14

Λογοθεραπευτές

Κλείστε Ραντεβού με Λογοθεραπευτή εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Αγία Βαρβάρα, Μεγάλου Αλεξάνδρου 161 & Ελευθερίου Βενιζέλου 120
Απλή επίσκεψη: Δωρεάν (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, οργάνωση του θεραπευτικού προγράμματος, ενημέρωση και συμβουλευτική) υπηρεσίες
Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής & Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) Λογοθεραπεία Πρώιμη Παρέμβαση

Η Λαρεντζάκη Ματίνα είναι Λογοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στην Αγία Βαρβάρα. Είναι πτυχιούχος Λογοθεραπεύτρια, απόφοιτη του τμήματος Λογοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιωαννίνων και μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών (ΠΣΛ). Δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο δικό της Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικής Εκπαιδευτικής Παρέμβασης ”Σημείο Λόγου” και παρέχει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ψυχολογικής Υποστήριξης, Συμβουλευτικής και Ειδικής Διαπαιδαγώγησης. Από το 2010 συνεργάζεται με κέντρα ειδικών θεραπειών παρέχοντας υπηρεσίες στους τομείς της αξιολόγησης και της θεραπευτικής παρέμβασης παιδιών με Φωνολογικές – Αρθρωτικές Διαταραχές, Διαταραχές Ομιλίας και Φώνησης, Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές, Νοητική Καθυστέρηση, Νευρολογικές και Στοματοπροσωπικές Ανωμαλίες, Γλωσσική Καθυστέρηση, Ειδική Γλωσσική Διαταραχή, Δ.Ε.Π.-Υ., Δυσπραξία, Αφασία, Σύνδρομα, Βαρηκοΐα – Κώφωση, Μαθησιακές Δυσκολίες. Επιπλέον, έχει εργαστεί σε σχολικά πλαίσια Νηπιαγωγείων και Δημοτικών γενικής αγωγής, προσφέροντας παράλληλη στήριξη σε παιδιά στο φάσμα του αυτισμού. Έχει ολοκληρώσει τα πρώτα δύο έτη της τετραετής φοίτησης για την εκμάθηση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας στον Πολιτιστικό – Επιμορφωτικό Σύλλογο Κωφών-Βαρηκόων Ηπείρου & Ιον. Νήσων. Έχει βραβευτεί στο “1st International Congress on Neurobiology and Clinical Psychopharmacology & European Psychiatric Association on Treatment Guidance” (Νοέμβριος 2009, Θεσσαλονίκη), για τη συμμετοχή της στην ερευνητική ομάδα του κ. Ταφιάδη Διονύση – Διδάσκοντα του Τμήματος Λογοθεραπείας (Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου), στην εφαρμογή και αξιολόγηση του τεστ εύρεσης λέξεων «Test of Word Finding (TWF) 2», σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας του ελληνικού πληθυσμού. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και ημερίδων, με στόχο τη θεραπευτική προσέγγιση και την αντιμετώπιση των διαταραχών λόγου και ομιλίας παιδιών, ενώ μέσα από την κλινική της εμπειρία, σε δημόσιους φορείς, έχει έρθει σε επαφή και με ενήλικα περιστατικά με Νευρολογικές διαταραχές και Στοματοπροσωπικές ανωμαλίες (Κλινική Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Μέριμνα Ιωαννίνων). Έχει εκπαιδευτεί σε θεραπευτικές μεθόδους και συστήματα επικοινωνίας καθώς και στη χορήγηση σταθμισμένων ελληνικών δοκιμασιών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλαμάτα, Θεμιστοκλέους 95
Απλή επίσκεψη: 25€ - 30€ υπηρεσίες
Λογοθεραπεία

