1 Ουρολόγος - Ανδρολόγος στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κλείστε Ραντεβού με Ουρολόγο - Ανδρολόγο στη Νέα Φιλαδέλφεια γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ουρολόγο - Ανδρολόγο της επιλογής σας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ουρολόγο - Ανδρολόγο στη Νέα Φιλαδέλφεια; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Βρείτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Laser περιτομή, TURis προστατεκτομή, Ανδρική υπογονιμότητα, Αντιμετώπιση ακράτειας, Αντιμετώπιση καρκίνου νεφρών, Αντιμετώπιση καρκίνου όρχεων, Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως, Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη, Αντιμετώπιση κιρσοκήλης

Σχετικές ειδικότητες

Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στη Νέα Φιλαδέλφεια, Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι στη Νέα Φιλαδέλφεια, Καρδιολόγοι στη Νέα Φιλαδέλφεια, Νεφρολόγοι στη Νέα Φιλαδέλφεια, Πλαστικοί Χειρουργοί στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σοπηλίδης Οδυσσέας

  • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
  • Νέα Φιλαδέλφεια
Νέα Φιλαδέλφεια
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπέρηχο εάν χρειαστεί και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ακράτειας Αντιμετώπιση κιρσοκήλης Περιτομή Αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας

Ο Σοπηλίδης Οδυσσέας είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι κάτοχος πτυχίου της Ιατρικής Σχολής του Almaty. Έλαβε την ειδίκευση του από το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής "Σισμανόγλειο" στην Ουρολογία και μετεκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο. Το ερευνητικό του ενδιαφέρον, εστιάζεται στην Ουρολογική Ογκολογία καθώς και στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική. Ο γιατρός αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας και φέρνει εις πέρας πληθώρα περιστατικών, συνδυάζοντας την επιστημονική του κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό που διαθέτει, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

3 Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κοντοδημόπουλος Δημήτριος

  • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
  • Χαϊδάρι
Χαϊδάρι
TURis προστατεκτομή

Ο Κοντοδημόπουλος Δημήτριος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαϊδάρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Medical University of Ovidius. Ειδικεύτηκε στη Χειρουργική Ουρολογία στη Γ' Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου "Μεταξά" ως ειδικευόμενος γιατρός και στο Γενικό Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου, έλαβε την ειδικότητα της Ουρολογίας. Διατελεί Επιστημονικά Υπεύθυνος του Ουρολογικού τμήματος της ιδιωτικής πολυκλινικής, "SEA" της Μυκόνου και των ιδιωτικών Κλινικών Ιατρικό Ψυχικού, Βιοκλινική, Κλινική Ταξιάρχες, Αττικό Θεραπευτήριο. Είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας. Η συνεχιζόμενη ενημέρωση και η άρτια εκπαίδευση που έχει αποκτήσει, έχει ως αποτέλεσμα την άριστη παροχή υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Σιμιγιάτος Χρήστος

  • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
  • Νέο Ηράκλειο
Νέο Ηράκλειο
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σιμιγιάτος Χρήστος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ηράκλειο. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής και ειδικεύτηκε στην Ουρολογία. Συνεργάζεται με την Βιοκλινική Αθηνών και παράλληλα εργάζεται στην Κεντρική Κλινική Αθηνών. Στο σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο ιατρείο του, σε ένα περιβάλλον φιλικό και άνετο, αναλαμβάνει πληθώρα περιστατικών, συνδυάζοντας την επαγγελματική του γνώση με την πολυετή του εμπειρία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 18:30

Νικολαΐδης Μιχαήλ

  • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
  • Αχαρνές (Μενίδι)
Αχαρνές (Μενίδι)
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων-HPV

O Νικολαΐδης Μιχαήλ είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο τις Αχαρνές. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και παρέχει πλήθος υπηρεσιών όπως, κλινική εξέταση και διάγνωση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00