Παιδίατροι στο Περιστέρι

Κλείστε Ραντεβού με Παιδίατρο στο Περιστέρι εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Περιστέρι, Βασιλέως Αλεξάνδρου 14-20
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Σακελλαρίου Αλέξανδρος είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στην Παιδιατρική και Υποψήφιος Διδάκτωρ του ίδιου Πανεπιστημίου. Έλαβε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στην Α' Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτης & Αγλαΐας Κυριακού", και εκπαιδεύτηκε στην Παιδιατρική Αλλεργιολογία στο St. Mary's Hospital του Imperial College του Λονδίνου και στη Νεογνολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Έλενα Βενιζέλου". Ο γιατρός διαθέτει πλούσιο συγγραφικό έργο και είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, της European Academy of Allergy and Clinical Immunology, της European Respiratory Society και της European Academy of Pediatrics. Στο ιατρείο παρέχεται συμβουλευτική για τη διατροφή και το ρόλο της στις πρώτες 1000 ημέρες (από τη σύλληψη μέχρι το 2ο έτος του παιδιού), καθώς και συμβουλευτική γονέων - παιδιών σχετικά με τη διατροφή, την ανοσοποίηση και προβλήματα συμπεριφοράς εντός ή εκτός σχολείου. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαίδευση και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την παρακολούθηση παιδιών από τη νεογνική μέχρι την εφηβική ηλικία, καθώς και για τη διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε παιδιατρικής πάθησης και επείγοντος περιστατικού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Περιστέρι, Χρυσοστόμου Σμύρνης 21
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, αναπτυξιακό έλεγχο, εμβολιασμό και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Οδηγίες Θηλασμού Αντιμετώπιση αλλεργίας Παρακολούθηση ανάπτυξης νεογνού σωματική και ψυχοκινητική

Ο Καραβίτης Παναγιώτης είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό του ιατρείο στο κέντρο του Περιστερίου. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μετά από διετή εκπαίδευση στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, έλαβε ειδίκευση στη Χειρουργική. Επίσης, απέκτησε τίτλο ειδικότητας στην Παιδιατρική, στην Α' Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία", όπου εκπαιδεύτηκε, επίσης, στα τμήματα Παιδοπνευμονολογίας, Νεογνολογίας, Παιδοαλλεργιολογίας, Αναπτυξιακής Παιδιατρικής, καθώς και την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο γιατρός παρείχε παιδιατρικές υπηρεσίες σε δημόσια Κέντρα Υγείας και μέχρι σήμερα διατηρεί συνεργασίες με διάφορα ιδρύματα φροντίδας παιδιών, όπως ορφανοτροφεία και παιδικοί σταθμοί. Στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσης του κι ενημέρωσης πάνω στις εξελίξεις του τομέα του, παρακολουθεί πλήθος ελληνικών και ξένων συνεδρίων. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, ένα χώρο άρτια εξοπλισμένο και ειδικά διαμορφωμένο για τα παιδιά, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Παιδιατρικής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παιδίατροι κοντά στο Περιστέρι
Ίλιον, Ηρώς Κωνσταντοπούλου 46
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, εμβολιασμό και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Οδηγίες διατροφής Οδηγίες Θηλασμού

