2 Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι στο Μοσχάτο

Κλείστε Ραντεβού με Ουρολόγο - Ανδρολόγο στο Μοσχάτο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ουρολόγο - Ανδρολόγο της επιλογής σας στο Μοσχάτο

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ουρολόγο - Ανδρολόγο στο Μοσχάτο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Μοσχάτο

Βρείτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Μοσχάτο. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Laser περιτομή, TURis προστατεκτομή, Ανδρική υπογονιμότητα, Αντιμετώπιση ακράτειας, Αντιμετώπιση καρκίνου νεφρών, Αντιμετώπιση καρκίνου όρχεων, Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως, Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη, Αντιμετώπιση κιρσοκήλης

Σχετικές ειδικότητες

Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στο Μοσχάτο, Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι στο Μοσχάτο, Καρδιολόγοι στο Μοσχάτο, Νεφρολόγοι στο Μοσχάτο

Μπιτσαχτσίδης Μιχαήλ

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Μοσχάτο
Μοσχάτο
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Μπιτσαχτσίδης Μιχαήλ είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Μοσχάτο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στη διάγνωση και παρακολούθηση παθήσεων του ουροποιητικού. Στο ιατρείο του παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες προς τους ασθενείς, όπως κλινική εξέταση, ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00

Μιχαλάκης Αναστάσιος MD, PhD, FEBU

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Μοσχάτο
Μοσχάτο

Ο Μιχαλάκης Αναστάσιος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και το Μοσχάτο. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα "Μεταβολές του εξωκυττάριου στρώματος της ουροδόχου κύστης σε ασθενείς με υποκυστικό κώλυμα". Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Εξειδικεύεται στην Ογκολογική Ουρολογία, στην Ενδοσκοπική Ουρολογία και στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική. Εκπαιδεύτηκε στη Κρυοθεραπεία στις Κακοήθειες του Νεφρού, ενώ συμμετείχε σε πληθώρα ρομποτικών επεμβάσεων με το σύστημα Da Vinci. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του εστιάζεται στις παθήσεις του ανώτερου ουροποιητικού (νεφρός – ουρητήρες) και ιδιαίτερα στην λαπαροσκοπική / ρομποτική αντιμετώπιση τους, όπως επίσης και στην ενδοσκοπική και ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση της λιθίασης και των παθήσεων του προστάτη. Το εύρος των ρομποτικών επεμβάσεων που πραγματοποιεί περιλαμβάνει όλο το φάσμα των επεμβάσεων της ανοικτής χειρουργικής στην Ουρολογία. Η συνεχιζόμενη ενημέρωση και η άρτια εκπαίδευση που έχει αποκτήσει σε Νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού έχει ως αποτέλεσμα την άριστη παροχή υπηρεσιών σε όλο το Φάσμα της Ουρολογίας, όπως παθήσεις του ανώτερου ουροποιητικού και του του προστάτη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 19:00

5 Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι κοντά στο Μοσχάτο

Πετρολέκας Ανδρέας

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Πειραιάς
Πειραιάς
Αντιμετώπιση ακράτειας Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας) Έλεγχος υπογονιμότητας

Ο Ανδρέας Πετρολέκας είναι ουρολόγος - ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι κάτοχος της πιστοποίησης από το European Board of Urology και εξειδικευμένος σε διεθνώς αναγνωρισμένες κλινικές και κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης στο Παρίσι πάνω στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αντιμετώπισης της υπερπλασίας του προστάτη (εξάχνωση του προστάτη με TURis και laser), της κακοήθειας του ουροποιητικού συστήματος (λαπαροσκοπική αντιμετώπιση όγκων νεφρού, ουροδόχου κύστης και προστάτη), της λιθίασης (εύκαμπτη ουρητηροσκόπηση, laser λιθοτριψίας, εξωσωματική λιθοτριψία), καθώς και στη διάγνωση και αντιμετώπιση της ακράτειας των ούρων. Διαθέτει αξιοσημείωτη εμπειρία, εργαζόμενος σε πολλές κλινικές και νοσοκομεία, όπως το Ερρίκος Ντυνάν, ο Όμιλος Ιατρικού Κέντρου, η Ευρωκλινική Αθηνών, αλλά και από νοσοκομεία του Παρισιού, όπου είναι μετεκπειδευμένος σε διεθνώς αναγνωρισμένες κλινικές.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 16:00

Μοιράγιας Χρήστος MD, FEBU

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: 40€ - 70€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση, υπερηχογραφικό έλεγχο) υπόλοιπες υπηρεσίες
Ανδρική υπογονιμότητα TURis προστατεκτομή Αντιμετώπιση ακράτειας Βιοψία προστάτου

