1 Παιδο-ΩΡΛ στο Περιστέρι

Κλείστε Ραντεβού με Παιδο-ΩΡΛ στο Περιστέρι γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Παιδο-ΩΡΛ της επιλογής σας στο Περιστέρι

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδο-ΩΡΛ στο Περιστέρι; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παιδο-ΩΡΛ συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Περιστέρι

Βρείτε Παιδο-ΩΡΛ συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Περιστέρι. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια μύτης), Ακοόγραμμα - Τυμπανόγραμμα, Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας, Αντιμετώπιση διαταραχών όσφρησης, Αντιμετώπιση εξωτερικής ωτίτιδας, Αντιμετώπιση ιγμορίτιδας, Αντιμετώπιση ίωσης γρίπης και κρυολογήματος, Αντιμετώπιση μέσης ωτίτιδας, Αντιμετώπιση πολυπόδων στη μύτη

Σχετικές ειδικότητες

Παιδίατροι στο Περιστέρι, Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) στο Περιστέρι

Γιαννακόπουλος Πολύβιος MD, PhD

  • Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
  • Παιδο-ΩΡΛ
  • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει απλή ωρλ εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Γιαννακόπουλος Πολύβιος είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Αποφοίτησε από το αγγλόφωνο τμήμα του Πανεπιστημίου του Pecs στην Ουγγαρία απ' όπου έλαβε το πτυχίο του. Εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στα επείγοντα του Κέντρου Υγείας - Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου υπήρξε γιατρός υποδοχής επειγόντων περιστατικών όλων των ειδικοτήτων. Κατόπιν εργάστηκε ως ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής στο ίδιο νοσοκομείο ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα εκπαιδεύτηκε ως βοηθός στο Ορθοπαιδικό τμήμα του ίδιου νοσοκομείου. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως δόκιμος έφεδρος υπαξιωματικός - ιατρός μονάδων στην πολεμική αεροπορία. Στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού" εργάστηκε και ξεκίνησε τη διδακτορική του διατριβή πάνω στην Εκκριτική Ωτίτιδα, την πιο συχνή αιτία βαρηκοΐας στα παιδιά. Συμμετείχε σε πολλά εθνικά και ευρωπαϊκά συνέδρια ενώ έχουν δημοσιευθεί και αρκετές εργασίες του σε διεθνή ιατρικά περιοδικά. Το άρθρο με τίτλο "Algorithmic management of pediatric acute mastoiditis" πήρε το βραβείο ως "List of most downloaded articles, ranked 4th on the top 25 for International Journal of Pediatric Otothinolaryngology - year 2012. Εργάστηκε επίσης, στην Πανεπιστημιακή κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Ιπποκράτειο" αποκτώντας σημαντική εμπειρία σε όλους τους τομείς της Ωτορινολαρυγγολογίας και συμμετείχε εθελοντικά στο ανοιχτό πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου. Για την πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευσή του, συμμετείχε πολλές φορές σε συνέδρια και παρουσίαση εργασιών είτε για συμμετοχή σε χειρουργικά σεμινάρια στο εξωτερικό. Έχει σημαντικές συνεργασίες με πολλές ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών και είναι υπεύθυνος για το ΩΡΛ ιατρείο του "ΙΑΤΡΟΚΟΣΜΟΥ". Ο γιατρός είναι σε θέση να αναλάβει περιστατικά σε όλο το φάσμα της Ωτορινολαρυγγολογίας καθώς διαθέτει αξιόλογη εμπειρία, για διάγνωση και αντιμετώπιση ΩΡΛ προβλημάτων ενηλίκων και παίδων, όπως αλλεργική ρινίτιδα, βαρηκοΐα, δυσχέρεια ρινικής αναπνοής, ίλιγγο, ιγμορίτιδα, σύνδρομο υπνικής άπνοιας, δίνοντας πάντα έμφαση στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.


περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 16:30