Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές στο Μαρούσι

Κλείστε Ραντεβού με Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή στο Μαρούσι εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 110 & Γούναρη 96
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Κατσάρας Στέφανος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Μαρούσι. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης κι έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στη συνέχεια, εισήχθη στο Queen's University Belfast στο Ηνωμένο Βασίλειο για να πραγματοποιήσει το δεύτερο του μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς. Στην πορεία ανακηρύχθηκε υποψήφιος Διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κλινικής Ψυχολογίας και Ανάλυσης Συμπεριφοράς. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει κύκλο εκπαίδευσης του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, σχετικά με ζητήματα ψυχοσεξουαλικής υγείας κι έχει συμμετάσχει σε κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. με αντικείμενο θέματα ψυχοπαθολογίας παιδιών και εφήβων. Έχει εκπαιδευτεί στη χορήγηση του Κλινικού Ψυχομετρικού εργαλείου MMPI-2 (Minnesota Multiphasic Personality Invetory -2), καθώς και στη διαχείριση του στρες μετά από τραυματικά γεγονότα στο χώρο εργασίας. Ο κύριος Κατσάρας έχει συνεργαστεί με μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες όπως η Leo Burnett και η Fortune στον τομέα της δημιουργίας μηνυμάτων και με το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν πάνω σε θέματα εκπαίδευσης προσωπικού και επαγγελματικού stress. Επιπροσθέτως, έχει εργαστεί στην Ψυχιατρική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας, καθώς και στο Γραφείο Προληπτικής Ψυχικής Υγιεινής του Πολεμικού Ναυτικού, σε στελέχη του οποίου, παρείχε, για σημαντικό χρονικό διάστημα, υπηρεσίες τηλεφωνικής ψυχολογικής υποστήριξης. Από το 2002 εργάζεται ιδιωτικά ως Ψυχολόγος - Αναλυτής συμπεριφοράς αντιμετωπίζοντας αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές της διάθεσης, προβλήματα σχέσεων, διατροφικές διαταραχές και φοβίες, με έμφαση στην αντιμετώπιση της φοβίας πτήσεων (αεροφοβίας). Παράλληλα με το γραφείο του, είναι συνεργάτης της εταιρείας Ergonomia S.A. σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και αντιμετώπισης μετατραυματικού στρες ύστερα από βίαιο συμβάν (CISM). Αξίζει να σημειωθεί πως, διατελεί υπεύθυνος της επιτροπής Ψυχοπαθολογίας της Ελληνικής Κοινότητας Ανάλυσης Συμπεριφοράς (European Association for Behaviour Analysis chapter in Greece).

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Θάσου 10
Απλή συνεδρία: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, διερεύνηση αιτήματος, ψυχοεκπαίδευση, πληροφορίες για τη μέθοδο και τη διαδικασία θεραπείας, διάγνωση εφόσον χρειαστεί) υπηρεσίες
Οικογενειακή θεραπεία Ομαδική θεραπεία (group therapy) Συμβουλευτική οικογένειας

Η Κυριακού Θωμαή είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικά γραφεία στο Μαρούσι και στο Άργος. Είναι απόφοιτη Ψυχολογίας από το Open University of England με εστίαση στην αναπτυξιακή Ψυχολογία και στον Ρόλο του Πατέρα στην Ελληνική οικογένεια και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Ψυχολογία στο ίδιο Πανεπιστήμιο και εστίασε στην Εγκληματολογία. Έλαβε ειδίκευση ως Θεραπεύτρια Οικογένειας και Ομάδας στη Συνθετική και Συστημική κατεύθυνση στο Εργαστήριο Ανθρωπίνων Σχέσεων και ως Θεραπεύτρια Ζεύγους στην Συναισθηματικά Εστιασμένη κατεύθυνση στο Emotionally Focused Therapy. Είναι μέλος του British Psychological Association (BPS), του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), του International Center of Excellence in Emotionally Focused Therapy (ICEEFT) και της European Association for Psychotherapy (EAP). Έως σήμερα δεν έχει σταματήσει τη συνεχή ενημέρωση και την επιμόρφωσή της πάνω σε επιστημονικά θέματα ψυχολογίας, ψυχοθεραπείας και εκπαίδευσης. Συνεργάζεται με το Κέντρο Λόγου, Ομιλίας και Μάθησης "Spell" ως Oικογενειακή Σύμβουλος και Ψυχοεκπαιδεύτρια, είναι συνιδρύτρια της εταιρείας "Morfogenesis", που παρέχει συμβουλευτική, εκπαίδευση, υποστήριξη, καθοδήγηση σε άτομα και ομάδες και εκπαίδευση μέσω σεμιναρίων σε εργασιακό πλαίσιο. Στο ιδιωτικό της γραφείο εργάζεται με ενήλικες, ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες και προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης, συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Διονύσου 9
Απλή συνεδρία: 45€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνεδρία, λήψη ιστορικού αξιολόγηση και σχεδιασμό πλάνου) υπηρεσίες
Ατομική ψυχοθεραπεία Αντιμετώπιση κρίσεων πανικού Συστημική οικογενειακή ψυχοθεραπεία

