1

Παθολόγος στον Νομό Πιερίας

Κλείστε Ραντεβού με Παθολόγο στον Νομό Πιερίας γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Παθολόγο της επιλογής σας στον Νομό Πιερίας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παθολόγο στον Νομό Πιερίας; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παθολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Πιερίας

Βρείτε Παθολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Πιερίας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Holter πίεσης, Strep Test, Αντιμετώπιση αναιμίας, Αντιμετώπιση διαβήτη, Αντιμετώπιση ιλαράς, Αντιμετώπιση ίωσης γρίπης και κρυολογήματος, Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας, Αντιμετώπιση κορωνοϊού (Covid-19), Αντιμετώπιση λοιμώξεων
Σχετικές ειδικότητες
Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στον Νομό Πιερίας, Διαβητολόγοι στον Νομό Πιερίας, Οφθαλμίατροι στον Νομό Πιερίας

Ξυγωνάκης Χρήστος MD, MSc
Παθολόγος, Διαβητολόγος

  • Κατερίνη
Κατερίνη, Α' Πάροδος Τσιμισκή 17 & Κύπρου 9
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Αντιμετώπιση διαβήτη

Ο Ξυγωνάκης Χρήστος είναι Παθολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κατερίνη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Σακχαρώδη Διαβήτη από το ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητα του στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και την ολοκλήρωσε στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ. Στην συνέχεια, υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής Ρεθύμνου. Εξειδικεύεται στο Σακχαρώδη Διαβήτη και στο ιδιωτικό του ιατρείο προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των χρόνιων παθολογικών νοσημάτων με έμφαση στην πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα