13

Λογοθεραπευτές

Κλείστε Ραντεβού με Λογοθεραπευτή γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Λογοθεραπευτή της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Λογοθεραπευτή; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Λογοθεραπευτή συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Λογοθεραπευτή συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αναπτυξιακές διαταραχές, Αντιμετώπιση αρθρωτικών διαταραχών, Αντιμετώπιση αυτισμού, Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, Αντιμετώπιση τραυλισμού, Αντιμετώπιση φωνολογικών διαταραχών, Αποκατάσταση ατόμων με ιστορικό εγκεφαλικού επεισοδίου/κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις/αναπηρίες & γνωστικές διαταραχές, Απραξία - Δυσπραξία, Διαταραχές κατάποσης - δυσφαγία
Σχετικές ειδικότητες
Εργοθεραπευτές, Παιδίατροι, Ψυχίατροι, Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές

Δημάνη Δήμητρα
Λογοθεραπευτής

  • Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης
Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης

Η Δημάνη Δήμητρα είναι Λογοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό κέντρο λογοθεραπείας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Με εμπειρία στο χώρο των ειδικών θεραπειών, αλλά και με φρέσκες ιδέες, απευθύνεται στο παιδί και στον έφηβο, που αντιμετωπίζει την οποιαδήποτε δυσκολία στην επικοινωνία, γενικότερα, και στην εκφορά του λόγου. Σε ένα περιβάλλον όμορφο και φιλικό προς το παιδί, κάνει, από την πρώτη στιγμή, την αξιολόγηση και, μετέπειτα, τη θεραπεία να μοιάζουν στο παιδί με οικεία δραστηριότητα. Με επιστημονική κατάρτιση, αγάπη προς το αντικείμενο και σεβασμό στο άτομο, στηρίζει την ορθή ανάπτυξη της λεκτικής και μη λεκτικής επικοινωνίας. Στο κέντρο της παρέχονται οι υπηρεσίες, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της πρόληψης και της έγκαιρης παρέμβασης, γνωστοποιώντας στο γονέα ό,τι το απαραίτητο για την πιο αποτελεσματική και γρηγορότερη αντιμετώπιση του προβλήματος.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 13:00

Μαυρουδή Άννα
Λογοθεραπευτής, Εργοθεραπευτής, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

  • Άγιος Αθανάσιος
Άγιος Αθανάσιος
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει πλήρη αξιολόγηση περιστατικού ή εξατομικευμένη συνεδρία θεραπείας) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος

Η Μαυρουδή Άννα είναι Λογοθεραπεύτρια με ιδιωτικό λογοθεραπευτικό κέντρο στον Άγιο Αθανάσιο. Απέκτησε το πτυχίο Λογοθεραπείας από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιωαννίνων και έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της στην Ειδική Αγωγή με Άριστα. Στα πλαίσια της εκπαίδευσής της και συνεχούς επιμόρφωσής της, έχει καταγράψει πάνω από 500 ώρες σε σεμινάρια ειδικής αγωγής και πάνω από 450 ώρες σε μαθησιακές δυσκολίες. Επιπλέον, έχει υπάρξει εκπαιδεύτρια του ψυχοεκπαιδευτικού προγρα΄μματος Cygnet. Στο ιδιωτικό της Κέντρο Ειδικών Θεραπειών ΛογοΓράφω, παρέχονται υψηλής ποιότητας θεραπευτικές συνεδρίες λογοθεραπείας - εργοθεραπείας και συμβουλευτικής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Παγανέλη Μαρία
Λογοθεραπευτής, Εργοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος

  • Πάτρα
Πάτρα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Παγανέλη Μαρία είναι Λογοθεραπεύτρια - Εργοθεραπεύτρια, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της, έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων. Στο κέντρο ειδικών θεραπειών "Έχεις το λόγο μου", έναν πλήρως διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο, που σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες κάθε παιδιού έχοντας την πλήρη συνεργασία διεπιστημονικής ομάδας με στόχο την ανίχνευση, διάγνωση και παρέμβαση με εξατομικευμένη αντιμετώπιση των δυσκολιών κάθε παιδιού - εφήβου. Ο χώρος απαρτίζεται από ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα λογοθεραπείας παρέχοντας υλικά αντιμετώπισης εξατομικευμένα για κάθε διαταραχή καθώς και αίθουσα εργοθεραπείας ειδικά διαμορφωμένη για την κάλυψη κάθε ανάγκης που ενδέχεται να παρουσιάζει το παιδί.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 12:30

Κοίλιαρη Ε. Γεωργία
Λογοθεραπευτής

  • Άλιμος
Άλιμος

Η Κοίλιαρη Γεωργία Ε. είναι Λογοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στον Άλιμο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών από το 2003. Έκτοτε έχει εργασθεί ως Λογοθεραπεύτρια σε Ειδικά Σχολεία και ως εργαστηριακός συνεργάτης στο Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών. Έχει παρακολουθήσει μεταξύ άλλων, πρακτικά σεμινάρια για εκπαίδευση σε LSVT® LOUD (Lee Silverman Voice Treatment), P.E.C.S. (Σύστημα επικοινωνίας μέσω ανταλλαγής εικόνων), TEACCH (Treatment and Education of Autistic and Communication Handicapped Children), Verbal Behavior, Social Stories and Comic Strip Conversation, Κλινική Επίβλεψη και Οργάνωση Κλινικών Πλαισίων. Είναι κάτοχος πιστοποίησης στο ΑΘΗΝΑ ΤΕΣΤ Διάγνωσης Δυσκολιών Μάθησης, στη χρήση του ΕΔΑΛΦΑ (Εργαλείο Διεπιστημονικής Ομάδας για την Αξιολόγηση του Επιπέδου Λειτουργικότητας Παιδιού στο Φάσμα του Αυτισμού). Έχει λάβει μέρος σε Πανελλήνια και Παγκόσμια Συνέδρια με ανακοινώσεις, αλλά και σε Επιστημονικές ιστοσελίδες και περιοδικά ως συνεργάτης, με σχετικά άρθρα. Είναι μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Λ.Ε.), μέλος του International Association of Logopedics and Phoniatrics (I.A.L.P). Επιπλέον, συνεργάζεται με τον μη κερδοσκοπικό σύλλογο αγέννητου παιδιού «Η Αγκαλιά», παρέχοντας υπηρεσίες Αξιολόγησης, Θεραπευτικής Παρέμβασης και συμβουλευτικής σε θέματα Λογοθεραπείας, σε παιδιά και εφήβους και είναι επόπτρια συναδέλφων- επαγγελματιών Λογοθεραπευτών. Στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχονται υπηρεσίες Αξιολόγησης, Θεραπευτικής Παρέμβασης και συμβουλευτικής σε θέματα Λογοθεραπείας σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Λιβέρης Διονύσης
Λογοθεραπευτής

  • Ιωάννινα
Ιωάννινα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Λιβέρης Διονύσης είναι εξειδικευμένος Λογοθεραπευτής - Λογοπεδικός και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Ιωάννινα. Είναι εκπαιδευμένος στo Σύστημα Επικοινωνίας Μέσω Ανταλλαγής Εικόνων (μέθοδος PECS) και το πρόγραμμα ΜΑΚΑΤΟΝ. Στο λογοθεραπευτικό κέντρο γίνεται χρήση διαγνωστικών μέσων κατάλληλων για την έγκαιρη αξιολόγηση καθώς και επιστημονικού θεραπευτικού υλικού για τη σωστή αποκατάσταση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Τσιλιώρη Ελένη
Λογοθεραπευτής, Εργοθεραπευτής, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

