1 Οδοντίατρος στην Παιανία

Κλείστε Ραντεβού με Οδοντίατρο στην Παιανία γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οδοντίατρο της επιλογής σας στην Παιανία

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οδοντίατρο στην Παιανία; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Παιανία

Βρείτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Παιανία. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Στοματικός έλεγχος, Καθαρισμός δοντιών, Σφράγισμα δοντιών, Bonding δοντιών, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Ακτινογραφία, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική

Σχετικές ειδικότητες

Προσθετολόγοι στην Παιανία

Αναστασοπούλου Δήμητρα DDS, MSc, PG Cert

  • Οδοντίατρος
  • Προσθετολόγος
  • Παιανία
Παιανία

Η Δήμητρα Αναστασοπούλου είναι Οδοντίατρος - Προσθετολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Παιανία από το 2003. Αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών πρώτη, το 2001. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Manchester στη Μεγάλη Βρετανία (2001-2002), αποκτώντας Masters στην Ακίνητη και Κινητή Προσθετική Οδοντιατρική και εργάστηκε ως συνεργάτης χειρουργός οδοντίατρος σε ιδιωτική οδοντιατρική κλινική στην ίδια πόλη (2002-2003). Ολοκλήρωσε την παρακολούθηση διετούς μετεκπαιδευτικού πρόγραμματος της οδοντιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών στη χειρουργική τοποθέτηση και κλινική παρακολούθηση εμφυτευμάτων (2008-2009). Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός, η φιλική υποδοχή και ιδιαίτερη μεταχείριση στους ευαίσθητους ασθενείς και στα παιδιά, αλλά κυρίως η πολυετής εμπειρία και η συνεχιζόμενη επιστημονική επιμόρφωση εξασφαλίζουν σωστή και ανώδυνη θεραπεία παράλληλα με υψηλού επιπέδου αισθητικές προδιαγραφές.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00