Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι κοντά στην Αγία Παρασκευή

Κλείστε Ραντεβού με Ουρολόγο - Ανδρολόγο στην Αγία Παρασκευή εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Χαλάνδρι, Επιδαύρου 30 & Μαυρομιχαλέων 8
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση και διενέργεια υπερήχου σε περίπτωση που χρειαστεί) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας) Εξέταση προστάτη

Ο Γυφτόπουλος Αντώνιος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι εξειδικευμένος στην ενδοσκοπική ουρολογία, την λιθίαση ουροποιητικού και τις παθήσεις προστάτη. Σήμερα, είναι Αναπληρωτής Διευθυντής του Ουρολογικού Τμήματος της Ευρωκλινικής Αθηνών. Στο σύγχρονο ιατρείο του, παρέχει υπηρεσίες όπως εξέταση προστάτη, κυστεοσκόπηση, υπέρηχο νεφρών, όρχεων και ουροδόχου κύστης, καθώς και έλεγχο γονιμότητας, συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική του κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Φλέμινγκ 15
Απλή επίσκεψη: 40€ - 70€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση, υπερηχογραφικό έλεγχο) υπηρεσίες
Ανδρική υπογονιμότητα TURis προστατεκτομή Αντιμετώπιση ακράτειας

Ο Μοιράγιας Χρήστος είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύθηκε στην Ουρολογία και Ανδρολογία στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Μετά από επιτυχείς γραπτές και προφορικές εξετάσεις του απονεμήθη ο τίτλος του Επιμελητή Ουρολόγου από την Ευρωπαϊκή Ουρολογική Εταιρεία (FEBU). Ο γιατρός είναι εξειδικευμένος στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική για λίθους του Ουροποιητικού, για όγκους των νεφρών, του ουρητήρα και της ουροδόχου κύστης, για τη διάγνωση και αντιμετώπιση της καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη. Ο γιατρός έχει ειδικευτεί στην Ανδρολογία και παρακολουθεί μεγάλη σειρά ασθενών με ανδρολογικά προβλήματα (στυτική δυσλειτουργία, υπογονιμότητα, κτλ). Είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ιατρικής Εταιρείας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σουηδικής Ουρολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοουρολογίας. Είναι κριτής σε διεθνή περιοδικά και έχει δώσει πολυάριθμες ομιλίες σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Διετέλεσε επιμελητής του ρομποτικού ουρολογικού κέντρου του νοσοκομείου Metropolitan και πλέον κατέχει τη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή της Δ' ουρολογικής κλινικής στο νοσοκομείο Μητέρα. Στόχος του γιατρού είναι η συνεχής επιμόρφωση, μετεκπαίδευση και εκπαίδευση νέων συναδέλφων με σκοπό τη βέλτιστη και σύγχρονη παροχή υπηρεσιών υγείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι κοντά στην Αγία Παρασκευή
Χωρίς Online Booking

Δελλής Αθανάσιος
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Γρανικού 5, Μαρούσι 15125, Αττική
Προφίλ γιατρού

Καραναστάσης Δημήτριος
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Άντερσεν 4Α, Νέο Ψυχικό 11525, Αττική
Προφίλ γιατρού

Κορδαλής Γεώργιος
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Λεωφ. Ειρήνης 1, Πεύκη 15121, Αττική
Προφίλ γιατρού