  • Νέο Ηράκλειο
Νέο Ηράκλειο

Η Τσιλιώρη Ελένη είναι Λογοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Είναι πτυχιούχος Λογοθεραπείας από το Πανεπιστήμιο Βελιγραδίου και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην Παθολογία του Λόγου και την Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία από το Defektoloski fakultet (FASPER), στη Σερβία. Έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Λογοθεραπεύτριας από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών, καθώς και του αμερικανικού συλλόγου A.S.H.A, ενός από τους παλαιότερους και πιο καταξιωμένους συλλόγους Παθολόγων Λόγου και Ομιλίας. Έχει υπάρξει εξωτερικός συνεργάτης σε πολλά κέντρα ειδικών θεραπειών κάνοντας ατομικές συνεδρίες λογοθεραπείας σε παιδιά με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, ΔΕΠΥ, σύνδρομο Down, νοητική υστέρηση, αρθρωτικές διαταραχές, δυσφαγία, κ.α., αλλά και σε ενήλικες με νευρολογικά προβλήματα. Το 2002 ξεκίνησε η λειτουργία του ιδιωτικού της κέντρου ειδικής αγωγής και αναπτυξιακής παιδιατρικής "Έκφραση και Λόγος", με την ίδια στον ρόλο της Επιστημονικής Υπεύθυνης κι από το 2017 διατελεί, παράλληλα, εξωτερική συνεργάτης του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία", στο κομμάτι της αξιολόγησης παιδιών. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσής της, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων - ενδεικτικά αναφέρεται ότι έχει εκπαιδευτεί στην Μέθοδο "Phoneme Touch & Say", το εκπαιδευτικό μοντέλο Pyramid (PBSP) και MFT (οι Λειτουργίες του στόματος - Μυολειτουργικές διαταραχές - Μυολειτουργική Θεραπεία), κ.α, κι αξίζει να σημειωθεί πως είναι πιστοποιημένη στην εκπαίδευση και χορήγηση του "Αθηνά Τεστ". Έχει, επίσης, ενεργή συμμετοχή κάνοντας ομιλίες σε ημερίδες και Δήμους και παρακολουθεί ανελλιπώς συνέδρια Ιατρικής και Λογοθεραπείας. Ο χω΄ρος του κέντρου είναι μελετημένος για την κάλυψη των θεραπευτικών απαιτήσεων και ταυτόχρονα φιλικός και προσαρμοσμένος στις ανάγκες των παιδιών και των γονέων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 13:30

Καλύβης Γεώργιος
Λογοθεραπευτής, Εργοθεραπευτής

  • Νέα Φιλαδέλφεια
Νέα Φιλαδέλφεια
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Καλύβης Γεώργιος είναι Λογοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικά κέντρα λογοθεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης σε Νέα Φιλαδέλφεια και Πεύκη. Αποφοίτησε από τη Σχολή Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, απ' όπου έλαβε και μεταπτυχιακό τίτλο στη Λογοθεραπεία. Η πρακτική του άσκηση στην ομιλητική γλωσσική παθολογία και επικοινωνία παιδιών έγινε σε πλήθος δομών, όπως το Ίδρυμα Αποκατάστασης Dr. Miroslav Zotovic, το Ινστιτούτο Νευρολογίας της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, διάφορα ειδικά δημοτικά σχολεία, κ.α. Το 2002 έλαβε αναγνώριση του Πτυχίου Λογοθεραπείας απο το Διαπανεπιστημιακό Κέντρο Αναγνωρίσεως Τίτλων Σπουδών της Αλλοδαπής (αρ. Πράξης: 25 3-80/2002) και άδεια ασκήσεως λογοθεραπευτή από τη Γενική διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας. Το 2008 δημιούργησε το πρώτο του λογοθεραπευτικό κέντρο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας κι ένα χρόνο αργότερα, αυτό στην Πεύκη. Παράλληλα, έχει υπάρξει επιστημονικός συνεργάτης με πλούσια αρθρογραφία στο περιοδικό "Life Family" και είναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών, καθώς και του Πανελλήνιου Συλλόγου Αφασίας. Το κέντρο Λογοθεραπείας και Υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης παιδιών και ενηλίκων, όπου παρέχονται υψηλή ποιότητας υπηρεσίες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Μερτζάνη Κυριακή MSc
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Λογοθεραπευτής