Η Κατσαρού Εμμανουέλα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στο Μαρούσι. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών μου σπουδών ειδικεύτηκε στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία του University of East London. H ψυχοθεραπευτική προσέγγιση της περιλαμβάνει την Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Συστημικό κέντρο εκπαίδευσης και ψυχοθεραπείας (Σ.Κ.Ε.Ψ.Υ.Σ) στην οποία ειδικεύεται πάνω στο άτομο, την οικογένεια και στο ζευγάρι. Έχει πραγματοποιήσει μετεκπαίδευση στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία Παιδιού και Εφήβου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στην Ειδική Αγωγή στο Πρόγραμμα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως ψυχολόγου στην Ελλάδα και μέλος της Επαγγελματικής Εταιρείας του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων. Στα πλαίσια της εκπαίδευσης της ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκησης στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, στο πρόγραμμα “ΑΘΗΝΑ” του ΟΚΑΝΑ. Επιπλέον έχει εργαστεί εθελοντικά στο οικοτροφείο “ΠΟΡΕΙΑ” και στο ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στον συμβουλευτικό σταθμό ως συντονίστρια των ατομικών ραντεβού των χρηστών και των ομάδων. Επίσης, εργάστηκα ως ψυχολόγος στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δυτικής Αθήνας στο Παράρτημα ΑΜΕΑ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής. Παράλληλα με το ιδιωτικό της γραφείο, εργάζεται και ως ψυχολόγος σε επιμέρους δομές όπου διεξάγει ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες, εφαρμόζει παρεμβάσεις πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας. Ενώ συντονίζει και ομάδες σχολών γονέων στοχεύοντας στην εκπαίδευση και στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονέα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Θέμιδος 4
Απλή συνεδρία: 50€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνεδρία) υπηρεσίες
Θεραπεία ζεύγους Ατομική ψυχοθεραπεία

H Δημητρά Σμαράγδα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στο Μαρούσι. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Προσωποκεντρική θεραπεία του University of Strathclyde της Σκωτίας και στη Συστημική - Οικογενειακή Θεραπεία του Αθηναϊκού Κέντρου Μελέτης του Ανθρώπου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της, ξεκίνησε την επαγγελματική της εμπειρία ως ψυχολόγος στο Κέντρο Παιδιών με Νοητική Στέρηση Ελπίδα, παρείχε υποστηρικτικές συνεδρίες σε εξαρτημένους ασθενείς στο Κέντρο Απεξάρτησης "Μέριμνα Ζωής" και στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Metropolitan. Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένη δικαστική ψυχολόγος, υπήρξε σύμβουλος - ψυχολόγος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πραγματογνώμονας στην εισαγγελία Ρόδου, ενώ σήμερα είναι πραγματογνώμονας στην Eισαγγελία Αθηνών. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης της έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων και έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε επιστημονικά συνέδρια καθώς συμμετείχε στη συγγραφή του βιβλίου "Λεξικό της Ψυχολογίας" από τις εκδόσεις Σύγχρονη Εκδοτική. Στο ιδιωτικό της γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση εθισμών, κρίσεων πανικού, συμβουλευτική γονέων, όπως και ζητήματα σχέσεων και γενικότερα θέματα που σχετίζονται με τη ψυχική υγεία του ατόμου.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Αμαρουσίου Χαλανδρίου 68Α
Απλή συνεδρία: 50€ - 60€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, διερεύνηση αιτήματος, ψυχοεκπαίδευση, πληροφορίες για την μέθοδο και τη διαδικασία θεραπείας) υπηρεσίες
Art Therapy

