρολογική Εταιρεία (FEBU). Ο γιατρός είναι εξειδικευμένος στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική για λίθους του Ουροποιητικού, για όγκους των νεφρών, του ουρητήρα και της ουροδόχου κύστης, για την διάγνωση και αντιμετώπιση της καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη. Ο γιατρός έχει ειδικευτεί στην Ανδρολογία και παρακολουθεί μεγάλη σειρά ασθενών με ανδρολογικά προβλήματα (στυτική δυσλειτουργία, υπογονιμότητα κτλ). Είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ιατρικής Εταιρείας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σουηδικής Ουρολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοουρολογίας. Είναι κριτής σε διεθνή περιοδικά και έχει δώσει πολυάριθμες ομιλίες σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Διετέλεσε επιμελητής του ρομποτικού ουρολογικού κέντρου του νοσοκομείου Metropolitan και πλέον κατέχει τη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή της Δ' ουρολογικής κλινικής στο νοσοκομείο ''Μητέρα''. Στόχος του γιατρού είναι η συνεχής επιμόρφωση, μετεκπαίδευση και εκπαίδευση νέων συναδέλφων με σκοπό την βέλτιστη και σύγχρονη παροχή υπηρεσιών υγείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 08:00

Ρουμπέσης Παναγιώτης

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, λήψη ιστορικού και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κιρσοκήλης TURis προστατεκτομή

Ο Ρουμπέσης Παναγιώτης είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος, με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και στα Καλύβια. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή "Saint Paul" και από την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Ovidius din Constanta της Ρουμανίας. Μετά την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου ως αγροτικός ιατρός στο Περιφερικό Ιατρείο Λεχαινών του Νομού Ηλείας, ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Ακολούθως, εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία υπηρετώντας στο Πολεμικό Ναυτικό ως έφεδρος αξιωματικός, αρχικά σε αρματαγωγό πλοίο και στη συνέχεια στην Ουρολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Ειδικεύθηκε στη Χειρουργική Ουρολογία - Ανδρολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός". Επίσης, ειδικεύθηκε και στη Γυναικολογική Ουρολογία στο Μαιευτήριο “ Έλενα”. Mε ιδιαίτερο πεδίο ενδιαφέροντος την Ενδοσκοπική και τη Ρομποτική Ουρολογία, είναι πιστοποιημένος ρομποτικός χειρουργός του συστήματος Da Vinci, στην Λαπαροσκοπική, Ρομποτική Χειρουργική. Είναι Διευθυντής της Δ' Ουρολογικής Κλινικής του Μαιευτηρίου "Μητέρα" και υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο γιατρός διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε λαπαροσκοπικές επεμβάσεις και άρτια επιστημονική κατάρτιση, προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας, σε χώρους εξοπλισμένους με σύγχρονα μέσα για την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία κάθε προβλήματος. Η πολυετής πρακτική εμπειρία και η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αποτελούν εγγύηση για την προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας, με επαγγελματισμό, αίσθημα ευθύνης και κατανόηση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Μερτζιώτης Νικόλαος

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Χολαργός
Χολαργός
Απλή επίσκεψη: 60€ - 80€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συντογογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
TURis προστατεκτομή

Ο Μερτζιώτης Νικόλαος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους, στο Χολαργό και το Νέο Ψυχικό. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Modena της Ιταλίας κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος από Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο την "Διερεύνηση Ουρολογικών και Σεξουαλικών Διαταραχών στους ασθενείς με Σκλήρυνση κατά Πλάκας". Έχει εξειδικευτεί στην Ουρολογία από την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία αλλά και από την εμπειρία που έχει αποκτήσει από την συνεργασία του ως κλινικός γιατρός σε μεγάλα Νοσοκομεία ΄όπως το Η. Registrar της Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής στο Institute of Urology του Middlesex Hospital του Λονδίνου, στο Guy’s Hospital όπου εξειδικεύτηκε κυρίως ουρηθροπλαστική και ανακατασκευή του κατώτερου ουροποιητικού την ουροδυναμική και την ακράτεια. Είναι εξειδικευμένος γιατρός Επανορθωτική Χειρουργική του κατώτερου ουροποιητικού, την ανδρική σεξουαλική δυσλειτουργία και την χειρουργική της, την αυξητική φαλλοπλαστική (επιμήκυνση και αύξηση διαμέτρου του πέους), την ακράτεια ούρων και τη γενική Ουρολογία και Χειρουργική Ογκολογία του ουροποιητικού καθώς και στην Λαπαροσκοπική και ελάχιστα επεμβατική χειρουργική στο Στρασβούργο. Είναι Επικεφαλής γιατρός στην Ελλάδα (με συμμετοχή 15 κρατών) της παγκόσμιας έρευνας που αφορούσε την Ηλεκτρομυογραφία των σηραγγωδών σωμάτων του πέους στην σεξουαλική ανικανότητα. Έχει παρουσιάσει, συγγράψει και συμμετάσχει σε 80 εργασίες διεθνείς και ελληνικές και έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα Διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια ως ομιλητής και ως προεδρεύων, ενώ έχει συγγράψει το εγχειρίδιο "Σκλήρυνση κατά Πλάκας και Ουροποιητικό", για τους ασθενείς της Εταιρίας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας. Ως Διευθυντής και Πρόεδρος της Ουρολογικής κλινικής της Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης έχει διοργανώσει επιστημονικές Ημερίδες και Συνέδρια. Ο γιατρός αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας καθώς και της Ανδρικής Υπογονιμότητας. Στο σύγχρονα εξοπλισμένο ιατρείο του, αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας πληθώρα περιστατικών, συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική του κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό που διαθέτει, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 08:30