Η Δελήγιαννη Φωτεινή είναι Λογοθεραπεύτρια με ιδιωτικό κέντρο λογοθεραπείας στην Καλαμάτα. Είναι πτυχιούχος Λογοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πελοποννήσου. Επιπλέον, είναι κάτοχος πιστοποίησης στις Διαταραχές μάσησης και κατάποσης, δυσφαγία και στις Διαταραχές Φώνησης από τον Επιστημονικό, Θεραπευτικό & Εκπαιδευτικό Όμιλο "SpeechVoice", ενώ έχει εκπαιδευθεί στο Messy Play στο Κέντρο Θεραπειών "Κιβωτός Εξέλιξης". Επιπρόσθετα, έχει εργαστεί ως λογοθεραπεύτρια στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών "Έργο και Λόγος" και στο Κέντρο Μελέτης & Συμβουλευτικής ΔιαβάΖΩ. Στο Κέντρο Λογοθεραπείας Παιδιών & Ενηλίκων, προσφέρει τη βοήθεια της και προσεγγίζει θεραπευτικά την γενική καθυστέρηση στην εξέλιξη του λόγου, διαταραχές άρθρωσης, φωνολογίας, διαταραχές έκφρασης και αντίληψης του λόγου, νοητική υστέρηση, αναπτυξιακές διαταραχές, διαταραχές αυτιστικού φάσματος, ΔΕΠΥ, διαταραχές ροής (τραυλισμός) και φωνής, αφασίες ενηλίκων, πάρκινσον, νευρολογικές διαταραχές, σύνδρομα, διαταραχές σίτισης και κατάποσης, βαρηκοΐα - κώφωση, αξιολόγηση σχολικής ετοιμότητας για παιδιά προσχολικής ηλικίας, πρόληψη και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέο Ηράκλειο, Πράσινου Λόφου 79Α
Απλή επίσκεψη: 35€ υπηρεσίες

Η Τσιλιώρη Ελένη είναι Λογοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Είναι πτυχιούχος Λογοθεραπείας από το Πανεπιστήμιο Βελιγραδίου και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην Παθολογία του Λόγου και την Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία από το Defektoloski fakultet (FASPER), στη Σερβία. Έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Λογοθεραπεύτριας από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών, καθώς και του αμερικανικού συλλόγου A.S.H.A, ενός από τους παλαιότερους και πιο καταξιωμένους συλλόγους Παθολόγων Λόγου και Ομιλίας. Έχει υπάρξει εξωτερικός συνεργάτης σε πολλά κέντρα ειδικών θεραπειών κάνοντας ατομικές συνεδρίες λογοθεραπείας σε παιδιά με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, ΔΕΠΥ, σύνδρομο Down, νοητική υστέρηση, αρθρωτικές διαταραχές, δυσφαγία, κ.α., αλλά και σε ενήλικες με νευρολογικά προβλήματα. Το 2002 ξεκίνησε η λειτουργία του ιδιωτικού της κέντρου ειδικής αγωγής και αναπτυξιακής παιδιατρικής "Έκφραση και Λόγος", με την ίδια στον ρόλο της Επιστημονικής Υπεύθυνης κι από το 2017 διατελεί, παράλληλα, εξωτερική συνεργάτης του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία", στο κομμάτι της αξιολόγησης παιδιών. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσής της, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων - ενδεικτικά αναφέρεται ότι έχει εκπαιδευτεί στην Μέθοδο "Phoneme Touch & Say", το εκπαιδευτικό μοντέλο Pyramid (PBSP) και MFT (οι Λειτουργίες του στόματος - Μυολειτουργικές διαταραχές - Μυολειτουργική Θεραπεία), κ.α, κι αξίζει να σημειωθεί πως είναι πιστοποιημένη στην εκπαίδευση και χορήγηση του "Αθηνά Τεστ". Έχει, επίσης, ενεργή συμμετοχή κάνοντας ομιλίες σε ημερίδες και Δήμους και παρακολουθεί ανελλιπώς συνέδρια Ιατρικής και Λογοθεραπείας. Ο χω΄ρος του κέντρου είναι μελετημένος για την κάλυψη των θεραπευτικών απαιτήσεων και ταυτόχρονα φιλικός και προσαρμοσμένος στις ανάγκες των παιδιών και των γονέων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Άγιος Αθανάσιος, Πάροδος Ιωάννου Μεταξά 3
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει πλήρη αξιολόγηση περιστατικού ή εξατομικευμένη συνεδρία θεραπείας) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος

