1 Ουρολόγος - Ανδρολόγος στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης

Κλείστε Ραντεβού με Ουρολόγο - Ανδρολόγο στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ουρολόγο - Ανδρολόγο της επιλογής σας στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ουρολόγο - Ανδρολόγο στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης

Βρείτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Laser περιτομή, TURis προστατεκτομή, Ανδρική υπογονιμότητα, Αντιμετώπιση ακράτειας, Αντιμετώπιση καρκίνου νεφρών, Αντιμετώπιση καρκίνου όρχεων, Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως, Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη, Αντιμετώπιση κιρσοκήλης

Σχετικές ειδικότητες

Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης

Τσιχλάκης Μιχαήλ

  • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
  • Ηράκλειο
Ηράκλειο
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση και υπέρηχο νεφρών) υπόλοιπες υπηρεσίες
Εξέταση προστάτη

Ο Τσιχλάκης Μιχαήλ είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικεύθηκε ως Χειρουργός Ουρολόγος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ). Είναι μέλος της Ιατρικής Εταιρείας Ηρακλείου Κρήτης και γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στις παθήσεις του ουροποιητικού, στις παθήσεις του προστάτη (υπερπλασία, καρκίνος του προστάτη), στις παθήσεις όρχεων και γεννητικών οργάνων, καθώς και στην στυτική δυσλειτουργία. Το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο, που του επιτρέπει να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, ο γιατρός δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00