Παθολόγοι ΕΟΠΥΥ κοντά στο Νέο Φάληρο

Κλείστε Ραντεβού με Παθολόγο ΕΟΠΥΥ στο Νέο Φάληρο εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Νίκαια, Κύπρου 83
Απλή επίσκεψη: 20€ - 30€ υπηρεσίες

Ο Κατσιφής Γεώργιος είναι παθολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νίκαια. Το παθολογικό ιατρείο λειτουργεί καθημερινά καλύπτοντας όλο το φάσμα των παθολογικών νοσημάτων όπως παρακολούθηση χοληστερίνης, αρτηριακή υπέρταση, κρυολογήματα και παρακολούθηση χρόνιων ασθενειών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλλιθέα, Μιχάλη Καραολή 6 & Λασκαρίδου
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, ιατρικό φάκελο, κλινική εξέταση, συνταγογράφηση και παραπομπές επί ενδείξεων) υπηρεσίες

Η Γκαμπρέλα Ελεάνα είναι Παθολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών κι έχει μετεκπαιδευθεί στο University Hospital of Derriford ολοκληρώνοντας επιτυχώς τις εξετάσεις του Βασιλικού Κολεγίου των Παθολόγων της Αγγλίας. Στη συνέχεια, υπηρέτησε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Μύτικα. Ξεκίνησε την ειδικότητα της Παθολογίας στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ιπποκράτειο" με επιπλέον εκπαίδευση κατά τον τελευταίο χρόνο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, το Υπερτασιολογικό ιατρείο καθώς και το Hπατολογικό ιατρείο, όπου μετέπειτα υπήρξε και επιστημονική συνεργάτις και ασχολήθηκε με την εκτίμηση, θεραπεία και παρακολούθηση ηπατολογικών ασθενών. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής της έχει παρακολουθήσει κι έχει συμμετάσχει ενεργά ως ομιλήτρια σε πλήθος συνεδρίων, ενώ έχει στο ενεργητικό της πολλές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Σήμερα, είναι Επιμελήτρια Α' στη Β' Παθολογική Κλινική του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. Στο ιδιωτικό της ιατρείο, αναλαμβάνει ασθενείς που ταλαιπωρούνται από οξέα ή χρόνια νοσήματα, εφαρμόζοντας μια εξατομικευμένη και σύγχρονη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση δίνοντας έμφαση στην πρόληψη και στην αλλαγή τρόπου ζωής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Σμύρνη, Αδραμυτίου 36
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει το κόστος εξέτασης για παθολογικά περιστατικά στα 30€, για διαβητολογικά περιστατικά το κόστος είναι 40€) υπηρεσίες
Εξέταση σακχαρώδη διαβήτη

Ο Σπύρος Γεώργιος είναι ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Έπειτα από τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή, πραγματοποίησε την εξειδίκευσή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Λαϊκό, κάνοντας την κλινική και εργαστηριακή του άσκηση στον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Διαβητολογικό Κέντρο της Α' Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, εργάστηκε στην Υγειονομική Υπηρεσία ΗΣΑΠ. Ο γιατρός διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στη διάγνωση και παρακολούθηση παθολογικών περιστατικών. Στο ιατρείο του παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες προς τους ασθενείς, όπως κλινική εξέταση, ηλεκτρονική συνταγογράφηση, παρακολούθηση σακχάρου, καθώς και χοληστερίνης, κ.α.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Σμύρνη, Ομήρου 1
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, διάγνωση, θεραπεία, συνταγογράφηση φαρμάκων και εξετάσεων, για περιστατικά διαβήτη κύησης το κόστος καθορίζεται σε συνεννόηση με τον γιατρό) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση διαβήτη

Ο Ζαχαριάδης Κωνσταντίνος είναι Γενικός Ιατρός - Διαβητολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής της Craiova Medicina si Farmacie της Ρουμανίας και έλαβε την ειδικότητά του, έπειτα από τετραετή εκπαίδευση, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Έχει μετεκπαιδευτεί στα χρόνια Νοσήματα επί σειρά ετών και κατέχει δίπλωμα στα Καρδιομεταβολικά Νοσήματα - Διαβήτη, από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Metropolitan Hospital. Είναι μέλος του Ιατρικού συλλόγου Πειραιά, όπως και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας & της American Diabetes Association. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στη ρύθμιση των πιο δύσκολων παθολογικών, αλλά και όλων των διαβητολογικών περιστατικών. Στο ιατρείο του, έναν χώρο πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των χρόνιων παθολογικών νοσημάτων με έμφαση στην πρόληψη. Επίσης, εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά διεθνή πρωτόκολλα υγιεινής με συνεχή απολύμανση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παθολόγοι ΕΟΠΥΥ στο Νέο Φάληρο
Χωρίς Online Booking

Χαράτσης Γεράσιμος
Παθολόγος

 • Λεωφ. Ειρήνης 34, Νέο Φάληρο 18547, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μάλαμας Νικόλαος
Παθολόγος

 • Γιαννοπούλου 26, Νέο Φάληρο 18547, Αττική
Προφίλ γιατρού
Παθολόγοι ΕΟΠΥΥ κοντά στο Νέο Φάληρο
Χωρίς Online Booking

Λαμπροπούλου Μαρία
Παθολόγος

 • Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 58, Πειραιάς 18535, Αττική
Προφίλ γιατρού

Τουμάσης Παναγιώτης
Παθολόγος

 • Μπελογιάννη 66, Πειραιάς 18542, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μπερής Νικόλαος
Παθολόγος

 • Κιθαιρώνος 15, Πειραιάς 18540, Αττική
Προφίλ γιατρού

Παναγόπουλος Ιωάννης
Παθολόγος

 • Δημητρακοπούλου 139, Πειραιάς 18546, Αττική
Προφίλ γιατρού

Σεβδαλής Εμμανουήλ
Παθολόγος

 • Παλαιολόγου 5, Πειραιάς 18535, Αττική
Προφίλ γιατρού

Νικητιάδης Εμμανουήλ
Παθολόγος

 • Κανθάρου 17, Πειραιάς 18536, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μιμήλας Νικόλαος
Παθολόγος

 • Σπάρτης 130Α, Πειραιάς 18546, Αττική
Προφίλ γιατρού

Γανωτοπούλου Ασημίνα
Παθολόγος

 • Οδυσσέα Ανδρούτσου 160, Πειραιάς 18535, Αττική
Προφίλ γιατρού

Κυβέλος Βασίλειος
Παθολόγος

 • Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 8, Πειραιάς 18531, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μπεκάκου Σοφία
Παθολόγος

 • Κάσου 2, Πειραιάς 18539, Αττική
Προφίλ γιατρού

Πλατανησιώτης Δημήτριος
Παθολόγος

 • Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 90, Πειραιάς 18536, Αττική
Προφίλ γιατρού

Παπανικήτας Αναστάσιος
Παθολόγος

 • Σκουζέ 28, Πειραιάς 18536, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μουσμουλή Μάρθα
Παθολόγος

 • Λεωφ. Αφεντούλη 34, Πειραιάς 18536, Αττική
Προφίλ γιατρού

Κουντουρόπουλος Νικόλαος
Παθολόγος

 • Κουντουριώτου 162, Πειραιάς 18535, Αττική
Προφίλ γιατρού

Γράψτε τη διεύθυνσή σας