Η Τοπούζογλου Μαρίλη είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στο Μαρούσι. Έχει ειδίκευση στην Εκφραστική ψυχοθεραπεία μέσω τέχνης και είναι δημιουργική επόπτρια. Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γονέων (CAHPE) από την Attachment Parenting International, επίσημος συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas και μέλος του Συλλόγου Περιγεννητικής Ψυχολογίας και Υγείας (APPPAH). Η πρακτική της άσκηση έλαβε μέρος στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής "Μαργαρίτα" και στην Κιβωτό του κόσμου, καθώς προσέφερε παροχή ψυχολογικής στήριξης, ατομικής και ομαδικής, στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ψυχολογικής Στήριξης Συνύπαρξη για 4 έτη. Έχει εκπαιδευτεί στην Εφηβική ψυχιατρική της Α’ ψυχιατρικής κλινικής και στην Ειδική αγωγή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνεργάστηκε για 4 έτη με τον Dr. Avi Goren Bar και το Ινστιτούτο δραματοθεραπείας Αιών ως μέλος της διδακτικής και εποπτικής ομάδας, ενώ είναι πιστοποιημένη ACC Jungian Coach από τον ICF και διοργάνωσε την εκπαίδευση του Jungian Coaching στην Αθήνα. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Εκφραστικών Θεραπευτών & Jungian Coaches, μέλος της International Expressive Arts Therapy Association, της American Association of Art Therapy και του European Federation of Art Therapy. Σήμερα, εργάζεται ιδιωτικά στον φιλόξενο χώρο της Inner Canvas, δουλεύει ατομικά και ομαδικά και παρέχει ψυχοθεραπεία σε νέους, ενήλικες και οικογένειες δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη σύνδεση με το εσωτερικό μας παιδί και στην άσκηση των αρχών του AP σε αυτό. Οι συνεδρίες γίνονται στα ελληνικά και στα αγγλικά, διαδικτυακά και διά ζώσης. Στην ποιότητα της εργασίας της συντελούν, τα χρόνια πρακτικής και εργασίας σε διαφορετικούς χώρους ψυχικής υγείας, αλλά και η συνεργασία της με συναδέλφους επόπτες όσο και η πολυετής προσωπική ψυχοθεραπευτική της πορεία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές κοντά στο Μαρούσι
Βριλήσσια, Νέστου 4
Απλή συνεδρία: 40€ υπηρεσίες

Η Δουληγέρη Άννα είναι Ψυχολόγος και Συστημική - Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κηφισιά. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, από όπου και διατηρεί άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Έχει μετεκπαιδευτεί στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία στο Πανεπιστήμιο του Durham ενώ παράλληλα ολοκληρώνει την 6ετή εκπαίδευσή της στη Συστημική - Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία στο Εκπαιδευτικό και Θεραπευτικό Ινστιτούτο "Αντίστιξη". Έχει εργαστεί, επί σειρά ετών, ως ψυχολόγος με ειδικές πληθυσμιακές ομάδες (παιδιά πρόσφυγες, επιζώντες και επιζήσασες έμφυλης βίας, κ.α) και έχει συνεργαστεί με διεθνείς ανθρωπιστικούς οργανισμούς και φορείς του Ο.Η.Ε. στα πλαίσια παροχής υποστήριξης σε έκτακτες ανάγκες. Στο ιδιωτικό της γραφείο, πλέον ασκεί το ψυχοθεραπευτικό έργο με παιδιά, εφήβους και ενήλικες και παρέχει συνεδρίες συμβουλευτικής γονέων και θεραπείας οικογένειας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κηφισιά, Δαρειώτου 4
Απλή συνεδρία: 50€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνεδρία, το τελικό κόστος προκύπτει σε συνεννόηση με την ψυχολόγο και ανάλογα το περιστατικό) υπηρεσίες
Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους - κρίσεων πανικού Συμβουλευτική γονέων Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών

H Mπαλώτη Μαρία είναι Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κηφισιά. Έλαβε το πτυχίο Ψυχολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και το Master of Art στην Ειδική Αγωγή από το Nottingham University, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Διπλωματική της εργασία αφορούσε την "Έρευνα της σχέσης της δυσκολίας στο διάβασμα, μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου, και την αυτοπεποίθησή τους". Έχει παρακολουθήσει πολλά βιωματικά κι εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια, όπως "Διεργασία ομάδας", "Σχετίζεσθαι", "Διαμορφώνοντας Συστημική Προσέγγιση, ο δρόμος προς την Αυτοποίηση", κι άλλα που αφορούν στη συμβουλευτική ψυχολογία, τη Συστημική προσέγγιση και γενικότερα τον τομέα της. Επιπλέον, έχει στο ενεργητικό της πληθώρα δημοσιεύσεων άρθρων και παρουσίασης εργασιών σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Η συνεισφορά της κυρίας Μπαλώτη στην κοινότητα περιλαμβάνει τη διοργάνωση ομαδικών παιχνιδιών για την ενίσχυση της ομαδικότητας και της συνεργασίας σε παιδιά και γονείς και άλλες δράσεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κηφισιά, Ομήρου 2
Απλή συνεδρία: 50€ (περιλαμβάνει κλινική συνέντευξη και θεραπεία) υπηρεσίες
Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων Ομαδική θεραπεία (group therapy) Αντιμετώπιση του μετατραυματικού στρες