Η Καψάλη Αργυρώ είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό Ιατρείο στο Ίλιον. Για τη γιατρό, το να παρακολουθεί ένα παιδί, σημαίνει ότι φροντίζεί εξ’ ολοκλήρου την σωματική και ψυχική υγεία αυτού. Ο σκοπός της είναι να βοηθήσει την οικογένεια να μεγαλώσει έναν σωματικά και ψυχικά υγιή ενήλικα. Η διατροφή αποτελεί ένα πολύ σημαντικό όπλο στην επιτυχία του σκοπού αυτού. Στο ιατρείο λοιπόν ενισχύεται και στηρίζεται ο θηλασμός. Στη συνέχεια δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή και υγιεινή διατροφή ανάλογα με την ηλικία, ενημερώνοντας τους γονείς προφορικά, με έντυπα και με newsletters. Άλλα σημαντικά όπλα στην επιτυχία του σκοπού αυτού είναι η πρόληψη, ο σωστός προγραμματισμός των εμβολιασμών και η διενέργεια αυτών. Επίσης, η ελαχιστοποίηση της χρήσης φαρμάκων και κυρίως αντιβιοτικών, δίνοντας λύσεις, οι οποίες δεν επιβαρύνουν την οικογένεια και κυρίως τον οργανισμό του παιδιού (π.χ. παραπομπή στο νοσοκομείο, ή εύκολη χρήση αντιβιοτικών). Αυτό βεβαίως σημαίνει αυξημένη ενασχόληση κατά την επίσκεψη και συχνή, ίσως και καθημερινή επικοινωνία με την οικογένεια, μέχρι την αποθεραπεία του παιδιού. Για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη παρακολούθηση των παιδιών, διατηρείται πλήρες ηλεκτρονικό αρχείο, όπου εκτός από την παρακολούθηση συμπεριλαμβάνονται οι εμβολιασμοί και οι εξετάσεις των παιδιών. Το αρχείο αυτό είναι διαθέσιμο στους γονείς, ανά πάσα στιγμή. Η κυρία Καψάλη πιστεύει πως η ενημέρωση των γονέων πρέπει να είναι πλήρης και αναλυτική, τόσο για την ανάπτυξη και εξέλιξη του παιδιού τους, όσο και για τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει σε περίπτωση ασθενείας και την θεραπεία αυτής. Θέλει συνεργασία και επικοινωνία με τους γονείς σε κάθε περίπτωση. Στα πλαίσια της σωστής πρόληψης, είναι δική της ευθύνη η οργάνωση και παραπομπή του παιδιού σε ειδικό τμήμα όταν κριθεί αναγκαίο. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με ειδικούς που έχει επιλέξει, όπως Παιδοκαρδιολόγους, Παιδοδερματολόγους, Παιδοορθοπεδικούς κ.α. Επίσης, συνεργάζεται με ειδικά τμήματα μεγάλων Νοσοκομείων όπως το Τμήμα Παχυσαρκίας του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία", Τμήμα Υπερλιπιδαιμίας Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού", κ.α. Αντιλαμβάνοντας τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής οικογένειας (έλλειψη χρόνου, οικονομικά προβλήματα, κ.λ.π.) είναι πάντοτε διαθέσιμη να επιλύσει μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια με το παιδί.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Ιωνία, Ηπείρου 1
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει kλινική εξέταση και συνταγογράφηση, το κόστος αφορά την επίσκεψη ενός παιδιού, για δύο παιδιά υπάρχει έκπτωση) υπηρεσίες
Συμβουλευτική θηλασμού

Η Καραλή Άινο Αμαρυλλίς είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε ως εκπαιδευόμενη ιατρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο North Karelia Central Hospital της Φινλανδίας. Στη συνέχεια, συμμετείχε στο κλινικό και ερευνητικό έργο της Γ' Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σωτηρία, ενώ παράλληλα εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια σε ΙΕΚ Σχολών Υγείας, όπου ασχολήθηκε με τη συγγραφή και παρουσίαση ιατρικών μαθημάτων. Έπειτα, ξεκίνησε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στη Νεογνολογική Κλινική του Αρεταίειου Νοσοκομείου, στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων "Ανδρέας Συγγρός" και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν. Αφού ολοκλήρωσε την ειδικότητά της, εργάστηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας, με ειδικό ενδιαφέρον και συμμετοχή στο έργο του Ιατρείου Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής, και ακολούθως υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας. Επιπρόσθετα, έχει λάβει μέρος σε εκπαιδεύσεις για Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής στα Παιδιά (APLS) και για Υποστήριξη της Ζωής του Νεογνού (NLS), καθώς επίσης είναι κάτοχος πιστοποίησης συμβουλευτικής θηλασμού. Σήμερα, είναι επιστημονική υπεύθυνη στο κοινωνικό παιδιατρείο "Ο Καλός Σαμαρείτης", επιμελήτρια στο Νοσοκομείο Παίδων Ιασώ, στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών, και υπηρετεί ως παιδίατρος στα Παιδικά χωριά SOS, ενώ συνεργάζεται κατά καιρούς και με άλλες οργανώσεις που προωθούν την υγεία των παιδιών, ιδίως ευπαθών ομάδων. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης κατάρτισής της, παρακολουθεί τις εξελίξεις της παιδιατρικής επιστήμης, συμμετέχοντας σε συνέδρια και κάνοντας συνεχείς εκπαιδεύσεις σε αντικείμενα της ειδικότητάς της. Στο ιδιωτικό της ιατρείο, ένα φιλόξενο και χαρούμενο χώρο, διαμορφωμένο με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών, προσφέρει παιδιατρικές υπηρεσίες από τη γέννηση μέχρι την εφηβική ηλικία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κερατσίνι, Μαγνησίας 7
Απλή επίσκεψη: 40€ υπηρεσίες
Οδηγίες Θηλασμού

