1 Χειρουργός Οδοντίατρος στην Σταυρούπολη

Κλείστε Ραντεβού με Χειρουργό Οδοντίατρο στην Σταυρούπολη γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Χειρουργό Οδοντίατρο της επιλογής σας στην Σταυρούπολη

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Χειρουργό Οδοντίατρο στην Σταυρούπολη; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Χειρουργό Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Σταυρούπολη

Βρείτε Χειρουργό Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Σταυρούπολη. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Στοματικός έλεγχος, Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Γέφυρα δοντιών, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Ενδοδοντία, Εξαγωγή δοντιού, Εξαγωγή φρονιμίτη

Σχετικές ειδικότητες

Γναθοχειρουργοί στην Σταυρούπολη, Οδοντίατροι στην Σταυρούπολη

Φίρας Αγά

 • Χειρουργός Οδοντίατρος
 • Οδοντίατρος
 • Σταυρούπολη
Σταυρούπολη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Firas Nassan Agha είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής και διαθέτει πολυετή εμπειρία, παρέχει της υπηρεσίες του, σε ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο, με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα που τηρεί όλους τους κανόνες και τα πρωτόκολλα υγιεινής. Με σεβασμό στις μοναδικές ανάγκες κάθε ανθρώπου που εμπιστεύεται τη στοματική του υγεία, προσπαθεί να εξασφαλίσει άνεση και φροντίδα σε όλο το διάστημα της θεραπείας, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο γιατρός παρέχει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της αισθητικής οδοντιατρικής φροντίδας όπως, προσθετική και λεύκανση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:30

3 Χειρουργοί Οδοντίατροι κοντά στην Σταυρούπολη

Σαπουντζής Γρηγόρης

 • Οδοντίατρος
 • Χειρουργός Οδοντίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Στοματικός έλεγχος: 1€ - 20€ υπόλοιπες υπηρεσίες
Οδοντικά εμφυτεύματα

Ο Σαπουντζής Γρηγόρης είναι Χειρούργος Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής από την Ιατρική Σχολή Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εξειδικεύεται στην προσθετική και αισθητική οδοντιατρική. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής του. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία, στο ιδιωτικό του ιατρείο προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες γενικής οδοντιατρικής, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως αντιμετώπιση ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας, καθαρισμός δοντιών, εξαγωγές και υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 14:30

Τσιόνκης Στέφανος

 • Οδοντίατρος
 • Χειρουργός Οδοντίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Στοματικός έλεγχος: Δωρεάν (περιλαμβάνει τον πρώτο έλεγχο για ενημέρωση και σχεδιασμό) υπόλοιπες υπηρεσίες
Οδοντικά εμφυτεύματα

Ο Τσιονκής Στέφανος είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος Οδοντιατρικής Σχολής με εμπειρία στο χώρο, περισσότερα από 35 χρόνια. Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει στο ιατρείο του σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια εμπειρία του στον οδοντιατρικό χώρο του επιτρέπουν να μπορεί να αντιμετωπίσει πληθώρα περιστατικών με μεγάλη επιτυχία, χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές και μεθόδους. Στο ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων. Δίνοντας έμφαση στην προληπτική οδοντιατρική και με ιδιαίτερη γνώση, άρτια εκπαίδευση και αντίληψη στο θέμα της προσθετικής (γέφυρες, εμφυτεύματα, οδοντοστοιχίες) και έχοντας προσωπική σχέση με κάθε πελάτη, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και με ιδιαίτερη φροντίδα το πρόβλημά σας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 16:30

Μάρας Χρήστος

 • Οδοντίατρος
 • Χειρουργός Οδοντίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Στοματικός έλεγχος: 20€ (περιλαμβάνει ακτινογραφικό και κλινικό έλεγχο) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Χρήστος Μάρας είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Θεσσαλονίκη, από το 2021. Είναι μετεκπαιδευθείς στην Εμφυτευματολογία και τη Στοματική αποκατάσταση στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Μετά το πέρας των σπουδών του εργάσθηκε ως Οδοντίατρος και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στο Πολεμικό Ναυτικό εκτελούσε χρέη Οδοντιάτρου στο οδοντιατρείο της ΣΣΑΣ. Το ιατρείο του διαθέτει ένα από τα κορυφαία laser που κυκλοφορούν στην αγορά και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00