1 Παιδο-ΩΡΛ στα Άνω Λιόσια

Κλείστε Ραντεβού με Παιδο-ΩΡΛ στα Άνω Λιόσια γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Παιδο-ΩΡΛ της επιλογής σας στα Άνω Λιόσια

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδο-ΩΡΛ στα Άνω Λιόσια; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παιδο-ΩΡΛ συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στα Άνω Λιόσια

Βρείτε Παιδο-ΩΡΛ συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στα Άνω Λιόσια. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια μύτης), Ακοόγραμμα - Τυμπανόγραμμα, Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας, Αντιμετώπιση διαταραχών όσφρησης, Αντιμετώπιση εξωτερικής ωτίτιδας, Αντιμετώπιση ιγμορίτιδας, Αντιμετώπιση ίωσης γρίπης και κρυολογήματος, Αντιμετώπιση μέσης ωτίτιδας, Αντιμετώπιση πολυπόδων στη μύτη

Σχετικές ειδικότητες

Παιδίατροι στα Άνω Λιόσια, Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) στα Άνω Λιόσια

Καλαφάτης Ματθαίος Αντώνης

  • Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
  • Παιδο-ΩΡΛ
  • Άνω Λιόσια
Άνω Λιόσια
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει πλήρη έλεγχο, καθαρισμό εάν χρειαστεί, όπως και την επανεκτίμηση αν απαιτείται) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Καλαφάτης Ματθαίος Αντώνης είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος - Παιδο-ΩΡΛ, με ιδιωτικά ιατρεία στα Εξάρχεια, στη Μεταμόρφωση και στα Άνω Λιόσια. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής, καθώς και την ειδικότητα του Ωτορινολαρυγγολόγου, στο Γενικό Νοσοκομείο "Ο Ευαγγελισμός", όπου και ειδικεύτηκε στο ευρύτερο πεδίο της ρινοχειρουργικής, αποκόμισε πολύτιμή εμπειρία, καθώς ανέλαβε 3.000 περιστατικά, τα οποία και χειρίστηκε. Επίσης, έχει δημοσιεύσει ανακοινώσεις και επιστημονικές εργασίες που αφορούν εξειδικευμένα θέματα. Συμμετέχει κάθε έτος σε διεθνή και ευρωπαϊκά συνέδρια της EAFPS και στα ανάλογα χειρουργικά courses που αφορούν εξειδικευμένες τεχνικές. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Νοσοκομείου "Υγεία" και τα τελευταία χρόνια χειρουργεί στις κλινικές Καρρά, Αθηναϊκή και Ευρωκλινική. Μεγάλη σημασία για τον ίδιο έχει η σχέση και η επικοινωνία ιατρού και ασθενή.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

2 Παιδο-ΩΡΛ κοντά στα Άνω Λιόσια

Μπουκόνης Κωνσταντίνος

  • Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
  • Παιδο-ΩΡΛ
  • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια μύτης) Ενδοσκόπηση ρινός

