4 Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι στον Νομό Θεσσαλονίκης

Κλείστε Ραντεβού με Ουρολόγο - Ανδρολόγο στον Νομό Θεσσαλονίκης γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ουρολόγο - Ανδρολόγο της επιλογής σας στον Νομό Θεσσαλονίκης

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ουρολόγο - Ανδρολόγο στον Νομό Θεσσαλονίκης; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Θεσσαλονίκης

Βρείτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Θεσσαλονίκης. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Laser περιτομή, TURis προστατεκτομή, Ανδρική υπογονιμότητα, Αντιμετώπιση ακράτειας, Αντιμετώπιση καρκίνου νεφρών, Αντιμετώπιση καρκίνου όρχεων, Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως, Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη, Αντιμετώπιση κιρσοκήλης

Σχετικές ειδικότητες

Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στον Νομό Θεσσαλονίκης, Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι στον Νομό Θεσσαλονίκης, Νεφρολόγοι στον Νομό Θεσσαλονίκης, Πλαστικοί Χειρουργοί στον Νομό Θεσσαλονίκης

Νικολάου Βασίλειος

  • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, απεικονιστικό έλεγχο - υπερηχογράφημα, ουροροομετρία και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Πέτρα στα νεφρά Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων-HPV Περιτομή Ανδρική υπογονιμότητα Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας)

Ο Νικολάου Βασίλειος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικά ιατρεία, σε Θεσσαλονίκη και Τρίλοφο. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με το τέλος των σπουδών του εκπλήρωσε τη θητεία του ως Αγροτικός Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Καλλιθέας Σάμου. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως ειδικευόμενος ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας στη Χειρουργική Κλινική και μετέπειτα την Ουρολογική Κλινική. Η ειδικότητα του ολοκληρώθηκε στην Ουρολογική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γεώργιος Γεννηματάς". Στα πλαίσια της πανεπιστημιακής του εκπαίδευσής, συνεργάστηκε με την Α' Χειρουργική Κλινική Παίδων του "Γεώργιος Γεννηματάς", καθώς και με την Β' Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο", στο ίδιο νοσοκομείο μετεκπαιδεύτηκε αργότερα στη χρήση ουρολογικού υπερήχου. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο γιατρός έχει στο ενεργητικό του πολυα΄ριθμες δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξενόγλωσσα ιατρικά περιοδικά, καθώς και συνεχή παρουσία και ανακοινώσεις σε συνέδρια Ουρολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 13:30

Παπουνίδης Ηρακλής

  • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
  • Περαία
Περαία
Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη

Ο Παπουνίδης Ηρακλής είναι Xειρουργός Oυρολόγος - Aνδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Περαία της Θεσσαλονίκης. Έχει ειδικευτεί στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Ιπποκράτειο" Θεσσαλονίκης και έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό χειρουργικών ανοιχτών, λαπαροσκοπικών και διαδερμικών επεμβάσεων, καθώς και σε χειρουργικές επεμβάσεις με τη χρήση laser. Εξειδικεύεται στην ανδρολογία, στην ογκολογία, στη παιδοουρολογία, στη γυναικοουρολογία και στην εξωσωματική λιθοτριψία, ενώ έχει λάβει μετεκπαίδευση στη χρήση υπερήχων ουροποιητικού. Συμμετέχει ενεργά με παρουσιάσεις και ομιλίες τόσο σε ελληνικά, όσο και σε διεθνή συνέδρια, καθώς επίσης έχει προβεί και σε δημοσιεύσεις άρθρων, σε εξειδικευμένα περιοδικά ουρολογίας. Ο ιατρός είναι Μέλος της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας και της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Το σύγχρονο ιατρείο του, είναι εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπουν ακριβή διάγνωση και παροχή υπηρεσιών όπως ουρολογικό έλεγχο ανδρών και γυναικών, υπερηχογράφημα Νεφρών - Κύστεως - Προστάτη - Οσχέου και διορθικό υπερηχογράφημα, κυστεοσκόπηση, ουρηθροσκόπηση με εύκαμπτο κυστεοσκόπιο και πλήθος ακόμα υπηρεσιών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:30

