1 Ουρολόγος - Ανδρολόγος στην Κω

Κλείστε Ραντεβού με Ουρολόγο - Ανδρολόγο στην Κω γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ουρολόγο - Ανδρολόγο της επιλογής σας στην Κω

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ουρολόγο - Ανδρολόγο στην Κω; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Κω

Βρείτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Κω. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Laser περιτομή, TURis προστατεκτομή, Ανδρική υπογονιμότητα, Αντιμετώπιση ακράτειας, Αντιμετώπιση καρκίνου νεφρών, Αντιμετώπιση καρκίνου όρχεων, Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως, Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη, Αντιμετώπιση κιρσοκήλης

Λαμπρινός Κυριάκος

  • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
  • Κως
Κως

Ο Λαμπρινός Κυριάκος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κω. Είναι κάτοχος πτυχίου της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και Διδάκτωρ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Διετέλεσε Διευθυντής του Ουρολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου της Κω όπου απέκτησε πολύτιμή εμπειρία. Έχει λάβει εξειδίκευση στις παθήσεις του Προστάτη, της Ουροδόχου Κύστης και των Νεφρών αλλά και της Στυτικής και Σεξουαλικής Ανεπάρκειας. Η συνεχιζόμενη ενημέρωση και η άρτια εκπαίδευση που έχει αποκτήσει, έχει ως αποτέλεσμα την άριστη παροχή υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Τρίτη 04/10