1 Οδοντίατρος στην Σταυρούπολη

Κλείστε Ραντεβού με Οδοντίατρο στην Σταυρούπολη γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οδοντίατρο της επιλογής σας στην Σταυρούπολη

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οδοντίατρο στην Σταυρούπολη; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Σταυρούπολη

Βρείτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Σταυρούπολη. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Στοματικός έλεγχος, Καθαρισμός δοντιών, Σφράγισμα δοντιών, Bonding δοντιών, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Ακτινογραφία, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική

Σχετικές ειδικότητες

Γναθοχειρουργοί στην Σταυρούπολη, Ορθοδοντικοί στην Σταυρούπολη, Περιοδοντολόγοι στην Σταυρούπολη, Προσθετολόγοι στην Σταυρούπολη, Χειρουργοί Οδοντίατροι στην Σταυρούπολη

Φίρας Αγά

 • Χειρουργός Οδοντίατρος
 • Οδοντίατρος
 • Σταυρούπολη
Σταυρούπολη
Καθαρισμός δοντιών: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Firas Nassan Agha είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής και διαθέτει πολυετή εμπειρία, παρέχει της υπηρεσίες του, σε ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο, με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα που τηρεί όλους τους κανόνες και τα πρωτόκολλα υγιεινής. Με σεβασμό στις μοναδικές ανάγκες κάθε ανθρώπου που εμπιστεύεται τη στοματική του υγεία, προσπαθεί να εξασφαλίσει άνεση και φροντίδα σε όλο το διάστημα της θεραπείας, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο γιατρός παρέχει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της αισθητικής οδοντιατρικής φροντίδας όπως, προσθετική και λεύκανση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:30

12 Οδοντίατροι κοντά στην Σταυρούπολη

Καϊμακαμίδου Τάνια

 • Οδοντίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Σφράγισμα δοντιών: 30€ - 50€ υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Καϊμακαμίδου Τάνια είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτοχος πτυχίου Οδοντιατρικής καθώς και Στοματολογίας του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής της παρακολουθεί συνέδρια του κλάδου της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να μένει ενήμερη για όλες τις εξελίξεις. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία που της επιτρέπει να παρέχει φροντίδα σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση προκειμένου να προσφέρει υγιή χαμόγελα με το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα. Το ιατρείο λειτουργεί σε ένα φιλόξενο χώρο πλήρως εξοπλισμένο, όπου τηρούνται αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και διατίθεται χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση των ιατρικών εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00

Συμεωνίδης Ηλίας

 • Οδοντίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Καθαρισμός δοντιών: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Συμεωνίδης Ηλίας είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Οδοντιατρικής από την Κρατική Ιατρική Ακαδημία της Σταυρούπολης, έχει εργαστεί στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως στη Θεσσαλονίκη, ως Προσθετολόγος. Έλαβε εξειδίκευση στην Αισθητική Οδοντιατρική, στα Εμφυτεύματα και στην Αόρατη Ορθοδοντική, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής του, παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει πλήθος εξατομικευμένων υπηρεσιών, όπως αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας και ουλίτιδας, απονευρώσεις δοντιών, όψεις πορσελάνης και Ρητίνης. Στο ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Σαπουντζής Γρηγόρης

 • Οδοντίατρος
 • Χειρουργός Οδοντίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Καθαρισμός δοντιών: 35€ (περιλαμβάνει στίλβωση με σοδοβολή) υπόλοιπες υπηρεσίες
Λεύκανση δοντιών Οδοντιατρικό κόσμημα Οδοντικά εμφυτεύματα

Ο Σαπουντζής Γρηγόρης είναι Χειρούργος Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής από την Ιατρική Σχολή Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εξειδικεύεται στην προσθετική και αισθητική οδοντιατρική. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής του. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία, στο ιδιωτικό του ιατρείο προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες γενικής οδοντιατρικής, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως αντιμετώπιση ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας, καθαρισμός δοντιών, εξαγωγές και υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 14:30

Τσιόνκης Στέφανος

 • Οδοντίατρος
 • Χειρουργός Οδοντίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Οδοντικά εμφυτεύματα

Ο Τσιονκής Στέφανος είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος Οδοντιατρικής Σχολής με εμπειρία στο χώρο, περισσότερα από 35 χρόνια. Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει στο ιατρείο του σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια εμπειρία του στον οδοντιατρικό χώρο του επιτρέπουν να μπορεί να αντιμετωπίσει πληθώρα περιστατικών με μεγάλη επιτυχία, χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές και μεθόδους. Στο ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων. Δίνοντας έμφαση στην προληπτική οδοντιατρική και με ιδιαίτερη γνώση, άρτια εκπαίδευση και αντίληψη στο θέμα της προσθετικής (γέφυρες, εμφυτεύματα, οδοντοστοιχίες) και έχοντας προσωπική σχέση με κάθε πελάτη, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και με ιδιαίτερη φροντίδα το πρόβλημά σας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 16:30

Πέτσα Ελένη

 • Οδοντίατρος
 • Γναθοχειρουργός
 • Προσθετολόγος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Καθαρισμός δοντιών: 35€ - 50€ (περιλαμβάνει καθαρισμό με υπέρηχο, στίλβωση, οδηγίες και σκευάσματα στοματικής υγιεινής) υπόλοιπες υπηρεσίες
Οδοντικά εμφυτεύματα

