Χειρουργοί Οδοντίατροι κοντά στην Σταυρούπολη

Κλείστε Ραντεβού με Χειρουργό Οδοντίατρο στην Σταυρούπολη εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Θεσσαλονίκη, Παπάφη 46
Στοματικός έλεγχος: Δωρεάν (περιλαμβάνει την πρώτη επίσκεψη για στοματικό έλεγχο και αξιολόγηση, καθώς και ενημέρωση για τη μέθοδο θεραπείας και το κόστος) υπηρεσίες

Η Καϊμακαμίδου Τάνια είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτοχος πτυχίου Οδοντιατρικής καθώς και Στοματολογίας του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής της παρακολουθεί συνέδρια του κλάδου της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να μένει ενήμερη για όλες τις εξελίξεις. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία που της επιτρέπει να παρέχει φροντίδα σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση προκειμένου να προσφέρει υγιή χαμόγελα με το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα. Το ιατρείο λειτουργεί σε ένα φιλόξενο χώρο πλήρως εξοπλισμένο, όπου τηρούνται αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και διατίθεται χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση των ιατρικών εργαλείων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Γρηγορίου Παλαμά 7
Στοματικός έλεγχος: Δωρεάν (περιλαμβάνει την πρώτη επίσκεψη για στοματικό έλεγχο και αξιολόγηση, καθώς και ενημέρωση για τη μέθοδο θεραπείας) υπηρεσίες
Οδοντικά εμφυτεύματα Αντιμετώπιση ουλίτιδας

Η Αλεξίου Αγγελική είναι Οδοντίατρος - Περιοδοντολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος πτυχίου της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου απέκτησε και τον μεταπτυχιακό τίτλο στην Περιοδοντολογία και τη Βιολογία Εμφυτευμάτων με βαθμό "Άριστα". Η γιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας European Federation of Periodontology (EFP). Έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά, παρακολουθεί ελληνικά και διεθνή συνέδρια και συμμετέχει σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια συνεχούς επιμόρφωσης. Στο ιατρείο της προσφέρει προηγμένη επιστημονικά και τεχνολογικά οδοντιατρική φροντίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ασθενούς, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική χωρίς ωστόσο να κάνει συμβιβασμούς όσον αφορά το λειτουργικό κομμάτι της οδοντιατρικής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Μοναστήριου 79
Στοματικός έλεγχος: Δωρεάν (περιλαμβάνει τον έλεγχο και την ενημέρωση) υπηρεσίες
Οδοντικά εμφυτεύματα

Ο Συμεωνίδης Ηλίας είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Οδοντιατρικής από την Κρατική Ιατρική Ακαδημία της Σταυρούπολης, έχει εργαστεί στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως στη Θεσσαλονίκη, ως Προσθετολόγος. Έλαβε εξειδίκευση στην Αισθητική Οδοντιατρική, στα Εμφυτεύματα και στην Αόρατη Ορθοδοντική, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής του, παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει πλήθος εξατομικευμένων υπηρεσιών, όπως αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας και ουλίτιδας, απονευρώσεις δοντιών, όψεις πορσελάνης και Ρητίνης. Στο ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρου Σβώλου 6
Στοματικός έλεγχος: Δωρεάν (περιλαμβάνει στοματικό έλεγχο και ενημέρωση) υπηρεσίες
Χειρουργική εξαγωγή εγκλείστου και ημιέγκλειστου

Ο Παπαδόπουλος Σωκράτης είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι, επίσης, εξειδικευμένος στην Προσθετική Οδοντιατρική. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και στο ιδιωτικό ιατρείο Dental house, έναν χώρο σύγχρονο και εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες γενικής και προληπτικής οδοντιατρικής, χειρουργικής στόματος καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως αισθητική οδοντιατρική και εμφυτεύματα. Στο ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά διεθνή πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 51
Στοματικός έλεγχος: Δωρεάν (περιλαμβάνει την πρώτη επίσκεψη για στοματικό έλεγχο και αξιολόγηση, καθώς και ενημέρωση για την μέθοδο θεραπείας) υπηρεσίες

Η Λιναρδάτου Σίσσυ είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε επί διετίας σε οδοντιατρείο αισθητικής οδοντιατρικής στην Αθήνα κι έπειτα ιδιώτευσε στην Πάτρα επί τριετίας. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής της, παρακολουθεί και συμμετέχει σε οδοντιατρικά και ιατρικά συνέδρια με παρουσιάσεις επιστημονικών εργασιών. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και στο ιδιωτικό της ιατρείο, ένα χώρο πλήρως ανακαινισμένο, μοντέρνο, φιλικό και άνετο, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες γενικής και προληπτικής οδοντιατρικής, χειρουργικής στόματος, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως αισθητική οδοντιατρική και εμφυτεύματα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλαμαριά, Λευκωσίας 32
Στοματικός έλεγχος: Δωρεάν (περιλαμβάνει την πρώτη επίσκεψη για στοματικό έλεγχο και αξιολόγηση, καθώς και ενημέρωση για την μέθοδο θεραπείας) υπηρεσίες
Γέφυρα δοντιών

Ο Παπαδόπουλος Αθανάσιος είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Οδοντική Χειρουργική και Αισθητική Οδοντιατρική του ίδιου πανεπιστημίου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, υπηρέτησε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου (ΚΙΧΝΕ) ως οπλίτης οδοντίατρος και στη συνέχεια εργάστηκε στο Κοινωνικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει ως ομιλητής σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων και υπήρξε μέλος της οργανωτικής επιτροπής του "6TH European division congress of the world federation for Laser Dentistry", ενώ η διπλωματική του εργασία έχει δημοσιευθεί στο παγκοσμίου φήμης περιοδικό Photodiagnosis and Photodynamic Therapy. Εξειδικεύεται στην αισθητική οδοντιατρική και στο ιδιωτικό του ιατρείο αναλαμβάνει περιστατικά όλων των ηλικιών, περιλαμβάνοντας όλο το φάσμα της οδοντιατρικής και καταστρώνοντας το καλύτερο σχέδιο θεραπείας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και τεχνικές.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα