12 Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι στα Δυτικά προάστια Αθήνας

Κλείστε Ραντεβού με Διαιτολόγο - Διατροφολόγο στα Δυτικά προάστια Αθήνας γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Διαιτολόγο - Διατροφολόγο της επιλογής σας στα Δυτικά προάστια Αθήνας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Διαιτολόγο - Διατροφολόγο στα Δυτικά προάστια Αθήνας; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Διαιτολόγο - Διατροφολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στα Δυτικά προάστια Αθήνας

Βρείτε Διαιτολόγο - Διατροφολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στα Δυτικά προάστια Αθήνας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Πρόγραμμα διατροφής, DNA test, Miha Bodytec, Mέτρηση κυτταρικής υγείας, Mέτρηση σπλαχνικού λίπους, Αθλητική διατροφή & πρωταθλητισμός (Sports nutrition), Ανάλυση σύστασης σώματος, Αντιμετώπιση αναιμίας, Αντιμετώπιση βουλιμίας-νευρικής ανορεξίας

Σχετικές ειδικότητες

Ενδοκρινολόγοι στα Δυτικά προάστια Αθήνας, Καρδιολόγοι στα Δυτικά προάστια Αθήνας, Παιδίατροι στα Δυτικά προάστια Αθήνας, Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές στα Δυτικά προάστια Αθήνας

Μπελέκος Βασίλης MSc

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Κορυδαλλός
Κορυδαλλός
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει λιπομέτρηση,σωματικές μετρήσεις,χορήγηση διαιτολογίου) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Μπελέκος Βασίλης είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Κορυδαλλό. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην "Κλινική Διαιτολογία" του ίδιου Πανεπιστημίου. Παράλληλα με την παρακολούθηση των μεταπτυχιακών του σπουδών, άρχισε να εργάζεται ως διαιτολόγος σε κέντρο αισθητικής και με την κατ’ οίκον διατροφική υποστήριξη. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων και παρακολουθεί διαρκώς όλες τις εξελίξεις του αντικειμένου του. Αρθρογραφεί σε ιστοσελίδες και περιοδικά, συμμετείχε ως ομιλητής σε τηλεοπτικές εκπομπές µε θέμα την διατροφή. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει υπηρεσίες διατροφικής υποστήριξης, για ρύθμιση βάρους, παιδική διατροφή, για Κλινική διατροφή, διατροφή αθλητών και αθλούμενων και διατροφή για εγκύους και θηλάζουσες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 12:00

Τζιράρκας Α. Δημήτριος

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Αιγάλεω
Αιγάλεω
Απλή επίσκεψη: 25€ (περιλαμβάνει λήψη διατροφικού ιστορικού, σωματομέτρηση, λιπομέτρηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών

Ο Τζιράρκας Δημήτριος είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Αιγάλεω. Αποφοίτησε από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του στην Κλινική Διατροφή στο Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο" Βούλας, όπου και αποκόμισε πολύτιμες γνώσεις στα Διαβητολογικά περιστατικά και σε Νεφροπαθείς ασθενείς. Έχει εργαστεί ως προϊστάμενος Διαιτολόγος σε Κέντρα Αδυνατίσματος και καθηγητής στον τομέα της διατροφής σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Επιπροσθέτως, απέκτησε εξειδίκευση στα περιστατικα Διατροφικών Διαταραχών, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα "Διατροφή και Ψυχική Υγεία" του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι μέλος του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής της Ένωσης Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδος και μέλος του εξελεγκτικού συνεδρίου της ίδιας ένωσης. Ταυτόχρονα, φροντίζει να επιμορφώνεται διαρκώς μέσω σεμιναρίων και συνεδρίων, για τα τεκταινόμενα στον χώρο της Διατροφής και της Διαιτολογίας, εμπλουτίζοντας και διευρύνοντας τις γνώσεις του. Στο ιδιωτικό του γραφείο προσφέρει σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Διαιτολογικής παρακολούθησης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 15:00

