3

Παιδίατροι ΕΟΠΥΥ

Κλείστε Ραντεβού με Παιδίατρο ΕΟΠΥΥ εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Νέα Ιωνία, Ηπείρου 1
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει kλινική εξέταση και συνταγογράφηση, το κόστος αφορά την επίσκεψη ενός παιδιού, για δύο παιδιά υπάρχει έκπτωση) υπηρεσίες
Συμβουλευτική θηλασμού

Η Καραλή Άινο Αμαρυλλίς είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε ως εκπαιδευόμενη ιατρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο North Karelia Central Hospital της Φινλανδίας. Στη συνέχεια, συμμετείχε στο κλινικό και ερευνητικό έργο της Γ' Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σωτηρία, ενώ παράλληλα εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια σε ΙΕΚ Σχολών Υγείας, όπου ασχολήθηκε με τη συγγραφή και παρουσίαση ιατρικών μαθημάτων. Έπειτα, ξεκίνησε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στη Νεογνολογική Κλινική του Αρεταίειου Νοσοκομείου, στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων "Ανδρέας Συγγρός" και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν. Αφού ολοκλήρωσε την ειδικότητά της, εργάστηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας, με ειδικό ενδιαφέρον και συμμετοχή στο έργο του Ιατρείου Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής, και ακολούθως υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας. Επιπρόσθετα, έχει λάβει μέρος σε εκπαιδεύσεις για Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής στα Παιδιά (APLS) και για Υποστήριξη της Ζωής του Νεογνού (NLS), καθώς επίσης είναι κάτοχος πιστοποίησης συμβουλευτικής θηλασμού. Σήμερα, είναι επιστημονική υπεύθυνη στο κοινωνικό παιδιατρείο "Ο Καλός Σαμαρείτης", επιμελήτρια στο Νοσοκομείο Παίδων Ιασώ, στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών, και υπηρετεί ως παιδίατρος στα Παιδικά χωριά SOS, ενώ συνεργάζεται κατά καιρούς και με άλλες οργανώσεις που προωθούν την υγεία των παιδιών, ιδίως ευπαθών ομάδων. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης κατάρτισής της, παρακολουθεί τις εξελίξεις της παιδιατρικής επιστήμης, συμμετέχοντας σε συνέδρια και κάνοντας συνεχείς εκπαιδεύσεις σε αντικείμενα της ειδικότητάς της. Στο ιδιωτικό της ιατρείο, ένα φιλόξενο και χαρούμενο χώρο, διαμορφωμένο με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών, προσφέρει παιδιατρικές υπηρεσίες από τη γέννηση μέχρι την εφηβική ηλικία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέο Ψυχικό, Βασιλείου Φάβη 12
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες

Η Παπαγεωργίου Γεωργία είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ψυχικό. Αποφοίτησε το 2003 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα παιδιατρικής στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης το 2012 και μεταπτυχιακό παιδιατρικής στην κλινική πράξη και έρευνα στο πανεπιστήμιο Αθήνας και είναι θεράπουσα ιατρός στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αρτέμιδα, Λεωφόρος Αρτέμιδος 5
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες

Η Καστανού Μαρία είναι Παιδίατρος με ιδιωτικά ιατρεία στην Αρτέμιδα και στην Νέα Ιωνία. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε την ειδικότητα της Παιδιατρικής από την Πανεπιστημιακή Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού" ενώ στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της, έχει συμμετάσχει σε πλήθος πανελλήνιων και διεθνών Παιδιατρικών συνεδρίων και σεμιναρίων. Στα ιδιωτικά της ιατρεία παρέχει εξατομικευμένη, ολιστική φροντίδα στα παιδιά, από τις πρώτες ώρες της ζωής τους, με συμβουλευτική υποστήριξη για τους νέους γονείς με σύγχρονη και εξειδικευμένη παιδιατρική αντιμετώπιση. Παράλληλα, συνεργάζεται με την Παιδιατρική Κλινική του Ιασώ ως Επιστημονικός συνεργάτης.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παιδίατροι ΕΟΠΥΥ
Χωρίς Online Booking

Σάββα Γιαννοπούλου Μαργαρίτα
Παιδίατρος

 • Μαιζώνος 52, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Ρούτη Ελένη
Παιδίατρος

 • Ηρώων Πολυτεχνείου 50, Πάτρα 26441, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Φιλιώτη Γεωργία
Παιδίατρος

 • Αγίου Ιωάννη Πράτσικα 149-153, Πάτρα 26332, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Μούρτου Ασπασία
Παιδίατρος

 • Παντανάσσης 45, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Ζαφειροπούλου Χρυσή
Παιδίατρος

 • Δημητρίου Γούναρη 21-23, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Σαλωνίδου Ιωάννα
Παιδίατρος

 • Γεωργίου Παπανδρέου 23, Δράμα 66132, Νομός Δράμας
Προφίλ γιατρού

Καραγιάννη Χριστίνα
Παιδίατρος

 • Παστίδα, Ρόδος 85106, Νομός Δωδεκανήσων
Προφίλ γιατρού

Μανώλη Μαρία
Παιδίατρος

 • Λοχαγού Μιλτιάδη Σαλονικιού 2, Χαλκίδα 34132, Νομός Ευβοίας
Προφίλ γιατρού

Δημητρίου Αικατερίνη
Παιδίατρος

 • Γαϊτάνι, Ζάκυνθος 29100, Νομός Ζακύνθου
Προφίλ γιατρού

Παναγούλιας Δημήτριος
Παιδίατρος

 • Αλεξάνδρου Ρώμα 56, Ζάκυνθος 29100, Νομός Ζακύνθου
Προφίλ γιατρού

Χασιω΄του Ελένη
Παιδίατρος

 • Γλάδστωνος 5, Ζάκυνθος 29100, Νομός Ζακύνθου
Προφίλ γιατρού

Διακάκης Παναγιώτης
Παιδίατρος

 • Πλατεία Αγίου Λουκά 12, Ζάκυνθος 29100, Νομός Ζακύνθου
Προφίλ γιατρού

Παγκάκος Γεώργιος
Παιδίατρος

 • Δημητρίου Βετσοπούλου 126, Αλεξάνδρεια 59300, Νομός Ημαθίας
Προφίλ γιατρού

Κελεσίδου Παρθένα
Παιδίατρος

 • Μητροπόλεως 50, Βέροια 59132, Νομός Ημαθίας
Προφίλ γιατρού

Μαυροκώστα Μαρία
Παιδίατρος

 • Λεωφ. Παπαναστασίου 143, Ηράκλειο 71409, Νομός Ηρακλείου Κρήτης
Προφίλ γιατρού

Σαρίκογλου Ευαγγελία
Παιδίατρος

 • Φιλικής Εταιρείας 5, Καβάλα 65403, Νομός Καβάλας
Προφίλ γιατρού

Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος
Παιδίατρος

 • Αθανασίου Διάκου 28, Καστοριά 52100, Νομός Καστοριάς
Προφίλ γιατρού

Γράψτε τη διεύθυνσή σας