Η Ντάκουλα Ελισάβετ είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στην Κηφισιά. Σπούδασε αρχικά Αγγλική Φιλολογία καθώς και Ψυχολογία στο University of Laverne και στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Αγγλίας (BSc Honors in Psychology) αντίστοιχα. Eπιπρόσθετα, απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας Swansea (ΜΑ in Child Welfare and Applied Childhood Studies). Κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού προγράμματος ασχολήθηκε με την παιδική πρόνοια και την ψυχολογία της παιδικής / εφηβικής ηλικίας. Στη συνέχεια πραγματοποίησε τετραετή μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη Διαγνωστική Ψυχολογία στο Ανοιχτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο. Επιπρόσθετα, ολοκλήρωσε την πενταετή εκπαίδευση στην Ομαδική Ανάλυση στο Ανοιχτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο η οποία μεταξύ άλλων, αποτελείται από κλινική άσκηση σε Ψυχοθεραπευτική Κοινότητα, συντονισμό αναλυτικών ομάδων, συμμετοχή στο τμήμα Θεραπείας Παιδιών και Οικογένειας και εποπτεία των θεραπευτικών δραστηριοτήτων όπως προβλέπεται από την ΕΕΨΕ. Όσον αφορά στην επαγγελματική της δραστηριότητα, εργάζεται ως εκπαιδεύτρια ατόμων με νοητική υστέρηση σε ειδικό σχολείο. Ταυτοχρόνως, κάνει ενισχυτική διδασκαλία κατ’ οίκον σε παιδιά με ή χωρίς μαθησιακές δυσκολίες. Εργάστηκε στο Mediterranean College ως καθηγήτρια στο τμήμα Παιδαγωγικών, Ψυχολογίας και Αγγλικής γλώσσας και ως Εισηγήτρια Σεμιναρίων σε μεταπτυχιακούς σπουδαστές ψυχολογίας με θέμα: "Η Ψυχολογική Αξιολόγηση Παιδιών, Εφήβων, Ενηλίκων και Επαγγελματιών". Είναι μέλος του British Psychological Society και της Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης Ελλάδας, ενώ συμμετέχει αδιάλειπτα σε Διεθνή συνέδρια και σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κηφισιά, Ομήρου 2
Απλή συνεδρία: 60€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνδρία με διάρκεια 1 ώρα) υπηρεσίες
Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων Θεραπεία ζεύγους

Η Παντελάκη Ελμίνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στην Κηφισιά. Κατόπιν, κατατακτήριων εξετάσεων από το τμήμα Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πήρε πτυχίο Ψυχολογίας από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στην Ψυχολογική Αξιολόγηση και τη Θεραπεία Οικογένειας Ομαδικοαναλυτικής Προσέγγισης στο Ανοικτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο. Εξειδικεύτηκε στη μέθοδο Eye Movement Desensitization and Reprocessing, η οποία είναι μια συνθετική μέθοδος ψυχοθεραπείας, που συνδυάζει πολλές ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, όπως την Προσωποκεντρική, τη Γνωσιακή - Συμπεριφορική, καθώς και την Θεραπευτική ύπνωση. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Σχολική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εξειδικεύθηκε στη μέθοδο τραυματοθεραπείας EMDR για εφήβους και ενήλικες από το Ινστιτούτο Τραυματοθεραπείας. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κέντρα, σχολεία και παιδικούς σταθμούς. Διοργανώνει ομάδες γονέων, ψυχοεκπαιδευτικά προγράμματα παρέμβασης, συμβουλευτικές συναντήσεις γονέων. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος σε δημοτικά σχολεία τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα. Στο παρελθόν, έχει κάνει παράλληλη στήριξη σε παιδιά με αυτισμό, ενισχύοντας την κοινωνική και μαθησιακή τους προσαρμογή. Σε εθελοντικό επίπεδο, έχει εργαστεί με άτομα με ειδικές ανάγκες ή με άτομα που βρίσκονται σε απεξάρτηση, όπως στο Κοινοτικό Σπίτι της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. και στην μονάδα εφήβων του ΟΚΑΝΑ. Απέκτησε μεγάλη εμπειρία από το ιδιωτικό της γραφείο, αλλά και από κέντρα με τα οποία έχει συνεργαστεί στην ψυχοθεραπεία εφήβων, ενηλίκων, στην ομαδική θεραπεία και τη συμβουλευτική ζεύγους και οικογένειας. Έχει αναπτύξει κοινωνική δραστηριότητα στον επαγγελματικό τομέα και είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, καθώς και μέλος της Εταιρείας Θεραπείας Οικογένειας και Ζεύγους και της Ελληνικής Εταιρείας Τραυματοθεραπείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κηφισιά, Ομήρου 2 & Αλωνίων
Απλή συνεδρία: 40€ (περιλαμβάνει αξιολόγηση και στοχοθεσία ψυχοθεραπείας) υπηρεσίες
Ατομικές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας Θεραπεία ζεύγους και συμβουλευτική Συστημική οικογενειακή ψυχοθεραπεία