Κολόβη Ευαγγελία

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Αιγάλεω
Αιγάλεω
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού προσδιορισμός πλάνου) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Κολόβη Ευαγγελία είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με το ιδιωτικό γραφείο στο Αιγάλεω. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Σχολή Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης. Επίσης είναι τελειόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος "Άθληση και Υγεία" στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Η πρακτική της άσκηση έγινε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Αττικόν", ενώ έχει εκπονήσει και εργασία με θέμα "Η επίδραση της διατροφής στην εμφάνιση του ηπατοκυτταρικού καρκινώματος". Κατά τη συνεργασία της με γυμναστήρια, καθώς και με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων σε περιστατικά που απαιτούν διατροφική φροντίδα, αποκόμισε σημαντική εμπειρία. Mε την εμπειρία της και την αξιοσημείωτη κατάρτισή της, είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πάνω στα ζητήματα διατροφής και δίαιτας και εξειδικεύεται στην παιδική παχυσαρκία και την αθλητική διατροφή. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος και της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος. Η Κολόβη Ευαγγελία παρακολουθεί συστηματικά συνέδρια και σεμινάρια διατροφής και παχυσαρκίας, ώστε να έχει συνεχή ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις της ειδικότητάς της.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Μίαρη Παναγιώτα

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, σωματικές μετρήσεις, λιπομέτρηση, χορήγηση διαιτολογίου) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Μίαρη Παναγιώτα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Περιστέρι. Είναι πτυχιούχος Διατροφολόγος – Διαιτολόγος του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην "Διατροφή και Άσκηση" από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διαθέτει εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές (νευρική ανορεξία-νευρική βουλιμία-αδηφαγία), δίπλωμα στην Ιριδολογία και πιστοποιητικό από τα Κέντρα Δια βίου Μάθησης ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε πρόγραμμα εξειδίκευσης στην "Συμβουλευτική, Coaching και Mentoring" του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Μελέτη του προγράμματος Childhood Obesity Surveillance Initiative του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την παιδική παχυσαρκία και είναι συγγραφέας βιβλίου – οδηγού διατροφής με τίτλο "Το πράσινο παραμύθι, Τρώω σωστά και … γελάω". Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε αθλητικούς ομίλους, σχολεία και τηλεόραση. Είναι μέλος της Ένωσης διαιτολόγων-διατροφολόγων Ελλάδος, της Grespen – Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Ιριδολογίας, της επιστημονικής ομάδας "Διατροφή", του "Health lab" και του "Medidiatrofi". Στο ιδιωτικό της γραφείο αναλαμβάνει υπεύθυνα τον σχεδιασμό εξατομικευμένων διαιτολογίων για απώλεια βάρους, την παιδική διατροφή, καθώς και κλινική διατροφή, για άτομα με υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη, χοληστερόλη. Επιπλέον, σχεδιάζει ειδική διατροφή για έγκυες και θηλάζουσες, για γαστρεντερολογικές παθήσεις και αθλητική διατροφή.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Στυλιανοπούλου Ρούλα BSc

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή επίσκεψη: 25€ (περιλαμβάνει σωματικές μετρήσεις, λιπομέτρηση και διαιτολόγιο εβδομάδας) υπόλοιπες υπηρεσίες
Κλινική διατροφή

Η Στυλιανοπούλου Ρούλα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Περιστέρι. Αποφοίτησε από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια, έκανε την πρακτική της άσκηση σε νοσοκομειακές μονάδες όπως το Γενικό Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Άγιος Σάββας" και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν", καθώς επίσης και σε δομές, όπως το Α' ΚΑΠΗ Καλλιθέας. Επιπλέον μέρος της πρακτικής της άσκησης πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο και στο εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης (Elysse Catering). Η διατροφολόγος Στυλιανοπούλου έχει συμμετάσχει σε πλήθος ερευνών και μελετών, σε ομιλίες και εξέταση αθλούμενων σε αθλητικούς χώρους. Επίσης, έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε ομιλίες για την υγιεινή διατροφή σε δημοτικά σχολεία της Δυτικής Αττικής. Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσής της, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στην ειδικότητά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι, πραγματοποιεί ημερίδες και ομιλίες σε ενήλικες και παιδιά με θέμα την διατροφή και την παιδική παχυσαρκία, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί τακτικά σε ιστοσελίδες και εφημερίδες πανελλήνιας εμβέλειας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00

Πετράκου Μαριλένα

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Κερατσίνι
Κερατσίνι
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει μετρήσεις σώματος, αξιολόγηση ιστορικού υγείας, διατροφικό ιστορικό, διατροφικό πλάνο, παρακολούθηση και επικοινωνία) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση παχυσαρκίας Δίαιτα και διατροφή