Λάττας Γεώργιος

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Χολαργός
Χολαργός

Ο Λάττας Γεώργιος είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Χολαργό. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καθώς και της Οδοντιατρικής Σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου. Ειδικεύτηκε στο "Ιπποκράτειο" Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Ουρολογία καθώς και στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Γενική Χειρουργική. Μετεκπαιδεύτηκε στην Υπερηχογραφία του "Ιπποκράτειου" Νοσοκομείου και στην Πλαστική Χειρουργική στο Γενικό Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Άγιος Σάββας" καθώς και στην Γυναικολογική Ουρολογία στο Γενικό Νοσοκομείο - Μαιευτήριο "Έλενα Βενιζέλου". Ο γιατρός είναι εκπαιδευμένος στην Ενδοσκοπική Επεμβατική Ουρολογία και Ρομποτική Χειρουργική από το Heidelberg University Hospital. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης, Χειρουργός γιατρός του "Ιασώ General", υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του "Αμαλία Φλέμινγκ" στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου, καθώς και Επιμελητής του Ουρολογικού τμήματος της Βιοκλινικής Αθηνών. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της European Association of Urology και της Endourological Society. Ο γιατρός διαθέτει άρτια εκπαίδευση και προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας σε ένα χώρο εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία. Η πολυετής εμπειρία και η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αποτελεί εγγύηση για την υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα, με επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Χατζηδημητρίου Ευστράτιος

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Αγία Παρασκευή
Αγία Παρασκευή
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπέρηχο, ουρομετρία και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Χατζηδημητρίου Ευστράτιος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στο Παγκράτι και στην Αγία Παρασκευή. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Grigore T. Popa της Ρουμανίας. Ειδικεύτηκε στην Γενική Χειρουργική του Γενικού Νοσοκομείου "Ελπίς" και έλαβε την ειδικότητα της Ουρολογίας από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ιπποκράτειο" στο οποίο ήταν και υπεύθυνος του Ουροδυναμικού τμήματος, επιπλέον, διετέλεσε Επιμελητής του "Ερρίκος Ντυνάν" Hospital Center. Παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με συνέπεια και επαγγελματισμό, χάρη στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με επιτυχία οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα σας ταλαιπωρεί. Στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο του ο ιατρός έχει τη δυνατότητα να διαγνώσει με ακρίβεια και να σας δώσει υπεύθυνα την απαραίτητη θεραπεία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Ξάνθης Στυλιανός MSc, FEBU

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει πλήρη ουρολογικό έλεγχο και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
TURis προστατεκτομή Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας)

Ο Ξάνθης Στυλιανός είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2006 μέχρι και σήμερα ασκεί την ιατρική του ιδιότητα κατά κύριο λόγο σε μεγάλα ελληνικά νοσοκομεία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών, έχει συμμετάσχει τόσο σαν ομιλητής, όσο και σαν ακροατής σε πολλά Ουρολογικά συνέδρια και έχει ένα μεγάλο ιστορικό σε διεθνείς δημοσιεύσεις. Σήμερα, ο γιατρός στο ιδιωτικό του ιατρείο με προτεραιότητα πάντα στην ασφάλεια του ασθενούς και με τα αυστηρότερα κριτήρια υγιεινής πραγματοποιεί τόσο τη διάγνωση όσο και την αντιμετώπιση περιστατικών όπως είναι η ανδρική υπογονιμότητα, οι παθήσεις προστάτη, όρχεων, πέους, ουροδόχου κύστης, νεφρών, αλλά και η ακράτεια ούρων και η λιθίαση ουροποιητικού. Επιπλέον, ο κύριος Ξάνθης εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ρομποτικής και λαπαροσκοπικής χειρουργικής με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση του περιστατικού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Σιμιγιάτος Χρήστος

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Νέο Ηράκλειο
Νέο Ηράκλειο
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σιμιγιάτος Χρήστος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ηράκλειο. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής και ειδικεύτηκε στην Ουρολογία. Συνεργάζεται με την Βιοκλινική Αθηνών και παράλληλα εργάζεται στην Κεντρική Κλινική Αθηνών. Στο σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο ιατρείο του, σε ένα περιβάλλον φιλικό και άνετο, αναλαμβάνει πληθώρα περιστατικών, συνδυάζοντας την επαγγελματική του γνώση με την πολυετή του εμπειρία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:30

Στάγιας Δημήτριος

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Γέρακας
Γέρακας
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Στάγιας Δημήτριος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Γέρακα. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιατρικής, από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο γιατρός αναλαμβάνει περιστατικά σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας καθώς και της Ανδρικής Υπογονιμότητας. Στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο του, αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας πληθώρα περιστατικών, με την πολυετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό που διαθέτει, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Κονανδρέας Ανδρέας MD, FEBU

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Ζωγράφου
Ζωγράφου
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κιρσοκήλης Περιτομή

Ο Κονανδρέας Ανδρέας είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην περιοχή του Ζωγράφου και στο Γέρακα. Κάτοχος πτυχίου της Ιατρικής Σχολής Επιστημών Υγείας Βουκουρεστίου και Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στο Γενικό Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Άγιος Σάββας" στην Ουρολογία. Διετέλεσε Επιμελητής της Α' Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Υγεία", της Ουρολογικής κλινικής του Ιασώ General και του Metropolitan General Hospital και μέχρι και σήμερα είναι εξωτερικός συνεργάτης. Είναι κάτοχος διπλώματος της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας και πιστοποιημένος για την εκτέλεση υπερήχων. Συμμετείχε ως ομιλητής σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και φροντίζει να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις του τομέα του. Η πολυετής πρακτική εμπειρία και η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αποτελούν εγγύηση για την προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:00