4

Παιδοψυχολόγοι ΕΟΠΥΥ

Κλείστε Ραντεβού με Παιδοψυχολόγο ΕΟΠΥΥ εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Άνω Πατήσια, Πατησίων 343
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Ατομικές συνεδρίες εφήβων Ατομικές συνεδρίες παιδιών Συμβουλευτική γονέων

Η Δροσάτου Κωνσταντίνα είναι Παιδοψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στα Άνω Πατήσια. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επιπρόσθετα, λαμβάνει ειδίκευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία από το Ψυχοθεραπευτικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο "Λόγω Ψυχής". Έχει αποκομίσει σημαντική επαγγελματική εμπειρία με παιδιά, εφήβους, γονείς και ενήλικες, προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη σε ξενώνα αστέγων, σε κέντρο ειδικών θεραπειών, αλλά και στο Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού. Έχει επίσης συνεισφέρει εργαζόμενη σε σχολείο ειδικής αγωγής, σε πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά με αυτισμό, καθώς και στο πρόγραμμα αντιμετώπισης σχολικού εκφοβισμού. Στο ιδιωτικό της γραφείο προσφέρει προσωπικές συνεδρίες, τόσο δια ζώσης όσο και μέσω διαδικτύου, σε παιδιά, εφήβους και γονείς.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Μεσογείων 46
Απλή συνεδρία: 60€ υπηρεσίες
Αγχώδεις διαταραχές Αντιμετώπιση - Διαχείριση φοβιών Αντιμετώπιση διαταραχής διάθεσης

Ο Τζώρτζης Πέτρος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος Ψυχολογίας του University of Derby και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία του University of East London. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένος Γνωσιακός Συμπεριφορικός Θεραπευτής με εξειδίκευση στους τομείς της Γνωστικής Συμπεριφορικής θεραπείας από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής και της Κλινικής Ύπνωσης, πιστοποιημένο από το General Hypnotherapy Standards Council. Έχει ολοκληρώσει την πρακτική του άσκηση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δρομοκαΐτειο ενώ έχει εκπαιδευθεί στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής στην Α' Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα διεθνή και ελληνικά συνεδρία. Στο ιδιωτικό του γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση αγχωδών διαταραχών, διαχείριση φοβιών, διατροφικών διαταραχών, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική γονέων και εφήβων και γενικότερα θέματα που σχετίζονται με τη ψυχική υγεία του ατόμου.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Φράγκων 19
Απλή συνεδρία: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού και αξιολόγηση) υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων

Ο Κωστελίδης Γιώργος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Sheffield και συνέχισε τις σπουδές του με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του University College London στην Ψυχαναλυτική Αναπτυξιακή Ψυχολογία και στην στην Θεραπεία βασισμένη στη νοημοσύνη για οικογένειες. Επιπλέον, έχει πιστοποίηση του εκπαιδευτικού ιδρύματος EduCare Learning της Μεγάλης Βρετανίας σχετικά με την προστασία των παιδιών από κάθε είδους βία, παραμέληση, σχολικό εκφοβισμό. Παράλληλα, έχει εκπονήσει εποπτευόμενη παρατήρηση μητέρας - βρέφους για ένα χρόνο στο Anna Freud Centre και έχει εκπαιδευτεί στην Παρέμβαση με βάση την Εννόηση στην οικογένεια. Στο ιδιωτικό του γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν γενικότερα θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία παιδιών κι εφήβων, καθώς εξειδικεύεται στη συμβουλευτική γονέα - παιδιού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Τραπεζούντος 12
Απλή συνεδρία: 50€ (περιλαμβάνει tο κόστος ανά συνεδρία, το τελικό κόστος προκύπτει σε συνεννόηση με την ψυχολόγο και ανάλογα το περιστατικό) υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής & Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) Αντιμετώπιση διαταραχής διάθεσης

Η Πατέρα Αλίκη είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Ιλίσια. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και από το 2012 εργάζεται στην Υπηρεσία Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Βύρωνα - Καισαριανής, της Α' Ψυχιατρικής Κλινικής (Αιγινήτειο Νοσοκομείο) όπου παρέχει κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό έργο. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής (ΕΚΠΑ), με μετεκπαίδευση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στην Α' Ψυχιατρική Κλινική (ΕΚΠΑ). Στην ιατρική σχολή του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος, πραγματοποίησε το Μεταπτυχιακό της, με τίτλο "Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών". Έχει παρακολουθήσει τέσσερα ετήσια μετεκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν τη “Γονεϊκότητα και Ψυχική Υγεία”, "Ψυχιατρική της Εφηβείας", "Ταυτότητα Φύλου στην Εφηβεία" και τον "Έρωτα στην Εφηβεία", στο Τμήμα Ψυχικής Υγείας Εφήβων και Νέων του Γ.Ν.Α Γεννηματάς. Είναι εγγεγραμμένη στην Ακαδημία Κλινικών Σπουδών της Αθήνας (ΑΚΣΠΑ) και από το 2018 παρακολουθεί το Σεμινάριο Λακανικής Ψυχανάλυσης που διεξάγεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής - Δαφνί. Στο ιδιωτικό της γραφείο, παρέχει ψυχαναλυτικής κατεύθυνσης ψυχοθεραπεία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Εξειδικεύεται στις αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές του συναισθήματος, κοινωνικές δυσκολίες και συμβουλευτική γονέων. Παράλληλα, διδάσκει και κάνει εποπτεία σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Ψυχολογίας. Τέλος, συμμετέχει με παρουσιάσεις σε ημερίδες και συνέδρια.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Γράψτε τη διεύθυνσή σας