Η Πετράκου Μαριλένα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στο Κερατσίνι. Είναι απόφοιτη της Σχολής Διαιτολογίας και Διατροφής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης. Αμέσως μετά το τέλος των βασικών σπουδών της, ξεκίνησε να διευρύνει την σχέση του βάρους του ατόμου με την δημιουργία ενός διατροφικού προγράμματος προσαρμοσμένο στις προσωπικές ανάγκες του. Έτσι, συνέχισε την επαγγελματική της κατάρτιση, με το επιμορφωτικό σεμινάριο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου πάνω στην Εξατομικευμένη Διατροφή και έναν χρόνο αργότερα παρακολούθησε το επιμορφωτικό σεμινάριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών πάνω στην Κλινική Διατροφή. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης στο "Τζάνειο" Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά ανέλαβε περιστατικά ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη και αμέσως μετά, ξεκίνησε να συνεργάζεται με ήδη καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου για να αποκτήσει περισσότερη επαγγελματική εμπειρία. Το 2016 όπου αποφοίτησε, ξεκίνησε να δουλεύει επίσημα ως ελεύθερος επαγγελματίας αναλαμβάνοντας περιστατικά παχυσαρκίας, σακχαρώδη διαβήτη, εγκύους και θηλάζουσες και κλινικά περιστατικά. Η συνεχής επιμόρφωση θεωρεί πως είναι από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του επαγγέλματος του διαιτολόγου, γι αυτόν τον λόγο, ολοκλήρωσε επιμορφωτικό σεμινάριο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Αθηνών με θέμα την "Εξατομικευμένη Διατροφή", με το οποίο μπορεί να δημιουργεί ένα πρόγραμμα διατροφής βασισμένο στους προσωπικούς στόχους και συνήθειες του ατόμου μακριά από θερμιδικά όρια. Επιπλέον, ένα κομμάτι της δικής της φιλοσοφίας είναι και η επίτευξη της υγείας μέσω της διατροφής, και γι αυτό στην συνέχεια ολοκλήρωσε επιμορφωτικό σεμινάριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα "Κλινική Διατροφή". Παράλληλα, ενημερώνεται για τα νεότερα διαιτολογικά νέα από τα ετήσια διαιτολογικά συνέδρια, ημερίδες, webinars, επιστημονικές δημοσιεύσεις, ώστε να προσφέρει στους ασθενείς της τις τελευταίες διαιτολογικές συστάσεις.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Ντελίκου - Μπενέτου Ναταλία MSc

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Ίλιον
Ίλιον
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει σωματικές μετρήσεις, λιπομέτρηση, λήψη ιστορικού και διαιτολόγιο) υπόλοιπες υπηρεσίες
Κλινική διατροφή

Η Ντελίκου - Μπενέτου Ναταλία είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Ίλιον. Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Κλινική Διατροφή" του Πανεπιστημίου του Roehampton, της Αγγλίας. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση" του ΕΣΠΑ στο Κέντρο Διατροφικής Υποστήριξης Γενικής, Μαιευτικής και Παιδιατρικής Κλινικής Ιασώ καθώς και στο τμήμα Παρεντερικής Διατροφής των Μαιευτηρίων Ιασώ, Μητέρα, Γαία, Ρέα, Λητώ της Εταιρεία Παροχής Συμβουλών Διατροφής Αττικηρώς Ζην ΕΠΕ, όπου εργάζεται μέχρι σήμερα ως Διαιτολόγος- Διατροφολόγος. Αρθρογραφεί σε ιστοσελίδες ποικίλης ύλης και διατηρεί επίσης τη δική της ιστοσελίδα Longevity Way, διεξάγει σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων με τίτλο "Σεμινάρια Διατροφικής Εκπαίδευσης" στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Δήμου Ιλίου. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού και του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής. Συμμετέχει σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό την επιστημονική κατάρτιση και ενημέρωση σε θέματα διατροφής και υγείας. Παρέχει διαιτολογικές και διατροφικές υπηρεσίες καθώς και διατροφική αξιολόγηση και υποστήριξη φυσιολογικών και κλινικών καταστάσεων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Μπονές Θεόδωρος