Ο Μιχαλόπουλος Χαράλαμπος είναι Παιδίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κερατσίνι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Επιστημών Υγείας Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το 1999 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Επιστημών Υγείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα "Εφαρμοσμένη Διαιτολογία Διατροφή – Κλινική Διατροφή". Διατελεί Επιμελητής Α' στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών και συνεργάζεται με την Βιοϊατρική. Ειδικεύτηκε στη Παιδιατρική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, "Άγιος Παντελεήμων". Το ιατρείο διαθέτει ξεχωριστό χώρο αναμονής, ειδικά διαμορφωμένο για να προσφέρει άνεση, τόσο στο γονέα όσο και στο παιδί και τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να νιώθετε ασφαλείς.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μεταμόρφωση, Γεωργίου Παπανδρέου 54
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες
Συμβουλευτική θηλασμού

Η Σύρμου Αρετή είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Μεταμόρφωση Αττικής. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κι απέκτησε τίτλο ειδικότητας Παιδιατρικής, στην Β' Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού". Έχει μετεκπαιδευτεί στην έγκαιρη Ανίχνευση Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος έχοντας πιστοποιητικό επάρκειας στην Αναπτυξιακή δοκιμασία επικοινωνίας "Παις", κι έπειτα από το Σεμινάριο Ανανηπτών της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης, έλαβε ένα ακόμα πιστοποιητικό εκπαίδευσης. Επίσης, η ιατρός έχει παρακολουθήσει σημαντικά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με τον Μητρικό Θηλασμό, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν", καθώς και στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική "Ρέα". Έχει διατελέσει εφημερεύουσα ιατρός στην Ψυχιατρική Κλινική Σινούρη και υπήρξε Επιμελήτρια στο Παιδιατρικό τμήμα της Ευρωκλινικής Παίδων και στο Μαιευτήριο "Λητώ". Παράλληλα με το ιδιωτικό της ιατρείο, είναι εξωτερικός συνεργάτης διαφόρων θεραπευτικών ομίλων. Επιπρόσθετα, έχει στο ενεργητικό της πληθώρα συμμετοχών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά ιατρικά περιοδικά. Τέλος, συμμετείχε στη συγγραφή βιβλίων, κι έχει αποσπάσει βραβεία από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παιδίατροι στο Περιστέρι
Χωρίς Online Booking

Παπαδάκη Μαρία
Παιδίατρος

 • Σαρανταπόρου 10, Περιστέρι 12134, Αττική
Προφίλ γιατρού

Δεληβελιώτου Καλλιόπη
Παιδίατρος

 • Θηβών 135, Περιστέρι 12136, Αττική
Προφίλ γιατρού

Πανουσοπούλου Χριστίνα
Παιδίατρος

 • Θεσπιών 2, Περιστέρι 12132, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μπακολέας Βασίλειος
Παιδίατρος

 • Κλεισούρας 4, Περιστέρι 12136, Αττική
Προφίλ γιατρού

Αυγέρη Κέλλυ
Παιδίατρος

 • Κυκλαμίνων 7, Περιστέρι 12137, Αττική
Προφίλ γιατρού

Φορτωτήρα Ελένη
Παιδίατρος

 • Σαράντα Εκκλησιών 20 & Θεοφράστου, Περιστέρι 12134, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μπιλάλης Λάμπρος
Παιδίατρος

 • Χρυσοστόμου Σμύρνης 36, Περιστέρι 12131, Αττική
Προφίλ γιατρού

Διονυσοπούλου Ελισσάβετ
Παιδίατρος

 • Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 7, Περιστέρι 12134, Αττική
Προφίλ γιατρού

Κολιοπάνου Ασπασία
Παιδίατρος

 • Ευριπίδου 14-16, Περιστέρι 12133, Αττική
Προφίλ γιατρού

Φράγκος Αριστείδης
Παιδίατρος

 • Δωδεκανήσου 56, Περιστέρι 12134, Αττική
Προφίλ γιατρού

Παπαθανάκου Μαρία
Παιδίατρος

 • Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 63, Περιστέρι 12132, Αττική
Προφίλ γιατρού

Πυροβολάκης Ανδρέας
Παιδίατρος

 • Πελοπίδα 196, Περιστέρι 12137, Αττική
Προφίλ γιατρού

Καρακώστας Σπυρίδων
Παιδίατρος

 • Θερμοπυλών 8, Περιστέρι 12134, Αττική
Προφίλ γιατρού

Κοντοπούλου Πατατούκα Αντιγόνη
Παιδίατρος

 • Φιλαδελφείας 2, Περιστέρι 12134, Αττική
Προφίλ γιατρού