1 Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) στο Περιστέρι

Κλείστε Ραντεβού με Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) στο Περιστέρι γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) της επιλογής σας στο Περιστέρι

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) στο Περιστέρι; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Περιστέρι

Βρείτε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Περιστέρι. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια μύτης), Ακοόγραμμα, Ακοολογικός έλεγχος νεογνών, Αλλεργικά δερματικά test (skin prick test), Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας, Αντιμετώπιση βαρηκοΐας, Αντιμετώπιση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, Αντιμετώπιση διαταραχών όσφρησης, Αντιμετώπιση εξωτερικής ωτίτιδας

Σχετικές ειδικότητες

Αλλεργιολόγοι στο Περιστέρι, Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στο Περιστέρι, Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι στο Περιστέρι, Παθολόγοι στο Περιστέρι, Παιδο-ΩΡΛ στο Περιστέρι

Γιαννακόπουλος Πολύβιος MD, PhD

  • Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
  • Παιδο-ΩΡΛ
  • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει απλή ωρλ εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Γιαννακόπουλος Πολύβιος είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Αποφοίτησε από το αγγλόφωνο τμήμα του Πανεπιστημίου του Pecs στην Ουγγαρία απ' όπου έλαβε το πτυχίο του. Εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στα επείγοντα του Κέντρου Υγείας - Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου υπήρξε γιατρός υποδοχής επειγόντων περιστατικών όλων των ειδικοτήτων. Κατόπιν εργάστηκε ως ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής στο ίδιο νοσοκομείο ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα εκπαιδεύτηκε ως βοηθός στο Ορθοπαιδικό τμήμα του ίδιου νοσοκομείου. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως δόκιμος έφεδρος υπαξιωματικός - ιατρός μονάδων στην πολεμική αεροπορία. Στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού" εργάστηκε και ξεκίνησε τη διδακτορική του διατριβή πάνω στην Εκκριτική Ωτίτιδα, την πιο συχνή αιτία βαρηκοΐας στα παιδιά. Συμμετείχε σε πολλά εθνικά και ευρωπαϊκά συνέδρια ενώ έχουν δημοσιευθεί και αρκετές εργασίες του σε διεθνή ιατρικά περιοδικά. Το άρθρο με τίτλο "Algorithmic management of pediatric acute mastoiditis" πήρε το βραβείο ως "List of most downloaded articles, ranked 4th on the top 25 for International Journal of Pediatric Otothinolaryngology - year 2012. Εργάστηκε επίσης, στην Πανεπιστημιακή κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Ιπποκράτειο" αποκτώντας σημαντική εμπειρία σε όλους τους τομείς της Ωτορινολαρυγγολογίας και συμμετείχε εθελοντικά στο ανοιχτό πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου. Για την πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευσή του, συμμετείχε πολλές φορές σε συνέδρια και παρουσίαση εργασιών είτε για συμμετοχή σε χειρουργικά σεμινάρια στο εξωτερικό. Έχει σημαντικές συνεργασίες με πολλές ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών και είναι υπεύθυνος για το ΩΡΛ ιατρείο του "ΙΑΤΡΟΚΟΣΜΟΥ". Ο γιατρός είναι σε θέση να αναλάβει περιστατικά σε όλο το φάσμα της Ωτορινολαρυγγολογίας καθώς διαθέτει αξιόλογη εμπειρία, για διάγνωση και αντιμετώπιση ΩΡΛ προβλημάτων ενηλίκων και παίδων, όπως αλλεργική ρινίτιδα, βαρηκοΐα, δυσχέρεια ρινικής αναπνοής, ίλιγγο, ιγμορίτιδα, σύνδρομο υπνικής άπνοιας, δίνοντας πάντα έμφαση στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.


περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 16:30

2 Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) κοντά στο Περιστέρι

Χαλάστρας Θωμάς

  • Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
  • Κερατσίνι
Κερατσίνι
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση και καθαρισμό αυτιών) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Χαλάστρας Θωμάς είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Κερατσίνι. Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής. Έχει εκπαιδευτεί στη Γενική Χειρουργική στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, κατόπιν συνέχισε την ειδίκευσή του στην Ωτορινολαρυγγολογία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς" λαμβάνοντας τον τίτλο του Χειρουργού Ωτορινολαρυγγολόγου. Έχει μετεκπαιδευτεί στην Νευροωτολογία στο "University College London Hospital, Department of Neuro-Otology" στη Ρινοπλαστική και Πλαστική Χειρουργική προσώπου στο "Universitatsklinik & ambulanz fur Hals Nasen Ohren Heilkunde" της Γερμανίας. Ο ιατρός έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια στην Ωτορινολαρυγγολογία και ειδικότερα στον ίλιγγο, στη ρινοπλαστική, τη χειρουργική με Laser και τη λειτουργική ενδοσκοπική χειρουργική και έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε Διεθνή και Ελληνικά Ωτορινολαρυγγολογικά περιοδικά ενώ έχει παρουσιάσει μεγάλο αριθμό επιστημονικών εργασιών σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνεργασία με το ΤΕΙ Πειραιά έχει συμμετάσχει στην σχεδίαση και ανάπτυξη ρομποτικού συστήματος στη διάγνωση των αλλεργιών. Διενεργεί το σύνολο των επεμβάσεων της Ωτορινολαρυγγολογίας και της Χειρουργικής Κεφαλής του Τραχήλου και ασχολείται με την Νευροωτολογία και ειδικότερα με τη διάγνωση και θεραπεία διαταραχών ισορροπίας-ιλίγγου. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και άρτια επιστημονική κατάρτιση και παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, με τη χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Σταυρόπουλος Νικόλαος

  • Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
  • Νίκαια
Νίκαια
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει πλήρη ακοολογικό έλεγχο) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σταυρόπουλος Νικόλαος είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος ιδιωτικό ιατρείο στη Νίκαια. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου "Sapienza" της Ρώμης. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Δηπλώματος από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με αντικείμενο διατριβής, "Η επίπτωση της Νευροαισθητήριου Βαρηκοίας σε πάσχοντες από αυτοάνοσα νοσήματα". Έλαβε την ειδικότητα του στην Ωτορινολαρυγγολογία καθώς και της Γενικής Χειρουργικής στην Β' Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας και εξειδικεύτηκε για τη Νευροχειρουργική στην Νευροχειρουργική Κλινική του ίδιου Νοσοκομείου. Εξειδικεύτηκε επίσης, στην Πλαστική Χειρουργική στα πλαίσια της ειδικότητάς του στο 6ο Θεραπευτήριο ΙΚΑ και έλαβε τον τίτλο της Ωτορινολαρυγγολογίας κατόπιν εξετάσεων, στην Α' Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδευθείς του Πανεπιστημίου της Brescia στην Ενδοσκοπική Χειρουργική, καθώς επίσης και στην Φωνιατρική με Laser, στις διαταραχές Κατάποσης και Λόγου, αλλά και την Ωτοχειρουργική του ίδιου Πανεπιστημίου. Επίσης ο γιατρός εξειδικεύεται στην Παιδοακοολογία, στη Χειρουργική Παίδων και στη Χειρουργική Τραχήλου και Σιελογόνων Αδένων. Ο γιατρός είναι άρτια εκπαιδευμένος και καταρτισμένος και στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής του παρακολουθεί ενεργά σεμινάρια και συνέδρια Ωτορινολαρυγγολογίας. Διαθέτει πολυετή κλινική και χειρουργική εμπειρία που του επιτρέπει να αναλάβει με επιτυχία και συνέπεια την διάγνωση και θεραπεία για κάθε είδους Ωτορινολαρυγγολογικής πάθησης, που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας ενήλικας ή ένα παιδί, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 11:00