1 Οφθαλμίατρος στον Νομό Μαγνησίας

Κλείστε Ραντεβού με Οφθαλμίατρο στον Νομό Μαγνησίας γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οφθαλμίατρο της επιλογής σας στον Νομό Μαγνησίας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οφθαλμίατρο στον Νομό Μαγνησίας; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Μαγνησίας

Βρείτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Μαγνησίας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Argon Laser φωτοπηξία για ρωγμή/οπή αμφιβληστροειδούς, Laser αστιγματισμού, Laser για την αντιμετώπιση της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, Laser καταρράκτη, Laser μυωπίας, Laser πρεσβυωπίας, Laser υπερμετρωπίας, YAG Laser για δευτερογενή καταρράκτη, Αναίμακτη αντιμετώπιση εκτρόπιο και εντρόπιο βλεφάρων

Σχετικές ειδικότητες

Οδοντίατροι στον Νομό Μαγνησίας

Ντόκος Αθανάσιος

  • Χειρουργός Οφθαλμίατρος
  • Οφθαλμίατρος
  • Βόλος
Βόλος
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει διαθλαστικό έλεγχο, μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης και βυθοσκόπηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Ντόκος Αθανάσιος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στον Βόλο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Υποψήφιος Διδάκτορας Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρώην Επιμελητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Το ιδιωτικό του ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και παρέχει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Οφθαλμολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 08:30