Η Τσίρκα Ρεγγίνα είναι Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κηφισιά. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας και μεταπτυχιακού στην Παιδοψυχολογία - Εξελικτική ψυχολογία παιδιών και εφήβων (Maîtrise, Psychologie de l'enfant et de l'adolescent). Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές, τετραετούς εξειδίκευσης, στην Ψυχοθεραπεία - Ατομική και Ομαδική Ψυχοθεραπεία, Θεραπεία Ζεύγους και Θεραπεία Οικογένειας Συστημικής Προσέγγισης. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεωρίας και μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Οικογενειακής Θεραπείας (EFTA CIM). Με έμφαση στη δια βίου μάθηση, εξέλιξη και κατάρτιση ως επαγγελματίας, έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να επενδύει σε μια πληθώρα σεμιναρίων, (όπως Άνοια, Μετατραυματικό στρες και Αγχώδεις διαταραχές, Δεξιότητες και Τεχνικές στη θεραπεία ζεύγους, κ.α.) και εθελοντισμό σε σκοπούς και κοινωνικές δράσεις που υποστηρίζει όπως "Διαβάζω για τους άλλους". Καθ' όλη τη διάρκεια της κατάρτισης και της καριέρας της, εμπνεύστηκε και εμπνέεται από αξιόλογους ανθρώπους που μοιράζονται μαζί της το πάθος, την αγάπη και την προσφορά τους για τον άνθρωπο, την ακεραιότητα, την ηθική, την ευθύνη, τη δικαιοσύνη, τη σημασία για την κοινωνία των ευαίσθητων φορέων και του τομέα της υγείας στο σύνολό του, καθώς επίσης τη φροντίδα για τον θεραπευμένο ως μέλος ενός συστήματος που δρα και αλληλεπιδρά στα πλαίσια τα οποία κινείται.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βριλήσσια, Αίαντος 3
Απλή συνεδρία: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνεδρία, για την πρώτη επίσκεψη, γίνετε λήψη ιστορικού, αξιολόγηση και στοχοθεσία πλάνου) υπηρεσίες
Θεραπεία ζεύγους και συμβουλευτική Αγχώδεις διαταραχές

Η Παληαρούτα Βίκυ είναι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στα Βριλήσσια. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου κι έχει εκπαιδευθεί στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. Έχει, επίσης, εκπαιδευθεί στην Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Σισμανόγλειο. Έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε διάφορες δράσεις, που προάγουν την ενημέρωση, την κατανόηση και την αποδοχή θεμάτων που άπτονται της ψυχικής υγείας και παρέχει εθελοντικά συμβουλευτική υποστήριξη στα μέλη του Συλλόγου Μονογονεϊκής Οικογένειας και Γυναίκας. Στο ιδιωτικό της γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση άγχους, κρίσεων πανικού, επαγγελματικής εξουθένωσης, οικογενειακών και διαπροσωπικών σχέσεων πραγματοποιώντας ατομικές συνεδρίες, θεραπεία ζεύγους και οικογενειακή θεραπεία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Χαλάνδρι, Λεωφόρος Πεντέλης 24
Απλή συνεδρία: 40€ υπηρεσίες
Συμβουλευτική οικογένειας

Η Κουβαρά Αγγελική είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στο Χαλάνδρι. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και συνέχισε με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εκπαιδεύτηκε στην Υπαρξιακή Συστημική Προσέγγιση στην "Αντίστιξη", υπό την καθοδήγηση των παιδοψυχιάτρων-ψυχοθεραπευτών, Καραγιάννη Δημήτρη και Καραγιάννη Ελένη. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ). Απέκτησε κλινική εμπειρία στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, στην Νευροψυχιατρική κλινική "Αθηνά" και σε άλλες δομές. Είναι συνεργάτης στον μη κερδοσκοπικό σύλλογο ΓΟΝ.ΙΣ, στον ιστότοπο του οποίου, συνέταξε το άρθρο περί ανακοίνωσης διαζυγίου σε παιδιά. Εργάστηκε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βριλησσίων και στα δημοτικά Πολυϊατρεία του Δήμου Χολαργού από τον Οκτώβριο του 2010 και μέχρι σήμερα προσφέρει ως εξωτερικός συνεργάτης τις υπηρεσίες της. Προσφέρει τις υπηρεσίες σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού Εφήβων και Συμβουλευτική στον Δήμο Βριλησσίων. Ίδρυσε το κέντρο Ψυχή και Λόγος, ένα σύγχρονο κέντρο Ψυχοθεραπείας και Λογοθεραπείας που αφορά το παιδί, τον ενήλικα, το ζευγάρι και την οικογένεια.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Χαλάνδρι, Ναρκίσσων 13
Απλή συνεδρία: 50€ - 100€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνεδρία, η τελική τιμή εξαρτάται από τη διάρκεια της, που καθορίζεται από την ηλικία του θεραπευόμενου και την προσέγγιση που του ταιριάζει) υπηρεσίες
Περιγεννητική μουσική ψυχοθεραπεία

