30 Οδοντίατροι στην Αθήνα

Κλείστε Ραντεβού με Οδοντίατρο στην Αθήνα γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οδοντίατρο της επιλογής σας στην Αθήνα

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οδοντίατρο στην Αθήνα; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Αθήνα

Βρείτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Αθήνα. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Στοματικός έλεγχος, Καθαρισμός δοντιών, Σφράγισμα δοντιών, Bonding δοντιών, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Ακτινογραφία, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική

Σχετικές ειδικότητες

Γναθοχειρουργοί στην Αθήνα, Ορθοδοντικοί στην Αθήνα, Παιδοδοντίατροι στην Αθήνα, Προσθετολόγοι στην Αθήνα, Στοματολόγοι στην Αθήνα, Χειρουργοί Οδοντίατροι στην Αθήνα

Οικονόμου Ευαγγελία

 • Οδοντίατρος
 • Σταθμός Λαρίσης
Σταθμός Λαρίσης
Οδοντικά εμφυτεύματα

Η Οικονόμου Ευαγγελία είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στον Σταθμό Λαρίσης. Είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το οδοντιατρείο της είναι άρτια εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα μηχανήματα που καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης οδοντιατρικής, έτσι ώστε να παρέχονται με τον αρτιότερο τρόπο όλες οι οδοντιατρικές υπηρεσίες τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδιά. Η γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία, καθώς και εξειδίκευση στα οδοντικά εμφυτεύματα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 16:30

Χόρτη Αικατερίνη

 • Οδοντίατρος
 • Νέος Κόσμος
Νέος Κόσμος
Σφράγισμα δοντιών: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει διάγνωση, καθαρισμός τερηδόνας και έμφραξη) υπόλοιπες υπηρεσίες
Καθαρισμός δοντιών Προσθετική

Η Χόρτη Αικατερίνη είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Κόσμο. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση στον τομέα της ειδίκευσής της. Έχει εμπειρία 30 ετών στη γενική οδοντιατρική. Στο ιατρείο της παρέχει υπηρεσίες, λεύκανσης, καθαρισμού, σφραγίσματος, προσθετικής, μασέλας, φθορίωσης καθώς και δωρεάν στοματικού ελέγχου.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 12:00

Μακαντάνη Ευδοκία

 • Οδοντίατρος
 • Χειρουργός Οδοντίατρος
 • Πλατεία Κάνιγγος
Πλατεία Κάνιγγος
Όψεις ρητίνης

Η Μακαντάνη Ευδοκία είναι Οδοντίατρος - Οδοντίατρος Χειρουργός Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα. Απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει αναλάβει πλήθος περιστατικών, στο ιατρείο της γίνονται όλες οι αισθητικές αποκαταστάσεις των δοντιών καθώς και οδοντιατρική για παιδιά και εφήβους. Η γιατρός δίνει έμφαση στην πρόληψη και στην αισθητική οδοντιατρική και παρέχει πλήθος υπηρεσιών όπως αντιμετώπιση ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας, λεύκανση, καθαρισμό δοντιών και ό,τι απαιτείται για ανώδυνη και ποιοτική οδοντιατρική φροντίδα. Στο ιατρείο της εφαρμόζονται αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Πανουσόπουλος Βασίλειος

 • Οδοντίατρος
 • Πλατεία Βικτωρίας
Πλατεία Βικτωρίας
Καθαρισμός δοντιών: 30€ - 50€ υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Πανουσόπουλος Βασίλειος είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πλατεία Βικτωρίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οδοντιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και έχει αναλάβει επιτυχώς χιλιάδες περιστατικά, με έμφαση στην πρόληψη. Στο ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 08:00

Βασίλα Μυρσίνη DDS

 • Οδοντίατρος
 • Κολωνάκι
Κολωνάκι
Καθαρισμός δοντιών: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει ενδελεχή έλεγχο, λεπτομερές σχέδιο θεραπείας, επίδειξη και εκμάθηση ασθενή για τον ορθό τρόπο βουρτσίσματος) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Βασίλα Μυρσίνη είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, σπούδασε και απέκτησε πτυχίο Οδοντιατρικής στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας. Έχει συνεργαστεί με διάφορα ιδιωτικά οδοντιατρεία και σήμερα, παράλληλα με το οδοντιατρείο της, αποτελεί Εξωτερική Συνεργάτης σε Παιδοδοντικό ιατρείο στην Αγία Παρασκευή. Το ιδιωτικό της οδοντιατρείο, έχει εξοπλιστεί με όλα τα σύγχρονα μέσα και μηχανήματα και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής φροντίδας με έμφαση στην πρόληψη για μικρούς και μεγάλους. Επίσης, εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά διεθνή πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων. Τέλος, είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Αγριπίδης Ιωάννης

 • Οδοντίατρος
 • Σεπόλια
Σεπόλια

Ο Αγριπίδης Ιωάννης είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στα Σεπόλια. Πτυχιούχος Οδοντιατρικής Σχολής. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και έχει αναλάβει πλήθος ασθενών αντιμετωπίζοντας περιστατικά περιοδοντίτιδας και περιοδοντικής νόσου, στοματίτιδας καθώς και περιστατικά που χρήζουν ενδοδοντικής θεραπείας. Το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο και αυτό του επιτρέπει να παρέχει σωστή διάγνωση και θεραπεία για όλες τις σοβαρές και περίπλοκες ασθένειες των δοντιών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Ευαγγελινού Κυριακή