Η Μαυρουδή Άννα είναι Λογοθεραπεύτρια με ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών στον Άγιο Αθανάσιο και στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Απέκτησε το πτυχίο Λογοθεραπείας από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιωαννίνων και έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της στην Ειδική Αγωγή με Άριστα. Στα πλαίσια της εκπαίδευσής της και συνεχούς επιμόρφωσής της, έχει καταγράψει πάνω από 500 ώρες σε σεμινάρια ειδικής αγωγής και πάνω από 450 ώρες σε μαθησιακές δυσκολίες. Επιπλέον, έχει υπάρξει εκπαιδεύτρια του ψυχοεκπαιδευτικού προγράμματος Cygnet. Στα ιδιωτικά της Κέντρα Ειδικών Θεραπειών (ΛογοΓράφω και ThessTherapy), παρέχονται υψηλής ποιότητας θεραπευτικές συνεδρίες λογοθεραπείας - εργοθεραπείας και συμβουλευτικής - οικογενειακής ψυχοθεραπείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Φιλαδέλφεια, Προύσης 15 & Ιωνίας
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Καλύβης Γεώργιος είναι Λογοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικά κέντρα λογοθεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης σε Νέα Φιλαδέλφεια και Πεύκη. Αποφοίτησε από την Σχολή Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, απ' όπου έλαβε και μεταπτυχιακό τίτλο στη Λογοθεραπεία. Η πρακτική του άσκηση στην ομιλητική γλωσσική παθολογία και επικοινωνία παιδιών έγινε σε πλήθος δομών, όπως το Ίδρυμα Αποκατάστασης Dr. Miroslav Zotovic, το Ινστιτούτο Νευρολογίας της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, διάφορα ειδικά δημοτικά σχολεία, κ.α. Το 2002 έλαβε αναγνώριση του πτυχίου Λογοθεραπείας από το Διαπανεπιστημιακό Κέντρο Αναγνωρίσεως Τίτλων Σπουδών της Αλλοδαπής (αρ. Πράξης: 25 3-80/2002) και άδεια ασκήσεως λογοθεραπευτή από τη Γενική διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας. Το 2008 δημιούργησε το πρώτο του λογοθεραπευτικό κέντρο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας κι ένα χρόνο αργότερα, αυτό στην Πεύκη. Παράλληλα, έχει υπάρξει επιστημονικός συνεργάτης με πλούσια αρθρογραφία στο περιοδικό "Life Family" και είναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών, καθώς και του Πανελλήνιου Συλλόγου Αφασίας. Το κέντρο Λογοθεραπείας και Υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης παιδιών και ενηλίκων, όπου παρέχονται υψηλή ποιότητας υπηρεσίες.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Άλιμος, Δεληγιώργη 95
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει ατομική συνεδρία κι αρχική αξιολόγηση) υπηρεσίες

Η Κοίλιαρη Γεωργία είναι Λογοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στον Άλιμο. Είναι απόφοιτη του τμήματος Λογοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών από το 2003, όπου διατελεί, επίσης, εργαστηριακή συνεργάτης. Επιπροσθέτως, έχει εργασθεί ως Λογοθεραπεύτρια σε Ειδικά Σχολεία. Έχει παρακολουθήσει μεταξύ άλλων, πρακτικά σεμινάρια για εκπαίδευση σε LSVT Loud (Lee Silverman Voice Treatment), P.E.C.S. (Σύστημα επικοινωνίας μέσω ανταλλαγής εικόνων), TEACCH (Treatment and Education of Autistic and Communication Handicapped Children), Verbal Behavior, Social Stories and Comic Strip Conversation, Κλινική Επίβλεψη και Οργάνωση Κλινικών Πλαισίων. Είναι κάτοχος πιστοποίησης στο ΑΘΗΝΑ ΤΕΣΤ Διάγνωσης Δυσκολιών Μάθησης, στη χρήση του ΕΔΑΛΦΑ (Εργαλείο Διεπιστημονικής Ομάδας για την Αξιολόγηση του Επιπέδου Λειτουργικότητας Παιδιού στο Φάσμα του Αυτισμού). Έχει λάβει μέρος σε πανελλήνια και παγκόσμια συνέδρια με ανακοινώσεις, αλλά και σε επιστημονικές ιστοσελίδες και περιοδικά ως συνεργάτης, με σχετικά άρθρα. Είναι μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Λ.Ε.), μέλος του International Association of Logopedics and Phoniatrics (IALP). Επιπλέον, συνεργάζεται με τον μη κερδοσκοπικό σύλλογο αγέννητου παιδιού "Η Αγκαλιά", παρέχοντας υπηρεσίες αξιολόγησης, θεραπευτικής παρέμβασης και συμβουλευτικής σε θέματα λογοθεραπείας, σε παιδιά και εφήβους και είναι επόπτρια συναδέλφων - επαγγελματιών λογοθεραπευτών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κερατσίνι, Ναύαρχου Κουντουριώτου 13Α -15
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες

Η Θεοδώρου Ευαγγελία είναι Λογοθεραπεύτρια - Εργοθεραπεύτρια και Φυσικοθεραπεύτρια με ιδιωτικό ινστιτούτο στο Κερατσίνι. Εφαρμόζει φυσιοθεραπεία στα παιδιά που παρουσιάζουν κινητική καθυστέρηση (λόγω διαφόρων διαταραχών), έχει ως βασικό εργαλείο ανάπτυξης της θεραπευτικής προσέγγισης την αξιολόγηση. Η αξιολόγηση με βάση φυσιολογικά αναπτυξιακά σταδία, θα κατευθύνουν τον φυσιοθεραπευτή στον προσδιορισμό του θεραπευτικού προγράμματος και των στόχων που θα τεθούν. Παράλληλα με σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση των γονέων, χωρίς να χάνουν το ρόλο τους ως γονείς, αποτελούν κύριο παράγοντα στην προώθηση της υγείας και της ανάπτυξης του παιδιού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αγία Παρασκευή, Γαρυττού 178 & Π. Μελά
Απλή επίσκεψη: 35€ - 40€ υπηρεσίες
Διαταραχές φωνής Διαταραχές κατάποσης - δυσφαγία Διαταραχές λόγου ομιλίας

Η Πέτρου Σύλα είναι Λογοθεραπεύτρια - Λογοπαθολόγος και διατηρεί τα ιδιωτικά Λογοθεραπευτικά κέντρα "Εξέλιξη Λόγου - Φωνής & Κατάποσης" στην Αγία Παρασκευή και τη Νέα Μάκρη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου κάτα τη διάρκεια των σπουδών της τιμήθηκε με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Στη συνέχεια εξειδικεύτηκε σε πρακτικό και πτυχιακό επίπεδο στις Νευρογενείς Κινητικές Διαταραχές Ομιλίας - Φωνής και Κατάποσης. Εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στο Aspire Center of Health and Wellness (New York, U.S.A) και πιστοποιήθηκε στην εφαρμογή Νευρομυϊκής Ηλεκτρικής Διέγερσης (Ν.Μ.Ε.S.), Επιφανειακού Ηλεκτρομυογραφήματος (s.E.M.G.) και Νευρομυϊκής Περίδεσης (Neuromuscular Taping) σε ασθενείς με Δυσφαγία, Πάρεση Προσωπικού Νεύρου και άλλες νευρομυϊκές παθήσεις. Είναι, επίσης, πιστοποιημένη στην εκπόνηση σεμιναρίων και επιμορφώσεων σε Ελλάδα και Κύπρο πάνω σε σχετικές εφαρμογές. Επιπροσθέτως, έχει λάβει δεύτερη εξειδίκευση στη Φωνοθεραπεία αναλαμβάνοντας την αξιολόγηση και αποκατάσταση διαταραχών φωνής (συνέπεια πολυπόδων, οζιδίων κ.α.). Επιπροσθέτως, έχει λάβει δεύτερη εξειδίκευση στη Φωνοθεραπεία αναλαμβάνοντας την αξιολόγηση και αποκατάσταση διαταραχών φωνής (συνέπεια πολυπόδων, οζιδίων κ.α.). Τον Μάιο του 2023, ολοκλήρωσε τη μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στο τμήμα Νευροεπιστημών και Νευροεκφυλιστικών Παθήσεων της Ιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η διπλωματική της εργασία με θέμα "Η συσχέτιση της Νευραλγίας Tριδύμου με τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας: μια συστηματική ανασκόπηση του νευροπαθητικού πόνου" δημοσιεύθηκε σε έγκριτο ξενόγλωσσο επιστημονικό περιοδικό. Αξίζει να σημειωθεί πως, συμμετείχε στη διεξαγωγή του 4ήμερου Dysphagia Summer School, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κι έχει παρακολουθήσει πληθώρα ημερίδων, σεμιναρίων, συνέδριων, εκπαιδεύσεων και μετεκπαιδεύσεων. Στα ιδιωτικά λογοθεραπευτικά κέντρα της πραγματοποιούνται λογοθεραπευτικές συνεδρίες σε άτομα με σοβαρές νευρολογικές παθήσεις. Τέλος, είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πάτρα, Αγίου Ανδρέου 97