Η Καλλιώδη Χριστίνα είναι Ψυχοθεραπεύτρια - Μουσικοθεραπεύτρια και διατηρεί το ιδιωτικό κέντρο μουσικής ψυχοθεραπείας «ηχώ» στο Χαλάνδρι. Εργάζεται ιδιωτικά με βρέφη, παιδιά, εφήβους και ενήλικες και η θεραπευτική της πρακτική ενημερώνεται από τις αρχές της Φαινομενολογικής Υπαρξιακής Ανάλυσης (Daseinsanalysis) και τις δημιουργικές τεχνικές της μουσικής ψυχοθεραπείας και της μουσικοθεραπείας. Η ψυχοθεραπευτική της εκπαίδευση περιλαμβάνει το πενταετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Φαινομενολογικής Υπαρξιακής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας και τη μέθοδο Μουσικής Ψυχοθεραπείας Music and Imagery του Institute for Music and Consciousness. H μουσικοθεραπευτική της εκπαίδευση ξεκίνησε με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης και Master of Arts στη Μουσικοθεραπεία με εκλεκτική ψυχαναλυτικά επηρεασμένη προσέγγιση στο Anglia Ruskin University στη Μ. Βρετανία και συνεχίστηκε στις ΗΠΑ, όπου μετεκπαιδεύτηκε και απέκτησε κλινική εμπειρία στη μουσικοθεραπεία σε Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο νοσοκομείο Mount Sinai, καθώς και στη μουσικοθεραπεία στην εγκυμοσύνη και την επιλόχειο περίοδο. Έχει συνεργαστεί με δημόσια και ιδιωτικά πλαίσια όπως το Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, το Τμήμα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, το Παράρτημα ΑΜΕΑ Δυτικής Αθήνας, τη ΜΚΟ Ίασις, το επιστημονικό κέντρο παιδιού και οικογένειας "Αίσθηση και Λόγος", το Κέντρο Ανάπτυξης και Θεραπείας Παιδιού, Εφήβου και Οικογένειας "Αργώ", καθώς και το οικοτροφείο "Έπακμος" της Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας και Παρέμβασης σε άτομα, οικογένειες και ευρύτερα Συστήματα. Σήμερα, εργάζεται στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογέννητων του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού", μέσω της ΑΜΚΕ "Άγγελοι της Χαράς", με τα νοσηλευόμενα βρέφη και τις οικογένειές τους.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Ερυθραία, Ιωνίας 15
Απλή συνεδρία: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού και αξιολόγηση) υπηρεσίες
Art Therapy Οικογενειακή θεραπεία Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους

Η Ραντοπούλου Αγγελική είναι Ψυχοθεραπεύτρια - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, με ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Ερυθραία. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το University of LaVerne, Athens campus, ολοκληρώνοντας της σπουδές της εργάστηκε στο Κέντρο Ερευνών Μάρκετινγκ Ελλάδος και παράλληλα παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, "Συστημικός Τρόπος Σκέψης και Ψυχική Υγεία", στο Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Στα πλαίσια της επιμόρφωσής της, έχει υπάρξει εκπαιδευόμενη, παρατηρήτρια και βοηθός σε σεμινάρια, ομάδες εποπτείας, ημερίδες, συνέδρια και θεραπευτικές συνεδρίες, καθώς και επιστημονική βοηθός της Μαρίας Πυρουνάκη-Λιωνή. Επιπλέον, παρακολούθησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα στη Συστημική Συμβουλευτική και Εμψύχωση και πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία αλλά και σεμινάρια στο Ελληνικό Ινστιτούτο Συστημικής Αναπαράστασης Bert Hellinger που εφαρμόζει στην εργασία της και στη μέθοδο της Συστημικής Αναπαράστασης. Στο Anima Life Center τον επαγγελματικό χώρο που δημιούργησε, παρέχει Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία με ειδίκευση στη Συστημική Θεραπεία. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας, της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Ερυθραία, Ιωνίας 15
Απλή συνεδρία: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού και αξιολόγηση) υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων Συμβουλευτική οικογένειας Θεραπεία ζεύγους

