1 Ουρολόγος - Ανδρολόγος στο Ηράκλειο Κρήτης

Κλείστε Ραντεβού με Ουρολόγο - Ανδρολόγο στο Ηράκλειο Κρήτης γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ουρολόγο - Ανδρολόγο της επιλογής σας στο Ηράκλειο Κρήτης

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ουρολόγο - Ανδρολόγο στο Ηράκλειο Κρήτης; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο Κρήτης

Βρείτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο Κρήτης. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Laser περιτομή, TURis προστατεκτομή, Ανδρική υπογονιμότητα, Αντιμετώπιση ακράτειας, Αντιμετώπιση καρκίνου νεφρών, Αντιμετώπιση καρκίνου όρχεων, Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως, Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη, Αντιμετώπιση κιρσοκήλης

Σχετικές ειδικότητες

Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι στο Ηράκλειο Κρήτης

Τσιχλάκης Μιχαήλ

  • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
  • Ηράκλειο
Ηράκλειο
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση και υπέρηχο νεφρών) υπόλοιπες υπηρεσίες
Εξέταση προστάτη

Ο Τσιχλάκης Μιχαήλ είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει ιδιαίτερη εμπειρία στις παθήσεις προστάτη, στην υπερπλασία και στο καρκίνο του προστάτη και στη στυτική δυσλειτουργία. Ειδικεύθηκε ως Χειρουργός Ουρολόγος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Ο γιατρός είναι γενικός γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου της Ιατρικής Εταιρείας Ηρακλείου Κρήτης. Στο ιδιωτικό του ιατρείο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις εξατομικευμένες ανάγκες των ασθενών του.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00