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Η Παγανέλη Μαρία είναι Λογοθεραπεύτρια - Εργοθεραπεύτρια, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών και στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της, έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων. Στο κέντρο ειδικών θεραπειών "Έχεις το λόγο μου", έναν πλήρως διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο, σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες κάθε παιδιού έχοντας την πλήρη συνεργασία διεπιστημονικής ομάδας με στόχο την ανίχνευση, διάγνωση και παρέμβαση με εξατομικευμένη αντιμετώπιση των δυσκολιών κάθε παιδιού - εφήβου. Ο χώρος απαρτίζεται από ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα λογοθεραπείας παρέχοντας υλικά αντιμετώπισης εξατομικευμένα για κάθε διαταραχή, καθώς και αίθουσα εργοθεραπείας ειδικά διαμορφωμένη για την κάλυψη κάθε ανάγκης που ενδέχεται να παρουσιάζει το παιδί.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Μάρκου Μπότσαρη 93
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες

Ο Ψέμμας Γιώργος είναι Λογοπεδικός - Λογοθεραπευτής και διατηρεί Ινστιτούτα Παθολογίας Λόγου & Διαταραχών Επικοινωνίας στη Θεσσαλονίκη. Κατέχει πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών και μεταπτυχιακό στη Λογοθεραπεία και διαθέτει κλινική εμπειρία 25 ετών. Έχει διατελέσει συνεργάτης σε πληθώρα δομών των Υπουργείων Υγείας, Παιδείας, Εργασίας (Κ.Ψ.Υ, Ειδικά Σχολεία, Κέντρα παιδιών με Αναπηρία), αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιωάννινα, Χρήστου Κατσαρή 31
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Λιβέρης Διονύσης είναι εξειδικευμένος Λογοθεραπευτής - Λογοπεδικός και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Ιωάννινα. Είναι εκπαιδευμένος στo Σύστημα Επικοινωνίας Μέσω Ανταλλαγής Εικόνων (μέθοδος PECS) και το πρόγραμμα ΜΑΚΑΤΟΝ. Στο λογοθεραπευτικό κέντρο γίνεται χρήση διαγνωστικών μέσων κατάλληλων για την έγκαιρη αξιολόγηση, καθώς και επιστημονικού θεραπευτικού υλικού για τη σωστή αποκατάσταση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Δημάνη Δήμητρα
Λογοθεραπευτής

  • Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης
Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης, Βενιζέλου 82
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες

Η Δημάνη Δήμητρα είναι Λογοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό κέντρο λογοθεραπείας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Με εμπειρία στον χώρο των ειδικών θεραπειών, αλλά και με φρέσκες ιδέες, απευθύνεται στο παιδί και στον έφηβο, που αντιμετωπίζει την οποιαδήποτε δυσκολία στην επικοινωνία, γενικότερα, και στην εκφορά του λόγου. Σε ένα περιβάλλον όμορφο και φιλικό προς το παιδί, κάνει, από την πρώτη στιγμή, την αξιολόγηση και, μετέπειτα, τη θεραπεία να μοιάζουν στο παιδί με οικεία δραστηριότητα. Με επιστημονική κατάρτιση, αγάπη προς το αντικείμενο και σεβασμό στο άτομο, στηρίζει την ορθή ανάπτυξη της λεκτικής και μη λεκτικής επικοινωνίας. Στο κέντρο της παρέχονται οι υπηρεσίες, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της πρόληψης και της έγκαιρης παρέμβασης, γνωστοποιώντας στον γονέα ό,τι το απαραίτητο για την πιο αποτελεσματική και γρηγορότερη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Εξάρχεια, Ιπποκράτους 131
Απλή επίσκεψη: 25€ - 40€ (περιλαμβάνει λογοθεραπευτική αξιολόγηση) υπηρεσίες
Διαταραχές κατάποσης - δυσφαγία Αναπτυξιακές διαταραχές

Ο Μύρκος Βασίλειος είναι Λογοθεραπευτής με ιδιωτικά λογοθεραπευτικά κέντρα σε Αθήνα και Λαύριο. Απέκτησε πτυχίο Λογοθεραπείας από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Γένοβας και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που αφορά στην εξειδίκευση στις Διαταραχές Πόσης - Κατάποσης, Λογοθεραπείας - Φωνοϊατρικής, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Τορίνο. Στο ιδιωτικό του γραφείο, παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση διαταραχών λόγου και ομιλίας, με ιδιαίτερη εμπειρία στις αναπτυξιακές διαταραχές και τις διαταραχές κατάποσης - δυσφαγίας. Τέλος, είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών - Λογοθεραπευτών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλλιθέα, Φραγκούδη 16-18
Απλή επίσκεψη: 35€ - 50€ (περιλαμβάνει την πρώτη επίσκεψη, λήψη ιατρικού ιστορικού και αξιολόγηση) υπηρεσίες

Η Λάζαρη Κλεοπάτρα είναι Λογοθεραπεύτρια - Εργοθεραπεύτρια με ιδιωτικό Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικών Θεραπειών στην Καλλιθέα. Αποφοίτησε από το τμήμα Λογοθεραπείας, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Πατρών και μετεκπαιδεύτηκε στην "Ειδική Αγωγή" και την "Εκπαιδευτική Ψυχολογία" στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετέχοντας παράλληλα σε προγράμματα επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης. Από το 2006 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα ως λογοθεραπεύτρια, παρέχοντας ατομικές συνεδρίες λογοθεραπείας σε παιδιά και ενήλικες. Η κλινική της εμπειρία περιλαμβάνει περιστατικά όπως Διαταραχές άρθρωσης και φωνολογίας, Καθυστέρηση λόγου, Διαταραχές ροής της ομιλίας (τραυλισμός, ταχυλαλία), Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (Αυτισμός, σύνδρομο Asperger), Αναπτυξιακές Γλωσσικές Διαταραχές, Μαθησιακές δυσκολίες & Δυσλεξία καθώς και επίκτητες νευρολογικές διαταραχές ενηλίκων (αφασία, δυσπραξία, δυσαρθρία, δυσφαγία).

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Λογοθεραπευτές
Χωρίς Online Booking

Τζουραμάνης Μιχάλης
Λογοθεραπευτής

  • Πανεπιστημίου 148, Πάτρα 26443, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Σπηλιωτοπούλου Ζωή Αγγελική
Λογοθεραπευτής

  • Παντανάσσης 50, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Νιούτσικου Κώστια
Λογοθεραπευτής

  • Αποστόλου Παύλου 51, Κόρινθος 20131, Νομός Κορινθίας
Προφίλ γιατρού

Ασβεστά Μαρία
Λογοθεραπευτής

  • Λεωνίδου 19, Λαμία 35133, Νομός Φθιώτιδας
Προφίλ γιατρού

Κάρτσωνα Αλίκη
Λογοθεραπευτής

  • Αντήνορος 21, Παγκράτι 11634, Αττική
Προφίλ γιατρού

Βαγγελάτου Φανή
Λογοθεραπευτής

  • Δημητρίου Γούναρη 185, Γλυφάδα 16674, Αττική
Προφίλ γιατρού