Η Λαμπροπούλου Βενετία - Άννα (Βένη) είναι Ψυχοθεραπεύτρια/Οικογενειακή Θεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στην Νέα Ερυθραία και Κοινωνική Λειτουργός, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ειδική Αγωγή και διαμεσολαβήτρια. Έχει εκπαιδευθεί στο εμπλουτισμένο μοντέλο συστημικής ψυχοθεραπείας Sane που συνδυάζει τη συστημική προσέγγιση με τη θεωρία του συναισθηματικού δεσμού, τις βασικές παραδοχές της αφηγηματικής ψυχολογίας και τα σύγχρονα ευρήματα των νευροεπιστημών, στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία "Λόγω Ψυχής". Επίσης, σε ετήσια και βραχύχρονα προγράμματα ειδίκευσης που αφορούν στην εξοικείωση με το συστημικό σκέπτεσθαι (ΑΚΜΑ), στην ευαισθητοποίηση στη δυναμική της ομάδας (Κ.Ψ.Υ.), στην ομαδική ψυχοθεραπεία, Ανοιχτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο καθώς και στην ομαδική ανάλυση και θεραπεία ζεύγους και οικογένειας, Ελληνική Εταιρεία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας. Επί σειρά ετών παρέχει υπηρεσίες διαγνωστικής εκτίμησης, ψυχοεκπαίδευσης, συμβουλευτικής και θεραπείας, σε ατομικό, οικογενειακό και ομαδικό επίπεδο, ενώ παράλληλα διδάσκει στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής όπου εποπτεύει φοιτητές που υλοποιούν την πρακτική εργαστηριακή τους άσκηση. Μέσα από την πολυετή επαγγελματική της εμπειρία, έχει εξειδικευτεί σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις (συντροφικές, γονεϊκές, οικογενειακές, φιλικές, κοινωνικές, επαγγελματικές), στη διαχείριση της καθημερινότητας και το συντονισμό των διαφορετικών - συχνά αλληλοσυγκρουόμενων - ρόλων, στην κατανόηση και αντιμετώπιση των μεταβατικών περιόδων της ζωής (εφηβεία, ενηλικίωση, προετοιμασία για συμβίωση ή γάμο, εγκυμοσύνη, ερχομός πρώτου παιδιού, αποχώρηση παιδιών, γήρανση), στις καταστάσεις κρίσης (ασθένεια, απώλεια, πένθος) και έντονων ενδοοικογενειακών συγκρούσεων (απιστία, χωρισμός, διαζύγιο), στη διαχείριση συναισθηματικών και μαθησιακών δυσκολιών καθώς και θεμάτων που αφορούν στην αναπηρία (εμπόδια, σχολική και κοινωνική ένταξη, ελεύθερος χρόνος, εκπαίδευση και επαγγελματική απασχόληση).

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Κηφισιά, Μιμόζας 10
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Η Κροκίδη Χρύσα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Κηφισιά. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας στο London Metropolitan University και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Κλινική Ψυχολογία από το Hellenic American University. Επιπροσθέτως, έχει ολοκληρώσει την πρακτική της άσκηση ως κλινικός ψυχολόγος στο Hellenic American University, στο American Community Schools of Athens και σε νηπιαγωγείο του Δήμου Βριλησσίων. Σήμερα, εκπαιδεύεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών, ενώ έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα που σχετίζονται με τις Μαθησιακές Δυσκολίες, την Κλινική Ψυχολογία, τη διαχείριση των αλλαγών στη ζωή της γυναίκας κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και την εκπαίδευση στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Κλινική Υπνοθεραπεία. Στο ιδιωτικό της γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών, κρίσεων πανικού, άγχους και διαταραχών της διάθεσης.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Κηφισιά, Πλουτάρχου 2
Απλή συνεδρία: 40€ υπηρεσίες

Η Έξαρχου Αργυρώ είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Κηφισιά. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου, στο ίδιο αντικείμενο, από το Hellenic American University. Έχει ολοκληρώσει την πρακτική της άσκηση στον Εθελοντικό Οργανισμό Best Buddies Greece. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και επιμορφωτικών σεμιναρίων. Στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ψυχοθεραπείας ενηλίκων για την αντιμετώπιση διαταραχών διάθεσης, κρίσεων πανικού, κατάθλιψης καθώς και για την βελτίωση αυτοεκτίμησης - αυτοεικόνας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αγία Παρασκευή, Καλαμάτας 19 & Κίμωνος
Απλή συνεδρία: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, διερεύνηση αιτήματος και αξιολόγηση) υπηρεσίες
Ομαδικά βιωματικά εργαστήρια Ατομική ψυχοθεραπεία Ομαδική Ψυχοθεραπεία με την μέθοδο Ψυχοδράματος