Ο χειρουργός ουρολόγος- ανδρολόγος Μοιράγιας Χρήστος με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύθηκε στην ουρολογία και ανδρολογία στο νοσοκομείο ''Ευαγγελισμός''. Μετά από επιτυχείς γραπτές και προφορικές εξετάσεις του απονεμήθη ο τίτλος του Επιμελητή Ουρολόγου από την Ευρωπαϊκή Ουρολογική Εταιρεία (FEBU). Ο γιατρός είναι εξειδικευμένος στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική για λίθους του Ουροποιητικού, για όγκους των νεφρών, του ουρητήρα και της ουροδόχου κύστης, για την διάγνωση και αντιμετώπιση της καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη. Ο γιατρός έχει ειδικευτεί στην Ανδρολογία και παρακολουθεί μεγάλη σειρά ασθενών με ανδρολογικά προβλήματα (στυτική δυσλειτουργία, υπογονιμότητα κτλ). Είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ιατρικής Εταιρείας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σουηδικής Ουρολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοουρολογίας. Είναι κριτής σε διεθνή περιοδικά και έχει δώσει πολυάριθμες ομιλίες σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Διετέλεσε επιμελητής του ρομποτικού ουρολογικού κέντρου του νοσοκομείου Metropolitan και πλέον κατέχει τη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή της Δ' ουρολογικής κλινικής στο νοσοκομείο ''Μητέρα''. Στόχος του γιατρού είναι η συνεχής επιμόρφωση, μετεκπαίδευση και εκπαίδευση νέων συναδέλφων με σκοπό την βέλτιστη και σύγχρονη παροχή υπηρεσιών υγείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 08:00

Γεωργόπουλος Ιωάννης MD, FEBU

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Πειραιάς
Πειραιάς

Ο Γεωργόπουλος Ιωάννης είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε την ειδίκευση του στην Ουρολογία από την Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης και την Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και από το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου στη Χειρουργική. Διατελεί Επιστημονικός συνεργάτης του Metropolitan Hospital, καθώς και μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ο γιατρός διαθέτει μεγάλη εμπειρία και άρτια επιστημονική κατάρτιση, προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας, όπως, την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας και τον έλεγχο υπογονιμότητας, σε ένα χώρο εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία κάθε ουρολογικού προβλήματος. Η πολυετής πρακτική εμπειρία και η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αποτελούν εγγύηση για την προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας, με επαγγελματισμό, αίσθημα ευθύνης και κατανόηση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00

Κονόμη Μαρκέλλα MD, FEBU

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Ηλιούπολη
Ηλιούπολη
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Κονομή Κανναβάρο Μαρκέλλα είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη. Εξειδικεύθηκε και απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας στην Β’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Σισμανόγλειου. Διαθέτει τον τίτλο FEBU (Fellow of the European Bard of Urology), που απέκτησε μετά από γραπτές και προφορικές εξετάσεις στις Βρυξέλλες. Στα πλαίσια της ειδίκευσης και εκπαίδευσης της, έχει εργαστεί σε αρκετά νοσοκομεία και άλλες δομές υγείας όπως το Γενικό Νοσοκομείο Κρεστένων, Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, Κέντρο Υγείας Ακράτας ,1ο Νοσοκομείο ΙΚΑ, Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς Οι Άγιοι Ανάργυροι κ.α. Μετά τις Πανεπιστημιακές της σπουδές ως μέλος φιλανθρωπικών οργανώσεων έχει συμμετάσχει σε πολλές αποστολές για Ιατρική και ανθρωπιστική βοήθεια σε τρίτες χώρες ώσπου την κέρδισε η ειδικότητα της Ουρολογίας. Για την συνεχή επιστημονική εξέλιξη και ενημέρωση έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό επιστημονικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεργάτης του Μαιευτικού και Χειρουργικού κέντρου "Λητώ" και του "Ευγενίδειου" Θεραπευτηρίου στη Β' Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας. Οι χώροι του ιατρείου είναι άρτια και πλήρως εξοπλισμένοι, ώστε να παρέχει με επιστημονικό τρόπο ολοκληρωμένες υπηρεσίες, εξατομικευμένη ανάλυση της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 15:00

Γερόλυμος Μιλτιάδης

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Αργυρούπολη
Αργυρούπολη
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας

Ο Γερόλυμος Μιλτιάδης είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Αργυρούπολη. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής, Ειδικεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" στην Ουρολογική Κλινική. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Ο γιατρός διαθέτει άρτια εκπαίδευση και προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία, αντιμετωπίζει πλήθος ουρολογικών παθήσεων και όπως ή αντιμετώπιση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, η αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, καθώς και της υπογονιμότητας και παθήσεις του προστάτη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:30