Ο Κωνσταντίνος Μπουκόνης είναι Ωτορινολαρυγγολόγος - Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Διαθέτει πολυετή χειρουργική εξειδίκευση στο εξωτερικό στη ρινοπλαστική, στη Laser χειρουργική και ενδοσκοπική χειρουργική. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει μετεκπαιδευτεί στο Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία, στην Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική του Queens Hospital London του BHR University Hospitals NHS Trust στη Ρινοπλαστική, Ενδοσκοπική Χειρουργική θεραπεία του ρινικού διαφράγματος, Ενδοσκοπική χειρουργική Ρινός και Παραρρίνιων κόλπων FESS, Ωτοχειρουργική, Χειρουργική θεραπεία ροχαλητού και άπνοιας, παίδο - ΩΡΛ και Laser μικρο-χειρουργική ογκολογία κεφαλής και τραχήλου. Είναι επιστημονικός συνεργάτης χειρουργός ΩΡΛ στα Νοσοκομεία "Υγεία" και "Metropolitan" καθω΄ς και με τα περισσότερα ιδιωτικά νοσοκομεία των Αθηνών. Εργάστηκε, ως επιμελητή στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και διενήργησε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων σε όλο το φάσμα της ωτορινολαρυγγολογίας ενηλίκων και παίδων. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχει ασχοληθεί εκτενώς με την χειρουργική εκπαίδευση των νέων ειδικευόμενων ΩΡΛ ιατρών. Ο γιατρός έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά courses - Hands on Workshops στις Ιατρικές Σχολές του Λονδίνου Kings College London και Queen Mary University of London. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Μεγάλης Βρετανίας GMC και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Το ιατρείο διαθέτει το τελευταίας τεχνολογίας Blue Laser, για τη διενέργεια πληθώρας επεμβάσεων υπό τοπική αναισθησία, ανώδυνα και γρήγορα. Στο ιατρείο γίνεται πλήρης ενδοσκοπική εξέταση με ειδικά Video - ενδοσκόπια σε παιδιά και ενήλικες για τον έλεγχο παθήσεων ρινός, φάρυγγος, λάρυγγος και Ώτων. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο ακοολογικό εργαστήριο, όπου διενεργούνται όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις σε ασθενείς όλων των ηλικιών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 12:30

Γιαννακόπουλος Πολύβιος MD, PhD

  • Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
  • Παιδο-ΩΡΛ
  • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει απλή ωρλ εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Γιαννακόπουλος Πολύβιος είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Αποφοίτησε από το αγγλόφωνο τμήμα του Πανεπιστημίου του Pecs στην Ουγγαρία απ' όπου έλαβε το πτυχίο του. Εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στα επείγοντα του Κέντρου Υγείας - Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου υπήρξε γιατρός υποδοχής επειγόντων περιστατικών όλων των ειδικοτήτων. Κατόπιν εργάστηκε ως ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής στο ίδιο νοσοκομείο ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα εκπαιδεύτηκε ως βοηθός στο Ορθοπαιδικό τμήμα του ίδιου νοσοκομείου. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως δόκιμος έφεδρος υπαξιωματικός - ιατρός μονάδων στην πολεμική αεροπορία. Στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού" εργάστηκε και ξεκίνησε τη διδακτορική του διατριβή πάνω στην Εκκριτική Ωτίτιδα, την πιο συχνή αιτία βαρηκοΐας στα παιδιά. Συμμετείχε σε πολλά εθνικά και ευρωπαϊκά συνέδρια ενώ έχουν δημοσιευθεί και αρκετές εργασίες του σε διεθνή ιατρικά περιοδικά. Το άρθρο με τίτλο "Algorithmic management of pediatric acute mastoiditis" πήρε το βραβείο ως "List of most downloaded articles, ranked 4th on the top 25 for International Journal of Pediatric Otothinolaryngology - year 2012. Εργάστηκε επίσης, στην Πανεπιστημιακή κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Ιπποκράτειο" αποκτώντας σημαντική εμπειρία σε όλους τους τομείς της Ωτορινολαρυγγολογίας και συμμετείχε εθελοντικά στο ανοιχτό πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου. Για την πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευσή του, συμμετείχε πολλές φορές σε συνέδρια και παρουσίαση εργασιών είτε για συμμετοχή σε χειρουργικά σεμινάρια στο εξωτερικό. Έχει σημαντικές συνεργασίες με πολλές ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών και είναι υπεύθυνος για το ΩΡΛ ιατρείο του "ΙΑΤΡΟΚΟΣΜΟΥ". Ο γιατρός είναι σε θέση να αναλάβει περιστατικά σε όλο το φάσμα της Ωτορινολαρυγγολογίας καθώς διαθέτει αξιόλογη εμπειρία, για διάγνωση και αντιμετώπιση ΩΡΛ προβλημάτων ενηλίκων και παίδων, όπως αλλεργική ρινίτιδα, βαρηκοΐα, δυσχέρεια ρινικής αναπνοής, ίλιγγο, ιγμορίτιδα, σύνδρομο υπνικής άπνοιας, δίνοντας πάντα έμφαση στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.


περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 16:30