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Γαλάτσι
Γαλάτσι
Απλή επίσκεψη: 25€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, σωματικές μετρήσεις, λιπομέτρηση, ανάλυση σύστασης σώματος και εκτίμηση βασικού μεταβολισμού) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών Κλινική διατροφή Διατροφή για αθλητές Δίαιτα και διατροφή

Ο Μπονές Θεόδωρος είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικά γραφεία στο Γαλάτσι. Έχει εργαστεί σε νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, μεμονωμένα διαιτολογικά γραφεία, πολυδύναμα κέντρα διατροφής και άθλησης και αθλητικά σωματεία, όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία. Συμμετείχε σε πανελλήνιες έρευνες, με στόχο τη διακρίβωση της διατροφής των Ελλήνων και των παιδιών τους. Έχει συνεργαστεί με εκδοτικούς οίκους, γράφοντας άρθρα για τη διατροφή, προβεβλημένα στον ημερήσιο τύπο και περιοδικά. Διαθέτει εμπειρία στην απώλεια βάρους και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, και στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής του, παρακολουθεί τις ιατρικές εξελίξεις του χώρου μέσα από σεμινάρια και συνέδρια. Ειδικεύεται στην κλινική διατροφή και τις διαταραχές πρόσληψης τροφής. Παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, απώλειας βάρους, για την αντιμετώπιση της παθολογικής παχυσαρκίας, για αθλητική διατροφή, καθώς και για ειδικές ομάδες (παιδιά, έφηβοι, εγκυμοσύνη) και για παθολογικές καταστάσεις (υπέρταση, διαβήτης, καρδιαγγειακά, υπερλιπιδαιμίες κ.λπ.), διαταραχές πρόσληψης τροφής και τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς, με βάση τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και μελέτες στον τομέα της διατροφής, διαιτολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Αγγελοπούλου Τζένη

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Γαλάτσι
Γαλάτσι
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει σωματικό έλεγχο, λιπομέτρηση και διαιτολόγιο) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Αγγελοπούλου Τζένη είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος ιδιωτικό γραφείο στο Γαλάτσι. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και έκανε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό". Παρέχει υπηρεσίες παρακολούθησης και αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών και αναλαμβάνει τη διατροφική υποστήριξη ατόμων με ιδιαίτερες ανάγκες όπως, αθλητές, έγκυες και θηλάζουσες καθώς και παιδιών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Κούνα Ελευθερία

 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Γαλάτσι
Γαλάτσι
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει σωματικές μετρήσεις και δεκαπενθήμερο πρόγραμμα διατροφής) υπόλοιπες υπηρεσίες
Διατροφή για παιδιά και εφήβους Διατροφή για αθλητές

Η Κούνα Ελευθερία είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Γαλάτσι. Απέκτησε το πτυχίο Διατροφής από το Πανεπιστήμιο του Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου και στη συνέχεια έλαβε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Κλινική Διατροφή από το University of Surrey, Roehampton στο Λονδίνο. Στη συνέχεια, έκανε την πρακτική της άσκηση, με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην Καριδιολογική και Νευρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Ερυθρός Σταυρός", στις Παιδιατρικές Κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού" και του Ινστιτου΄του Υγείας του Παιδιού, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στη Πνευμονολογική Κλινική του Σισμανογλείου, καθώς και στη Νεφρολογική και Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Λαϊκό". Παράλληλα με το ιδιωτικό της γραφείο, το οποίο διατηρεί από το 2004, έχει αποκτήσει, έναν ακόμη, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών "Εξειδίκευση στη Διατροφική και Ψυχολογική Αντιμετώπιση Διατροφικών Διαταραχω΄ν και Παχυσαρκίας" (Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity) από το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCFED) και το Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Ελλάδας (ΚΕΑΔΔ). Επιπροσθέτως, έλαβε Μεταπτυχιακό δίπλωμα "Διατροφή και Άσκηση" από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Κούνα Ελευθερία παρακολουθεί συστηματικά συνέδρια και σεμινάρια διατροφής και παχυσαρκίας, ώστε να έχει συνεχή ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις της ειδικότητάς της. Mε την εμπειρία της και την αξιοσημείωτη κατάρτισή της, είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πάνω στα ζητήματα διατροφής και δίαιτας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00