Η Πέτσα Ελένη είναι Χειρούργος Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με ενασχόληση στην ιστολογική έρευνα στο πειραματικό εργαστήριο της Οδοντοφατνιακής Χειρουργικής, Χειρουργικής Εμφυτευματολογίας και Ακτινολογίας Στόματος στην Οδοντιατρική Σχολή, του ίδιου Πανεπιστημίου. Διαθέτει Μεταπτυχιακή ειδίκευση στην οδοντοφατνιακή χειρουργική, χειρουργική εμφυτευματολογία και ακτινολογία στόματος στην Οδοντιατρική Σχολή, επίσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Έχει συμμετοχή στα διεθνή συνέδρια Αισθητικής Εμφυτευματολογίας και Οστεοενσωμάτωσης καθώς και δημοσιευμένες βιβλιογραφικές ανασκοπήσεις σε πανελλήνια συνεδρία. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στο ευρύτερο φάσμα της Γενικής Οδοντιατρικής και εντατική ενασχόληση με ενδοστοματικές χειρουργικές επεμβάσεις (φρονιμίτες, κύστεις, χειρουργική περιοδοντίου) και τα οδοντικά εμφυτεύματα. Η συνεχής επιμόρφωση και εναρμόνιση με τα σύγχρονα επιστημονικά πρωτοκολλά και η απολυτή ταύτιση με τα πρωτοκολλά υγιεινής σε συνδυασμό με σύγχρονο εξοπλισμό, στοιχειοθετούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ασθενείς. Το χαμόγελο του καθενός είναι μοναδικό και εφικτό και όχι θέμα "πολυτελείας".

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 15:00

Αλεξίου Αγγελική DDS, MSc

 • Οδοντίατρος
 • Περιοδοντολόγος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Καθαρισμός δοντιών: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Καθαρισμός δοντιών Αντιμετώπιση ουλίτιδας Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας Οδοντικά εμφυτεύματα Ουλοπλαστική

Η Αλεξίου Αγγελική είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτοχος πτυχίου από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τόσο στην Οδοντιατρική επιστήμη όσο και στην Οδοντιατρική τεχνολογία. Φοίτησε επίσης στην Οδοντιατρική Σχολή στο ίδιο Πανεπιστήμιο και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Περιοδοντολογία και την Βιολογία Εμφυτευμάτων, εργάστηκε στο Λονδίνο σε Ιδιωτική Οδοντιατρική Κλινική. Η γιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας. Έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά, παρακολουθεί ελληνικά και διεθνή συνέδρια και συμμετέχει σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια συνεχούς επιμόρφωσης. Η γιατρός δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση του ασθενούς και στην αισθητική οδοντιατρική, δίνοντας προτεραιότητα στην πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Αρβανιτίδου Παναγιώτα

 • Οδοντίατρος
 • Ωραιόκαστρο
Ωραιόκαστρο
Καθαρισμός δοντιών: 30€ - 40€ υπόλοιπες υπηρεσίες
Λεύκανση δοντιών Οδοντικά εμφυτεύματα

Η Αρβανιτίδου Παναγιώτα είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Ωραιόκαστρο. Είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής και και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στα Εμφυτεύματα, από το Trafford General Hospital, της Αγγλίας και ειδικεύτηκε στην Εξελιγμένη Αισθητική Οδοντιατρική στο College of Dentistry του New York University. Έχει κλινική εμπειρία 16 ετών από την εργασίας της ως οδοντίατρος σε ιδιωτικά οδοντιατρεία και σε ιδιωτικές κλινικές της Μεγάλης Βρετανίας. Παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής της. Το οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες με υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές θεραπείες και προϊόντα χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής και αισθητικής φροντίδας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη. Προσφέρει υπηρεσίες προσθετικής οδοντιατρικής με τις πιο μοντέρνες τεχνολογικές μεθόδους για όσους τα φυσικά τους δόντια χρειάζονται αποκατάσταση ή αντικατάσταση. Στο ιατρείο εφαρμόζονται αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 11:00

Μάρας Χρήστος

 • Οδοντίατρος
 • Χειρουργός Οδοντίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Καθαρισμός δοντιών: 40€ (περιλαμβάνει σοδοβολή, υπερήχους, στίλβωση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Χρήστος Μάρας είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Θεσσαλονίκη, από το 2021. Είναι μετεκπαιδευθείς στην Εμφυτευματολογία και τη Στοματική αποκατάσταση στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Μετά το πέρας των σπουδών του εργάσθηκε ως Οδοντίατρος και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στο Πολεμικό Ναυτικό εκτελούσε χρέη Οδοντιάτρου στο οδοντιατρείο της ΣΣΑΣ. Το ιατρείο του διαθέτει ένα από τα κορυφαία laser που κυκλοφορούν στην αγορά και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Ασβεστά Μαρίνα - Άρτεμις, DDS, MSc

 • Οδοντίατρος
 • Άνω Τούμπα
Άνω Τούμπα
Σιδεράκια Προσθετική

Η Ασβεστά Μαρίνα - Άρτεμις είναι Οδοντίατρος - Προσθετολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Άνω Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Απέκτησε πτυχίο από την Οδοντιατρική Σχολή Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην "Ακίνητη και Κινητή Προσθετική" του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ (University of Manchester), με διπλωματική εργασία: "Fractural Strength of Ceramic Onlays: A Comparison of Three Different Techniques". Έζησε στο Reading της Μεγάλης Βρετανίας, όπου εργάστηκε ως γενικός οδοντίατρος στο Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας και στη συνέχεια, με την επιστροφή της στην Ελλάδα, δημιούργησε το δικό της ιατρείο, το 2006. Η γιατρός αναλαμβάνει περιστατικά που απαντώνται σε όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής και Προσθετικής κι εφαρμόζει την Ορθοδοντική Τεχνολογία Fastbraces.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:30