Η Χορομίδου Δανάη είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια διατηρεί το Κέντρο Ψυχοδράματος και Προσωπικής Ανάπτυξης "Ψυχοκίνηση" στην Αγία Παρασκευή. Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης Προσωπικότητας ξεκίνησε την εκπαίδευση της Ψυχόδραμα. Εργάστηκε ως επόπτρια και ως εκπαιδεύτρια Ψυχοδραματιστών, με την εποπτεία και τη συνεργασία του Ψυχοδραματικού Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας, ταυτόχρονα εκπαιδεύτηκε στο Playback theatre ώστε να αναπτύξει πίο πολύ την αίσθηση της με το σώμα και τις εκφραστικές του δυνατότητες. Συνεργάστηκε με την ΜΚΟ "Μείνε Δυνατός", για άτομα εμπλεκόμενα με τον καρκίνο, στο Ιατρείο Πόνου του Αρεταίειου Νοσοκομείου κ.α που την βοήθησαν να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αγία Παρασκευή, Αγίου Ιωάννου 58
Απλή συνεδρία: 50€ (περιλαμβάνει ατομική συμβουλευτική διάρκειας 50 λεπτών) υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων Συμβουλευτική ζεύγους Συμβουλευτική παιδιών - εφήβων

Η Κοντοπούλου Ισαβέλλα είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, με ιδιωτικό γραφείο στην Αγία Παρασκευή. Η θέλησή της να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν την καλύτερη ζωή που τους αξίζει την οδήγησαν στο Μaster στη Συμβουλευτική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου του Sheffield. Πραγματοποίησε την πρακτική της στο γραφείο συμβουλευτικής του ίδιου Πανεπιστημίου, καθώς και στο γραφείο του επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής καριέρας του διεθνούς τμήματος του πανεπιστημίου του Sheffield. Εκεί, ήρθε σε επαφή με άτομα διαφόρων εθνικοτήτων, γεγονός που την βοήθησε να κατανοήσει και άλλες κουλτούρες, αρκετά διαφορετικές από την ελληνική. Ακόμη, εργάσθηκε Νευροψυχιατρική κλινική της Θεσσαλονίκης, όπου παρακολουθούσε περιπτώσεις σχιζοφρένειας, ψυχώσεων, αυτοκτονίας καθώς και αλκοολισμού. Απέκτησε το βασικό πτυχίο στην "Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική" στο Bolton, ενώ παράλληλα έκανε εκπαίδευση στη Συστημική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία. Παρακολούθησε εκπαίδευση στην ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία και με αυτό τον τρόπο απέκτησε σφαιρικές και ολοκληρωμένες γνώσεις ώστε να μπορεί να προσφέρει στον κάθε θεραπευόμενο αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη. Επιπλέον, επιμορφώθηκε στον τομέα παιδοψυχολογίας, μέσω ενός ακόμα μεταπτυχιακού. Εστίασε σε θέματα όπως οι διαταραχές συμπεριφοράς, οι μαθησιακές δυσκολίες, η παιδική κακοποίηση, το bullying αλλά και η συμβουλευτική γονέων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αγία Παρασκευή, Νικηταρά 17
Απλή συνεδρία: 50€ - 60€ (περιλαμβάνει ατομική συνεδρία διάρκειας 50 λεπτών) υπηρεσίες
Θεραπεία ζεύγους

Η Παπαχρήστου Ανδριάνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στην Αγία Παρασκευή. Απέκτησε το πτυχίο Ψυχολογίας από το University of Hertfordshire της Μεγάλης Βρετανίας και έλαβε ειδικότητα στην Κλινική Ψυχοπαθολογία παιδιών, εφήβων κι ενηλίκων στην Α' Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, στα πλαίσια του μεταπτυχιακού της προγράμματος. Επιπροσθέτως, παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ομαδική Ανάλυση και Θεραπεία Ζεύγους και Οικογένειας" της Ελληνικής Εταιρείας Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει στο ενεργητικό της πλούσιο ερευνητικό έργο, αφού έχει εκπονήσει εργασία πάνω στην κατάθλιψη και τη ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή εν μέσω οικονομικής κρίσης, καθώς και στη συνεργασία της με το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής, όπου είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα και να παρέχει ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής της και ενημέρωσης πάνω στις εξελίξεις του τομέα της, περιλαμβάνεται πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων και συνεδρίων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα