11

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές ΕΟΠΥΥ

Κλείστε Ραντεβού με Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή ΕΟΠΥΥ εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Άνω Πατήσια, Πατησίων 343
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Ατομικές συνεδρίες εφήβων Ατομικές συνεδρίες παιδιών Συμβουλευτική γονέων

Η Δροσάτου Κωνσταντίνα είναι Παιδοψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στα Άνω Πατήσια. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επιπρόσθετα, λαμβάνει ειδίκευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία από το Ψυχοθεραπευτικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο "Λόγω Ψυχής". Έχει αποκομίσει σημαντική επαγγελματική εμπειρία με παιδιά, εφήβους, γονείς και ενήλικες, προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη σε ξενώνα αστέγων, σε κέντρο ειδικών θεραπειών, αλλά και στο Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού. Έχει επίσης συνεισφέρει εργαζόμενη σε σχολείο ειδικής αγωγής, σε πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά με αυτισμό, καθώς και στο πρόγραμμα αντιμετώπισης σχολικού εκφοβισμού. Στο ιδιωτικό της γραφείο προσφέρει προσωπικές συνεδρίες, τόσο δια ζώσης όσο και μέσω διαδικτύου, σε παιδιά, εφήβους και γονείς.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Μεσογείων 46
Απλή συνεδρία: 60€ υπηρεσίες
Αγχώδεις διαταραχές Αντιμετώπιση - Διαχείριση φοβιών Αντιμετώπιση άγχους - stress

Ο Τζώρτζης Πέτρος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος Ψυχολογίας του University of Derby και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία του University of East London. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένος Γνωσιακός Συμπεριφορικός Θεραπευτής με εξειδίκευση στους τομείς της Γνωστικής Συμπεριφορικής θεραπείας από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής και της Κλινικής Ύπνωσης, πιστοποιημένο από το General Hypnotherapy Standards Council. Έχει ολοκληρώσει την πρακτική του άσκηση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δρομοκαΐτειο ενώ έχει εκπαιδευθεί στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής στην Α' Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα διεθνή και ελληνικά συνεδρία. Στο ιδιωτικό του γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση αγχωδών διαταραχών, διαχείριση φοβιών, διατροφικών διαταραχών, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική γονέων και εφήβων και γενικότερα θέματα που σχετίζονται με τη ψυχική υγεία του ατόμου.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Περιστέρι, Αιμιλίου Βεάκη 28
Απλή συνεδρία: 40€ υπηρεσίες
Test νοημοσύνης WISC Αγχώδεις διαταραχές

Η Ρήγα Αναστασία είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Περιστέρι. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του University of Derby στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Κλινική και Γνωστική Νευροψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου. Επιπλέον, έχει μετεκπαιδευτεί στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (ΑΒΑ) από την Εκπαιδευτική Εταιρία για τη Νευροανάπτυξη "Μονορόδι", καθώς και στην Αξιολογική Ψυχοσωματική Συμβουλευτική στο Κέντρο Αξιολογικής Μελέτης Ψυχοσωματικής Υγείας (ΚΕΜΨΥ). Η κυρία Ρήγα έχει συνεργαστεί με το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών "Ψυχογραφείν" και έχει διατελέσει Ψυχολόγος στο Ολύμπιον Θεραπευτήριο - Γενική Κλινική Πατρών. Τόσο στο ιδιωτικό της γραφείο, όσο και μέσω διαδικτυακών συνεδριών, αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών πάντα με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των εξατομικευμένων αναγκών κάθε ατόμου. Αξίζει να σημειωθεί πως, είναι κάτοχος του WISC και WAIS και πραγματοποιεί γνωστικούς ελέγχους και τον Δείκτη νοημοσύνης σ' όλες τις ηλικίες. Τέλος, είναι μέλος της Ελληνικής Νευροψυχολογικής Εταιρίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Φράγκων 19
Απλή συνεδρία: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού και αξιολόγηση) υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων Συμβουλευτική γονέων - παιδιών

Ο Κωστελίδης Γιώργος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Sheffield και συνέχισε τις σπουδές του με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του University College London στην Ψυχαναλυτική Αναπτυξιακή Ψυχολογία και στην στην Θεραπεία βασισμένη στη νοημοσύνη για οικογένειες. Επιπλέον, έχει πιστοποίηση του εκπαιδευτικού ιδρύματος EduCare Learning της Μεγάλης Βρετανίας σχετικά με την προστασία των παιδιών από κάθε είδους βία, παραμέληση, σχολικό εκφοβισμό. Παράλληλα, έχει εκπονήσει εποπτευόμενη παρατήρηση μητέρας - βρέφους για ένα χρόνο στο Anna Freud Centre και έχει εκπαιδευτεί στην Παρέμβαση με βάση την Εννόηση στην οικογένεια. Στο ιδιωτικό του γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν γενικότερα θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία παιδιών κι εφήβων, καθώς εξειδικεύεται στη συμβουλευτική γονέα - παιδιού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Πεστών 53
Απλή συνεδρία: 35€ - 45€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού και αξιολόγηση) υπηρεσίες
Αγχώδεις διαταραχές Ψυχολογική υποστήριξη Αντιμετώπιση κατάθλιψης

Η Παπαπαναγιώτου Κωνσταντίνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Εφαρμογές Ψυχολογίας στην Υγεία" του τμήματος Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει, επίσης, ειδικευτεί στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και επιμορφωτικών προγραμμάτων σχετικά με τη Θετική Ψυχολογία, την Ειδική Αγωγή, τη Συμβουλευτική Γονέων, τις Διαταραχές Προσωπικότητας και τις εξαρτήσεις. Επιπροσθέτως, διαθέτει μετεκπαίδευση στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και έχει εκπαιδευτεί στη χορήγηση ψυχομετρικών εργαλείων WISC-V και WAIS (τεστ νοημοσύνης). Παράλληλα με το ιδιωτικό της γραφείο, εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια στα Dyslexia Centers Pavlidis Method και είναι εισηγήτρια σεμιναρίων ψυχοθεραπείας. Η κυρία Παπαπαναγιώτου παρέχει τόσο διά ζώσης όσο και online συνεδρίες.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ζωγράφου, Ιλισίων 13
Απλή συνεδρία: 50€ (περιλαμβάνει eπίσκεψη διάρκειας 50 λεπτών) υπηρεσίες
Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους - κρίσεων πανικού

Η Βελημβασάκη Ιωάννα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στου Ζωγράφου. Είναι Πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και εξειδικευμένη στην Παιδοψυχιατρική του ίδιου Πανεπιστημίου. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Συμβουλευτική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Brunel στο Λονδίνο και ειδικεύτηκε στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία, στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων στην Ψυχοθεραπεία και την Οικογενειακή Θεραπεία, έχει εκπαιδευτεί στην EMDR θεραπεία για την αντιμετώπιση του ψυχικού τραύματος αλλά και στη Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία (EFT) για τη στήριξη του Ζευγαριού και της Οικογένειας μέσα από τη θεραπεία Ζεύγους. Διατελεί Επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Ψυχολογικής και Εκπαιδευτικής Υποστήριξης Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων και του Πανελληνίου Συνδέσμου Σχολών Γονέων και πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Μνήμης Εργασίας από την Cogmed Working Memory Training. Δουλεύει ατομικά και ομαδικά με ενήλικες, εφήβους, ζευγάρια και οικογένειες, ακολουθώντας προσέγγιση Συστημικού – Συνθετικού τύπου στις θεραπείες δημιουργώντας Βιωματικές και Συμβουλευτικές Ομάδες Γονέων και Ενηλίκων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Τραπεζούντος 12
Απλή συνεδρία: 50€ (περιλαμβάνει tο κόστος ανά συνεδρία, το τελικό κόστος προκύπτει σε συνεννόηση με την ψυχολόγο και ανάλογα το περιστατικό) υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής & Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) Αντιμετώπιση διαταραχής διάθεσης

Η Πατέρα Αλίκη είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Ιλίσια. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και από το 2012 εργάζεται στην Υπηρεσία Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Βύρωνα - Καισαριανής, της Α' Ψυχιατρικής Κλινικής (Αιγινήτειο Νοσοκομείο) όπου παρέχει κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό έργο. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής (ΕΚΠΑ), με μετεκπαίδευση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στην Α' Ψυχιατρική Κλινική (ΕΚΠΑ). Στην ιατρική σχολή του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος, πραγματοποίησε το Μεταπτυχιακό της, με τίτλο "Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών". Έχει παρακολουθήσει τέσσερα ετήσια μετεκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν τη “Γονεϊκότητα και Ψυχική Υγεία”, "Ψυχιατρική της Εφηβείας", "Ταυτότητα Φύλου στην Εφηβεία" και τον "Έρωτα στην Εφηβεία", στο Τμήμα Ψυχικής Υγείας Εφήβων και Νέων του Γ.Ν.Α Γεννηματάς. Είναι εγγεγραμμένη στην Ακαδημία Κλινικών Σπουδών της Αθήνας (ΑΚΣΠΑ) και από το 2018 παρακολουθεί το Σεμινάριο Λακανικής Ψυχανάλυσης που διεξάγεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής - Δαφνί. Στο ιδιωτικό της γραφείο, παρέχει ψυχαναλυτικής κατεύθυνσης ψυχοθεραπεία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Εξειδικεύεται στις αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές του συναισθήματος, κοινωνικές δυσκολίες και συμβουλευτική γονέων. Παράλληλα, διδάσκει και κάνει εποπτεία σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Ψυχολογίας. Τέλος, συμμετέχει με παρουσιάσεις σε ημερίδες και συνέδρια.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Θέμιδος 4
Απλή συνεδρία: 50€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνεδρία) υπηρεσίες
Θεραπεία ζεύγους Ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας

H Δημητρά Σμαράγδα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στο Μαρούσι. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Προσωποκεντρική θεραπεία του University of Strathclyde της Σκωτίας και στη Συστημική - Οικογενειακή Θεραπεία του Αθηναϊκού Κέντρου Μελέτης του Ανθρώπου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της, ξεκίνησε την επαγγελματική της εμπειρία ως ψυχολόγος στο Κέντρο Παιδιών με Νοητική Στέρηση Ελπίδα, παρείχε υποστηρικτικές συνεδρίες σε εξαρτημένους ασθενείς στο Κέντρο Απεξάρτησης "Μέριμνα Ζωής" και στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Metropolitan. Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένη δικαστική ψυχολόγος, υπήρξε σύμβουλος - ψυχολόγος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πραγματογνώμονας στην εισαγγελία Ρόδου, ενώ σήμερα είναι πραγματογνώμονας στην Eισαγγελία Αθηνών. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης της έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων και έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε επιστημονικά συνέδρια καθώς συμμετείχε στη συγγραφή του βιβλίου "Λεξικό της Ψυχολογίας" από τις εκδόσεις Σύγχρονη Εκδοτική. Στο ιδιωτικό της γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση εθισμών, κρίσεων πανικού, συμβουλευτική γονέων, όπως και ζητήματα σχέσεων και γενικότερα θέματα που σχετίζονται με τη ψυχική υγεία του ατόμου.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Άγιος Αθανάσιος, Πάροδος Ιωάννου Μεταξά 3
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών

Η Μαυρουδή Άννα είναι Λογοθεραπεύτρια με ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών στον Άγιο Αθανάσιο και στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Απέκτησε το πτυχίο Λογοθεραπείας από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιωαννίνων και έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της στην Ειδική Αγωγή με Άριστα. Στα πλαίσια της εκπαίδευσής της και συνεχούς επιμόρφωσής της, έχει καταγράψει πάνω από 500 ώρες σε σεμινάρια ειδικής αγωγής και πάνω από 450 ώρες σε μαθησιακές δυσκολίες. Επιπλέον, έχει υπάρξει εκπαιδεύτρια του ψυχοεκπαιδευτικού προγράμματος Cygnet. Στα ιδιωτικά της Κέντρα Ειδικών Θεραπειών (ΛογοΓράφω και ThessTherapy), παρέχονται υψηλής ποιότητας θεραπευτικές συνεδρίες λογοθεραπείας - εργοθεραπείας και συμβουλευτικής - οικογενειακής ψυχοθεραπείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ελασσόνα, 6ης Οκτωβρίου 68 (Πάροδος)
Απλή συνεδρία: 40€ - 50€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κατάθλιψης Αντιμετώπιση κρίσεων πανικού

Η Πιτένη Χρύσα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στην Ελασσόνα. Ψυχολόγος αναπτυξιακής εξελικτικής προσέγγισης, απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στην Ιατρική και την Προγεννητική Ψυχολογία, καθώς και τη διαπαιδαγώγηση στην παιδική και εφηβική ηλικία. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στην Ιατρική ακριβείας με χρήση υπολογιστικών βιοδεικτών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει παρακολουθήσει πλείστα όσα εκπαιδευτικά προγράμματα του ίδιου πανεπιστημίου, αποκτώντας επίσης Πιστοποίηση ως Coach - διαπιστευμένη από τον διεθνή φορέα Association for Coaching. Η κυρία Πιτένη είναι ερευνήτρια Α' βαθμίδας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αναφορικά με τη μελέτη των Νευρογενετικών νοσημάτων του Εθνικού Δικτύου Ιατρικής Ακριβείας για Νευροεκφυλιστικά Νοσήματα (ΕΝΔΙΑΝ). Στο κλινικό της έργο, εφαρμόζει τη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και παρεμβάσεις ψυχοθεραπείας μέσω της τέχνης και του drama therapy. Αξίζει να σημειωθεί πως, αρθρογραφεί σε πληθώρα περιοδικών γενικού και επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γλυκά Νερά, Λεωφ. Λαυρίου 158 και Κορυτσάς 1
Απλή συνεδρία: 40€ - 50€ υπηρεσίες

Η Κουρούση Ασπασία είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στα Γλυκά Νερά. Είναι απόφοιτη Ψυχολογίας του University of Derby της Αγγλίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Σχολική Συμβουλευτική και Καθοδήγηση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύεται, επίσης, στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία "Λόγω Ψυχής" και είναι κάτοχος διπλώματος Ειδικής Αγωγής και Διδασκαλίας του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σήμερα, εργάζεται ως Ψυχολόγος σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ως ψυχολόγος στο Ινστιτούτο Λόγος και Έργα. Στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει συμβουλευτικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες μέσω της προσέγγισης της Συστημικής - Οικογενειακής θεραπείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής ΕΟΠΥΥ
Χωρίς Online Booking

Ζήση Βασιλική
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

  • Παπακυριαζή 51, Λάρισα 41222, Νομός Λάρισας
Προφίλ γιατρού

Γράψτε τη διεύθυνσή σας