 • Οδοντίατρος
 • Χειρουργός Οδοντίατρος
 • Αθήνα
Αθήνα
Καθαρισμός δοντιών: 40€ - 50€ υπόλοιπες υπηρεσίες
Λεύκανση δοντιών

Η Ευαγγελινού Κυριακή είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο ιατρείο προσφέρει υπηρεσίες γενικής οδοντιατρικής, έχοντας ιδιαίτερη εμπειρία στην αισθητική και προσθετική οδοντιατρική ( όψεις ρητίνης καοα πορσελάνης, λεύκανση). Αναλαμβάνει παιδιά και εφήβους, ενώ συνεργάζεται με γναθοχειρουργό για τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Διαθέτει εμπειρία 20 ετών και έχει αναλάβει επιτυχώς χιλιάδες περιστατικά, αλλά και η διαρκής ενημέρωσή της για τις τελευταίες εξελίξεις, αντικατοπτρίζονται στην ποιότητα των εργασιών της.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Ζιούνας Ιωάννης

 • Οδοντίατρος
 • Προσθετολόγος
 • Κολωνάκι
Κολωνάκι
Λεύκανση δοντιών Σιδεράκια Οδοντικά εμφυτεύματα

Ο Ζιούνας Ιωάννης είναι Οδοντίατρος, ειδικός Εμφυτευματολόγος και Προσθετολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Αποφοίτησε από τo Tver State Medical University, μία «ιστορική» σχολή οδοντιατρικής. Έχει λάβει τον τίτλο Master of Science (MSc) από το πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, στον τομέα της οδοντιατρικής εμφυτευματολογίας, στον οποίο επικεντρώνει το επαγγελματικό του ενδιαφέρον μέχρι σήμερα. Έχει εργαστεί εθελοντικά στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αττικής και στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στον τομέα της προσθετικής, με στόχο τη συνεχή εκπαίδευση και απόκτηση εμπειρίας στην αποκατάσταση του στόματος των ασθενών λειτουργικά και αισθητικά. Συνεργάστηκε με μεγάλες οδοντιατρικές κλινικές του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου και απέκτησε 10ετή κλινική εργασιακή εμπειρία σε απαιτητικές εργασιακά συνθήκες. Παράλληλα συνεχίζει τη δια βίου μάθηση, με παρακολούθηση πλήθους σεμιναρίων στο αντικείμενο της αισθητικής και προσθετικής οδοντιατρικής στη Βραζιλία, τις ΗΠΑ και σε ευρωπαϊκές χώρες. Επίσης, εκπαιδεύεται στη χρήση ειδικών ενδοστοματικών ναρθήκων για την επίλυση προβλημάτων της κροταφογναθικής άρθρωσης και στην αόρατη ορθοδοντική με ειδικούς νάρθηκες. Μέσα από το ιατρείο του φιλοδοξεί να παράσχει λύσεις σε κάθε οδοντιατρικό πρόβλημα και να φροντίσει με επιστημοσύνη και υπευθυνότητα τη λειτουργικότητα και την αισθητική του στόματος των ανθρώπων που τον εμπιστεύονται.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Κουράκος Θωμάς

 • Οδοντίατρος
 • Κάτω Πατήσια
Κάτω Πατήσια

Ο Κουράκος Θωμάς είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικά ιατρεία στο Κερατσίνι και στα Κάτω Πατήσια. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και εξειδικευμένος στην Αντιμετώπιση του Ροχαλητού. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης κατάρτισής του, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων σχετικά με την επιστήμη του. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Οδοντιατρικής και Αισθητικής Οδοντιατρικής όπως, Λεύκανση, Επανορθωτική και Προσθετική Οδοντιατρική καθώς και Καθαρισμό δοντιών και απονευρώσεις. Στα ιατρεία του εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Παρασκευή 02/12

Στρατής Κωνσταντίνος

 • Οδοντίατρος
 • Κυψέλη
Κυψέλη
Οδοντικά εμφυτεύματα Λεύκανση δοντιών

Ο Στρατής Κωνσταντίνος είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κυψέλη. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής από το Πανεπιστήμιο του Semmelweis στη Βουδαπέστη, έχει λάβει εκπαίδευση στην Εμφυτευματολογία και Μικροχειρουργική στο Ινστιτούτο IMI της Φλωρεντίας. Εργάστηκε στην Ολλανδία, τη Δανία και την Ουγγαρία με κύριο αντικείμενο τα Εμφυτεύματα, την Περιοδοντική Θεραπεία και την Προσθετική και συνεργάζεται με την κλινική Heusser της Ελβετίας. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια κι ομιλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με θέματα, τα εμφυτεύματα, τη περιοδοντική θεραπεία, τη χειρουργική στόματος, τις όψεις πορσελάνης και ρητίνης, την ενδοδοντική θεραπεία και το lifting δοντιών, την αισθητική οδοντιατρική, τη λεύκανση, ενώ είναι και ομιλητής σε προγράμματα εκπαίδευσης με θέμα την ανάπλαση των ούλων και των οστών της γνάθου. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής φροντίδας με έμφαση στην πρόληψη. Στο ιατρείο του εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 11:00