Θαμνόπουλος Χαράλαμπος

  • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
TURis προστατεκτομή Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας) Αντιμετώπιση προστατίτιδας

Ο Θαμνόπουλος Χαράλαμπος είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην Καλαμαριά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε ως αγροτικός Ιατρός εκπληρώνοντας την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο περιφερειακό ιατρείο Άνω Πορροΐων. Εργάσθηκε ως ειδικευόμενος βοηθός στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κατερίνης εκτελώντας την άσκηση του στη Γενική Χειρουργική και ως ειδικευόμενος βοηθός στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο". Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου ειδικότητας Ουρολογίας. Διετέλεσε Επικουρικός ιατρός Ουρολογίας με βαθμό Επιμελητού Β', στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο" και ως Επικουρικός ιατρός Ουρολογίας με βαθμό Επιμελητού Β' στην Ουρολογική Κλινική του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου "Θεαγένειο" Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στο Saint Augustin στο Bordeaux της Γαλλίας στην Λαπαροσκοπική-Ρομποτική Ουρολογία και μετά από επιτυχημένες εξετάσεις, έλαβε τον τίτλο Fellow of European Board of Urology (F.E.B.U). Ο γιατρός είναι άρτια εκπαιδευμένος και έχει ενεργώ συμμετοχή, σε ελληνικά και διεθνή σεμινάρια, συνέδρια και συμπόσια, καθώς και ανακοινώσεις αλλά και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία, τα ιατρεία του είναι πλήρως εξοπλισμένα και προσφέρει τις υπηρεσίες του για την διάγνωση, την πρόληψη και την θεραπεία των νοσημάτων του ουροποιητικού και γεννητικού ανδρικού συστήματος.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Κονδελίδης Νικόλαος

  • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
  • Περαία
Περαία
Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη Πλήρης ουροδυναμικός έλεγχος

Ο Κονδελίδης Νικόλαος είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Περαία της Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Φιλιππούπολης Βουλγαρίας, ειδικεύτηκε στη συνέχεια στην Ουρολογία στην Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης στο Γενικό Νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς", μετά τις ιατρικές σπουδές και τον τίτλο της ειδικότητας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εργάσθηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου "Παπαγεωργίου". Παράλληλα συνεργάζεται με την ουρολογική ομάδα U4U στον τομέα της Νευροουρολογίας. Είναι Διδάκτωρ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο Διδακτορικής διατριβής, "Η θέση των διαλειπόντων καθετηριασμών στη μεγεθυντική Κυστεοπλαστική". Έχει μεγάλη συμμετοχή σε συνέδρια, συμπόσια, εκπαιδευτικά σεμινάρια τόσο στη Ελλάδα όσο σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Είναι υπεύθυνος για τη συγγραφή και παρουσίαση πολλών προφορικών εργασιών και ομιλιών σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια. Έχει εκπαιδευτικό έργο ως Λέκτορας Ουρολογίας με αντικείμενο τη Γυναικολογική Ουρολογία. Εργάσθηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στη Β' Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική, του Γενικού Νοσοκομείου "Γεώργιος Γεννηματάς" με αντικείμενο εξειδίκευσης τη Νευροουρολογία και τις διαταραχές ούρησης. Έχει εξειδίκευση, στη Χειρουργική αντιμετώπιση της Γυναικείας και Ανδρικής Ακράτειας Ούρων, σε εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και σε ειδικά κέντρα του Εξωτερικού. Το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα, τα οποία χρησιμοποιεί για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση πληθώρας ουρολογικών και ανδρολογικών παθήσεων, προσφέροντας άμεση και υψηλής ποιότητας περίθαλψη σε κάθε ασθενή.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00