1 Ουρολόγος - Ανδρολόγος στα Καλύβια Θορικού

Κλείστε Ραντεβού με Ουρολόγο - Ανδρολόγο στα Καλύβια Θορικού γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ουρολόγο - Ανδρολόγο της επιλογής σας στα Καλύβια Θορικού

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ουρολόγο - Ανδρολόγο στα Καλύβια Θορικού; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στα Καλύβια Θορικού

Βρείτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στα Καλύβια Θορικού. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Laser περιτομή, TURis προστατεκτομή, Ανδρική υπογονιμότητα, Αντιμετώπιση ακράτειας, Αντιμετώπιση καρκίνου νεφρών, Αντιμετώπιση καρκίνου όρχεων, Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως, Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη, Αντιμετώπιση κιρσοκήλης

Σχετικές ειδικότητες

Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι στα Καλύβια Θορικού

Ρουμπέσης Παναγιώτης

  • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
  • Καλύβια Θορικού
Καλύβια Θορικού
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, λήψη ιστορικού και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κιρσοκήλης TURis προστατεκτομή

Ο Ρουμπέσης Παναγιώτης είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος, με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και στα Καλύβια. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή "Saint Paul" και από την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Ovidius din Constanta της Ρουμανίας. Μετά την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου ως αγροτικός ιατρός στο Περιφερικό Ιατρείο Λεχαινών του Νομού Ηλείας, ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Ακολούθως, εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία υπηρετώντας στο Πολεμικό Ναυτικό ως έφεδρος αξιωματικός, αρχικά σε αρματαγωγό πλοίο και στη συνέχεια στην Ουρολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Ειδικεύθηκε στη Χειρουργική Ουρολογία - Ανδρολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός". Επίσης, ειδικεύθηκε και στη Γυναικολογική Ουρολογία στο Μαιευτήριο “ Έλενα”. Mε ιδιαίτερο πεδίο ενδιαφέροντος την Ενδοσκοπική και τη Ρομποτική Ουρολογία, είναι πιστοποιημένος ρομποτικός χειρουργός του συστήματος Da Vinci, στην Λαπαροσκοπική, Ρομποτική Χειρουργική. Είναι Διευθυντής της Δ' Ουρολογικής Κλινικής του Μαιευτηρίου "Μητέρα" και υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο γιατρός διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε λαπαροσκοπικές επεμβάσεις και άρτια επιστημονική κατάρτιση, προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας, σε χώρους εξοπλισμένους με σύγχρονα μέσα για την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία κάθε προβλήματος. Η πολυετής πρακτική εμπειρία και η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αποτελούν εγγύηση για την προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας, με επαγγελματισμό, αίσθημα ευθύνης και κατανόηση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:30

1 Ουρολόγος - Ανδρολόγος κοντά στα Καλύβια Θορικού

Λιβασιάνης Σπύρος

  • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
  • Αρτέμιδα
Αρτέμιδα
Εξέταση προστάτη

Ο Λιβασιάνης Σπύρος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αρτέμιδα Αττικής. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στη διάγνωση και παρακολούθηση παθήσεων του ουροποιητικού, καθώς και εξειδίκευση στις παθήσεις του προστάτη. Στο ιατρείο του παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες προς τους ασθενείς.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00