Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι κοντά στις Αχαρνές (Μενίδι)

Κλείστε Ραντεβού με Ουρολόγο - Ανδρολόγο στις Αχαρνές (Μενίδι) εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Αιγάλεω, Αγίας Λαύρας 16
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Λάμπρου Σταύρος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Δραπετσώνα εντός του πολυϊατρείου "Lifeckeck". Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Στρατιωτικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Δημόσια Υγεία της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητα στην Γενική Χειρουργική στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ουρολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Σήμερα, είναι Επιμελητής της Ουρολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και στην Ουρολογική Κλινική του ιδιωτικού νοσοκομείου Mediterraneo Hospital, ενώ συνεργάζεται με τη Γενική Κλινική Δυτικής Αττικής Βουγιουκλάκειο. Επιπρόσθετα, είναι επιστημονικός υπεύθυνος στα Ιδιωτικά Πολυιατρεία LifeCheck Δραπετσώνας και Χαλκίδας. Στα ιατρεία του, διαγιγνώσκονται και αντιμετωπίζονται όλες οι παθήσεις του ουρογεννητικού συστήματος όπως υπερπλασία προστάτη, λιθίαση ουροποιητικού, ακράτεια ούρων, υπογονιμότητα και νεοπλασίες ουρογεννητικού δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Αναστασίου Τσόχα 23
Απλή επίσκεψη: 50€ - 70€ (περιλαμβάνει διενέργεια υπερήχου) υπηρεσίες

Ο Γαλανάκης Ιωάννης είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και στη Νίκαια. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αντιπλοίαρχος Ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο διδακτορικής διατριβής "Μοριακός φαινότυπος των καρκινωμάτων της ανώτερης αποχετευτικής μοίρας του ουροποιητικού συστήματος". Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής στις Χειρουργικές Κλινικές των Ναυτικών Νοσοκομείων Κρήτης και Αθηνών και συνέχισε την ειδικότητα της Ουρολογίας στο ΝΝΑ και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", όπου την ολοκλήρωσε. Έπειτα, έλαβε την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση στην Ουρολογία (Fellow of European Board of Urology, FEBU) και μετεκπαιδεύθηκε στη Ρομποτική και Λαπαροσκοπική Ουρολογία στο Ospedale San Bassiano της Ιταλίας και στη Λαπαροσκοπική Ουρολογία, Ενδοουρολογία και Ανδρολογία στο Newcastle Freeman Hospital της Αγγλίας. Επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Ουρολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, όπου κατέχει τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια του εσωτερικού και του εξωτερικού, με πλήθος ομιλιών, ανακοινώσεων στρογγυλών τραπεζιών, ενώ διατελεί κριτής και editorial member σε διεθνή ουρολογικά περιοδικά και έχει δημοσιεύσει άρθρα του σε πολλά απ’ αυτά. Σήμερα, κατέχει τη θέση Διευθυντή στο Ουρολογικό Τμήμα του Ιατρικού Κέντρου Ψυχικού. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, διαθέτοντας άρτια επιστημονική κατάρτιση και μακροχρόνια εμπειρία και έχοντας αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό ασθενών, εξασφαλίζει την πλέον σύγχρονη ιατρική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι κοντά στις Αχαρνές (Μενίδι)
Χωρίς Online Booking

Νικολόπουλος Βασίλειος
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Λεωφ. Φυλής 14, Καματερό 13451, Αττική
Προφίλ γιατρού
Προφίλ γιατρού
Προφίλ γιατρού
Προφίλ γιατρού

Καπράλος Βασίλειος
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • 25ης Μαρτίου 166, Πετρούπολη 13231, Αττική
Προφίλ γιατρού

Παλλαντζάς Αθανάσιος
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Θεοφράστου 6, Περιστέρι 12134, Αττική
Προφίλ γιατρού

Λαλούντας Τρύφων
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Ακροπόλεως 14, Περιστέρι 12134, Αττική
Προφίλ γιατρού

Λέκας Αλέξανδρος
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Πινδάρου 1, Περιστέρι 12134, Αττική
Προφίλ γιατρού

Ζαφειρόπουλος Γρηγόριος
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 198, Περιστέρι 12133, Αττική
Προφίλ γιατρού