1 Ουρολόγος - Ανδρολόγος στου Ζωγράφου

Κλείστε Ραντεβού με Ουρολόγο - Ανδρολόγο στου Ζωγράφου γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ουρολόγο - Ανδρολόγο της επιλογής σας στου Ζωγράφου

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ουρολόγο - Ανδρολόγο στου Ζωγράφου; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στου Ζωγράφου

Βρείτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στου Ζωγράφου. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Laser περιτομή, TURis προστατεκτομή, Ανδρική υπογονιμότητα, Αντιμετώπιση ακράτειας, Αντιμετώπιση καρκίνου νεφρών, Αντιμετώπιση καρκίνου όρχεων, Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως, Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη, Αντιμετώπιση κιρσοκήλης

Σχετικές ειδικότητες

Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στου Ζωγράφου, Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι στου Ζωγράφου, Καρδιολόγοι στου Ζωγράφου, Νεφρολόγοι στου Ζωγράφου, Πλαστικοί Χειρουργοί στου Ζωγράφου

Κονανδρέας Ανδρέας MD, FEBU

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Ζωγράφου
Ζωγράφου
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κιρσοκήλης Περιτομή

Ο Κονανδρέας Ανδρέας είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην περιοχή του Ζωγράφου και στο Γέρακα. Κάτοχος πτυχίου της Ιατρικής Σχολής Επιστημών Υγείας Βουκουρεστίου και Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στο Γενικό Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Άγιος Σάββας" στην Ουρολογία. Διετέλεσε Επιμελητής της Α' Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Υγεία", της Ουρολογικής κλινικής του Ιασώ General και του Metropolitan General Hospital και μέχρι και σήμερα είναι εξωτερικός συνεργάτης. Είναι κάτοχος διπλώματος της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας και πιστοποιημένος για την εκτέλεση υπερήχων. Συμμετείχε ως ομιλητής σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και φροντίζει να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις του τομέα του. Η πολυετής πρακτική εμπειρία και η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αποτελούν εγγύηση για την προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Παρασκευή 07/10

6 Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι κοντά στου Ζωγράφου

Ρουμπέσης Παναγιώτης

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, λήψη ιστορικού και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κιρσοκήλης TURis προστατεκτομή

Ο Ρουμπέσης Παναγιώτης είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος, με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και στα Καλύβια. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή "Saint Paul" και από την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Ovidius din Constanta της Ρουμανίας. Μετά την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου ως αγροτικός ιατρός στο Περιφερικό Ιατρείο Λεχαινών του Νομού Ηλείας, ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Ακολούθως, εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία υπηρετώντας στο Πολεμικό Ναυτικό ως έφεδρος αξιωματικός, αρχικά σε αρματαγωγό πλοίο και στη συνέχεια στην Ουρολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Ειδικεύθηκε στη Χειρουργική Ουρολογία - Ανδρολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός". Επίσης, ειδικεύθηκε και στη Γυναικολογική Ουρολογία στο Μαιευτήριο “ Έλενα”. Mε ιδιαίτερο πεδίο ενδιαφέροντος την Ενδοσκοπική και τη Ρομποτική Ουρολογία, είναι πιστοποιημένος ρομποτικός χειρουργός του συστήματος Da Vinci, στην Λαπαροσκοπική, Ρομποτική Χειρουργική. Είναι Διευθυντής της Δ' Ουρολογικής Κλινικής του Μαιευτηρίου "Μητέρα" και υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο γιατρός διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε λαπαροσκοπικές επεμβάσεις και άρτια επιστημονική κατάρτιση, προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας, σε χώρους εξοπλισμένους με σύγχρονα μέσα για την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία κάθε προβλήματος. Η πολυετής πρακτική εμπειρία και η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αποτελούν εγγύηση για την προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας, με επαγγελματισμό, αίσθημα ευθύνης και κατανόηση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Μερτζιώτης Νικόλαος

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Απλή επίσκεψη: 60€ - 80€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συντογογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
TURis προστατεκτομή

Ο Μερτζιώτης Νικόλαος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους, στο Χολαργό και το Νέο Ψυχικό. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Modena της Ιταλίας κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος από Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο την "Διερεύνηση Ουρολογικών και Σεξουαλικών Διαταραχών στους ασθενείς με Σκλήρυνση κατά Πλάκας". Έχει εξειδικευτεί στην Ουρολογία από την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία αλλά και από την εμπειρία που έχει αποκτήσει από την συνεργασία του ως κλινικός γιατρός σε μεγάλα Νοσοκομεία ΄όπως το Η. Registrar της Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής στο Institute of Urology του Middlesex Hospital του Λονδίνου, στο Guy’s Hospital όπου εξειδικεύτηκε κυρίως ουρηθροπλαστική και ανακατασκευή του κατώτερου ουροποιητικού την ουροδυναμική και την ακράτεια. Είναι εξειδικευμένος γιατρός Επανορθωτική Χειρουργική του κατώτερου ουροποιητικού, την ανδρική σεξουαλική δυσλειτουργία και την χειρουργική της, την αυξητική φαλλοπλαστική (επιμήκυνση και αύξηση διαμέτρου του πέους), την ακράτεια ούρων και τη γενική Ουρολογία και Χειρουργική Ογκολογία του ουροποιητικού καθώς και στην Λαπαροσκοπική και ελάχιστα επεμβατική χειρουργική στο Στρασβούργο. Είναι Επικεφαλής γιατρός στην Ελλάδα (με συμμετοχή 15 κρατών) της παγκόσμιας έρευνας που αφορούσε την Ηλεκτρομυογραφία των σηραγγωδών σωμάτων του πέους στην σεξουαλική ανικανότητα. Έχει παρουσιάσει, συγγράψει και συμμετάσχει σε 80 εργασίες διεθνείς και ελληνικές και έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα Διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια ως ομιλητής και ως προεδρεύων, ενώ έχει συγγράψει το εγχειρίδιο "Σκλήρυνση κατά Πλάκας και Ουροποιητικό", για τους ασθενείς της Εταιρίας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας. Ως Διευθυντής και Πρόεδρος της Ουρολογικής κλινικής της Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης έχει διοργανώσει επιστημονικές Ημερίδες και Συνέδρια. Ο γιατρός αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας καθώς και της Ανδρικής Υπογονιμότητας. Στο σύγχρονα εξοπλισμένο ιατρείο του, αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας πληθώρα περιστατικών, συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική του κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό που διαθέτει, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Πετρολέκας Ανδρέας

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Αντιμετώπιση ακράτειας Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας) Έλεγχος υπογονιμότητας

Ο Ανδρέας Πετρολέκας είναι ουρολόγος - ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι κάτοχος της πιστοποίησης από το European Board of Urology και εξειδικευμένος σε διεθνώς αναγνωρισμένες κλινικές και κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης στο Παρίσι πάνω στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αντιμετώπισης της υπερπλασίας του προστάτη (εξάχνωση του προστάτη με TURis και laser), της κακοήθειας του ουροποιητικού συστήματος (λαπαροσκοπική αντιμετώπιση όγκων νεφρού, ουροδόχου κύστης και προστάτη), της λιθίασης (εύκαμπτη ουρητηροσκόπηση, laser λιθοτριψίας, εξωσωματική λιθοτριψία), καθώς και στη διάγνωση και αντιμετώπιση της ακράτειας των ούρων. Διαθέτει αξιοσημείωτη εμπειρία, εργαζόμενος σε πολλές κλινικές και νοσοκομεία, όπως το Ερρίκος Ντυνάν, ο Όμιλος Ιατρικού Κέντρου, η Ευρωκλινική Αθηνών, αλλά και από νοσοκομεία του Παρισιού, όπου είναι μετεκπειδευμένος σε διεθνώς αναγνωρισμένες κλινικές.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 16:00

Χατζηδημητρίου Ευστράτιος

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Παγκράτι
Παγκράτι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπέρηχο, ουρομετρία και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Χατζηδημητρίου Ευστράτιος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στο Παγκράτι και στην Αγία Παρασκευή. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Grigore T. Popa της Ρουμανίας. Ειδικεύτηκε στην Γενική Χειρουργική του Γενικού Νοσοκομείου "Ελπίς" και έλαβε την ειδικότητα της Ουρολογίας από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ιπποκράτειο" στο οποίο ήταν και υπεύθυνος του Ουροδυναμικού τμήματος, επιπλέον, διετέλεσε Επιμελητής του "Ερρίκος Ντυνάν" Hospital Center. Παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με συνέπεια και επαγγελματισμό, χάρη στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με επιτυχία οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα σας ταλαιπωρεί. Στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο του ο ιατρός έχει τη δυνατότητα να διαγνώσει με ακρίβεια και να σας δώσει υπεύθυνα την απαραίτητη θεραπεία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Θεοφίλου Θεόδωρος

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Κυψέλη
Κυψέλη
Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας) Αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας

Ο Θεοφίλου Θεόδωρος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κυψέλη. Έλαβε το πτυχίο Ιατρικής, από το Ρωσικό Κρατικό Ιατρικό Πανεπιστήμιο Μόσχας. Ειδικεύτηκε στην Ουρολογία από το Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου "Βενιζέλειο" και στο Γενικό Νοσοκομείο "Ιπποκράτειο" καθώς και στη Γενική Χειρουργική από το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Διετέλεσε εξωτερικός συνεργάτης του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" και του "Therapis General Hospital" και εξειδικεύεται στην Ανδρολογία και στην Υπογονιμότητα, στην Ενδοσκοπική και Ογκολογική Ουρολογία. Ο γιατρός στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής του, έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό συνεδρίων. Είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και στο ιατρείο του, πραγματοποιείται έλεγχος και θεραπεία των Οφθαλμολογικών ανωμαλιών και παθήσεων, με τη χρήση εξελιγμένων μηχανημάτων, δίνοντας έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Μιχαλάκης Αναστάσιος MD, PhD, FEBU

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι

Ο Μιχαλάκης Αναστάσιος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και το Μοσχάτο. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα "Μεταβολές του εξωκυττάριου στρώματος της ουροδόχου κύστης σε ασθενείς με υποκυστικό κώλυμα". Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Εξειδικεύεται στην Ογκολογική Ουρολογία, στην Ενδοσκοπική Ουρολογία και στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική. Εκπαιδεύτηκε στη Κρυοθεραπεία στις Κακοήθειες του Νεφρού, ενώ συμμετείχε σε πληθώρα ρομποτικών επεμβάσεων με το σύστημα Da Vinci. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του εστιάζεται στις παθήσεις του ανώτερου ουροποιητικού (νεφρός – ουρητήρες) και ιδιαίτερα στην λαπαροσκοπική / ρομποτική αντιμετώπιση τους, όπως επίσης και στην ενδοσκοπική και ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση της λιθίασης και των παθήσεων του προστάτη. Το εύρος των ρομποτικών επεμβάσεων που πραγματοποιεί περιλαμβάνει όλο το φάσμα των επεμβάσεων της ανοικτής χειρουργικής στην Ουρολογία. Η συνεχιζόμενη ενημέρωση και η άρτια εκπαίδευση που έχει αποκτήσει σε Νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού έχει ως αποτέλεσμα την άριστη παροχή υπηρεσιών σε όλο το Φάσμα της Ουρολογίας, όπως παθήσεις του ανώτερου ουροποιητικού και του του προστάτη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:00