  • Ζωγράφου
Ζωγράφου
Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής & Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ): Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Μερτζάνη Κυριακή είναι Ψυχοθεραπεύτρια - Λογοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφέιο στην περιοχή του Ζωγράφου. Είναι Σχεσιακή Ψυχοθεραπεύτρια (MSc) και Ερευνήτρια για την αναπαραγωγή των διαγενεολογικών ψυχικών τραυμάτων. Διεξάγει διαλέξεις, σεμινάρια και εργαστήρια συμβουλευτικής για τη σχέση Γονέα-Παιδιού. Γράφει άρθρα σχετικά με τη σχέση Γονέα-Παιδιού και την αναπαραγωγή της Αλεξίθυμης κατάστασης. Συντονίστρια ομάδων Ενηλίκων.Συντονίστρια ομάδων Εφήβων. Με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Σχεσιακή Ατομική Ψυχοθεραπεία στο Institute for Relational & Group Psychotherapy ΙΣΟΨ. Πιστοποιημένη Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια. Υπό-πιστοποίηση Ομαδική ψυχοθεραπεύτρια στην Ομαδική Σχεσιακή Ψυχοθεραπεία κατά το μοντέλο του Irvin Yalom στο Institute for Relational & Group Psychotherapy. Εισαγωγής στην Θεωρία & Πράξη της Σχεσιακής Ψυχανάλυσης και Ψυχοθεραπείας του ΙΣΟΨ στο ΨΝΑ Δρομοκαϊ΄τειο. Μέλος της American Psychological Association APA. Μέλος του American Group Psychotherapy Association AGPA. Μέλος της International Association for Relational Psychoanalysis and Psychotherapy IARPP New York.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Μύρκος Βασίλειος
Λογοθεραπευτής

  • Εξάρχεια
Εξάρχεια
Διαταραχές κατάποσης - δυσφαγία Αναπτυξιακές διαταραχές

Ο Μύρκος Βασίλειος είναι Λογοθεραπευτής με ιδιωτικά λογοθεραπευτικά κέντρα σε Αθήνα και Λαύριο. Απέκτησε πτυχίο Λογοθεραπείας από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Γένοβας και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που αφορά στην εξειδίκευση στις Διαταραχές Πόσης - Κατάποσης, Λογοθεραπείας - Φωνοϊατρικής, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Τορίνο. Στο ιδιωτικό του γραφείο, παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση διαταραχών λόγου και ομιλίας, με ιδιαίτερη εμπειρία στις αναπτυξιακές διαταραχές και τις διαταραχές κατάποσης - δυσφαγίας. Τέλος, είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών - Λογοθεραπευτών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Θεοδώρου Ευαγγελία
Λογοθεραπευτής, Εργοθεραπευτής, Φυσικοθεραπευτής

  • Κερατσίνι
Κερατσίνι

Η Θεοδώρου Ευαγγελία είναι Λογοθεραπευτής - Εργοθεραπευτής και Φυσικοθεραπεύτρια με ιδιωτικό ινστιτούτο στο Κερατσίνι. Εφαρμόζει φυσιοθεραπεία στα παιδιά που παρουσιάζουν κινητική καθυστέρηση (λόγω διαφόρων διαταραχών), έχει ως βασικό εργαλείο ανάπτυξης της θεραπευτικής προσέγγισης την αξιολόγηση. Η αξιολόγηση με βάση φυσιολογικά αναπτυξιακά σταδία, θα κατευθύνουν τον φυσιοθεραπευτή στον προσδιορισμό του θεραπευτικού προγράμματος και των στόχων που θα τεθούν. Παράλληλα με σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση των γονέων, χωρίς να χάνουν το ρόλο τους ως γονείς αποτελούν κύριο παράγοντα στην προώθηση της υγείας και της ανάπτυξης του παιδιού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00