1 Ουρολόγος - Ανδρολόγος στις Σέρρες

Κλείστε Ραντεβού με Ουρολόγο - Ανδρολόγο στις Σέρρες γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ουρολόγο - Ανδρολόγο της επιλογής σας στις Σέρρες

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ουρολόγο - Ανδρολόγο στις Σέρρες; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στις Σέρρες

Βρείτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στις Σέρρες. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Laser περιτομή, TURis προστατεκτομή, Ανδρική υπογονιμότητα, Αντιμετώπιση ακράτειας, Αντιμετώπιση καρκίνου νεφρών, Αντιμετώπιση καρκίνου όρχεων, Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως, Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη, Αντιμετώπιση κιρσοκήλης

Σχετικές ειδικότητες

Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στις Σέρρες, Πλαστικοί Χειρουργοί στις Σέρρες

Παπαβασιλείου Στυλιανή

  • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
  • Σέρρες
Σέρρες
Απλή επίσκεψη: 20€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ακράτειας Εξέταση προστάτη

Η Παπαβασιλείου Στυλιανή είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στις Σέρρες. Έλαβε πτυχίο Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ειδικότητα από την Ουρολογική κλινική του "Θεαγένειου" Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης όπου εκπαιδεύτηκε για την αντιμετώπιση Ογκολογικών ασθενών και στο "Ιπποκράτειο" Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στην Ενδοουρολογία, Λιθίαση και νοσήματα του Προστάτη. Έχει εξειδίκευση στη Νευρο-ουρολογία, και Ουροδυναμική που απέκτησε στην Ιταλία και την Γαλλία και πολυετή εμπειρία στην θεραπεία της Ακράτειας ούρων όλων των ηλικιακών ομάδων. Μετεκπαίδευτηκε στην Γυναικο-ουρολογία στη Δ' Μαιευτική Γυναικολογική Πανεπιστημιακή Κλινική για μεικτές ουρογεννητικές παθήσεις καθώς και για Ουροδυναμική μελέτη, Υπερηχογραφικό έλεγχο και Ενδοσκοπήσεις. Είναι συνεργάτης της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης από το 2002, όπου εκτελεί επεμβάσεις του ουροποιογεννητικού. Είναι μέλος International Continence Society (SIU), European Association of Urology (EUA). Το ιατρείο διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό, πλήρες ουροδυναμικό εργαστήριο, για την αντιμετώπιση Γυναικοουρολογικών παθήσεων καθώς και Νευροουρολογικών νοσημάτων. Η γιατρός έχει πολυετή εμπειρία στο τομέα της Γενικής Ουρολογίας, Ανδρολογίας και Υπογονιμότητας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:30