9

Εργοθεραπευτές

Κλείστε Ραντεβού με Εργοθεραπευτή γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Εργοθεραπευτή της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Εργοθεραπευτή; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Εργοθεραπευτές ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Εργοθεραπευτή συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αναπτυξιακές διαταραχές, Αντιμετώπιση αρθρωτικών διαταραχών, Αντιμετώπιση αυτισμού, Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, Αντιμετώπιση τραυλισμού, Αντιμετώπιση φωνολογικών διαταραχών, Αποκατάσταση ατόμων με ιστορικό εγκεφαλικού επεισοδίου/κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις/αναπηρίες & γνωστικές διαταραχές, Διαταραχές λόγου ομιλίας, Διαταραχές ροής της ομιλίας, Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής & Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Εργοθεραπεία, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Καθυστέρηση ομιλίας και λόγου, Λογοθεραπεία, Νευροαναπτυξιακές διαταραχές, Συμβουλευτική γονέων, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Εργοθεραπευτές στην Αθήνα, Εργοθεραπευτές στη Θεσσαλονίκη, Εργοθεραπευτές στου Ζωγράφου, Εργοθεραπευτές στο Κερατσίνι, Εργοθεραπευτές στο Αιγάλεω, Εργοθεραπευτές στην Καλλιθέα, Εργοθεραπευτές στην Αγία Βαρβάρα
Σχετικές ειδικότητες
Λογοθεραπευτές, Παιδίατροι, Ψυχίατροι, Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές
Ζωγράφου, Γεωργίου Ζωγράφου 2

Ο Μικές Μάριος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην περιοχή του Ζωγράφου, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής και προσωπικής ανάπτυξης. Το 2003 αποφοίτησε από το Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας και το ίδιο έτος έλαβε υποτροφία και πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο νοσοκομείο Karolinska της Στοκχόλμης. Στην συνέχεια, μέσω κατακτητριών εξετάσεων εισήχθη ως δεύτερος στο Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αποφοιτώντας με άριστα και αργότερα υπηρέτησε στο Υγειονομικό σώμα του Στρατού Ξηράς. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε Μεταπτυχιακές Σπουδές πάνω στην Κλινική Ψυχολογία και την Παιδοψυχολογία και ειδικεύθηκε στη Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία ενηλίκων, καθώς και στη Διαλεκτική – Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία ενηλίκων. Επιπλέον, είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, όπως επίσης και του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κερατσίνι, Ναύαρχου Κουντουριώτου 13Α -15
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες

Η Θεοδώρου Ευαγγελία είναι Λογοθεραπεύτρια - Εργοθεραπεύτρια και Φυσικοθεραπεύτρια με ιδιωτικό ινστιτούτο στο Κερατσίνι. Εφαρμόζει φυσιοθεραπεία στα παιδιά που παρουσιάζουν κινητική καθυστέρηση (λόγω διαφόρων διαταραχών), έχει ως βασικό εργαλείο ανάπτυξης της θεραπευτικής προσέγγισης την αξιολόγηση. Η αξιολόγηση με βάση φυσιολογικά αναπτυξιακά σταδία, θα κατευθύνουν τον φυσιοθεραπευτή στον προσδιορισμό του θεραπευτικού προγράμματος και των στόχων που θα τεθούν. Παράλληλα με σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση των γονέων, χωρίς να χάνουν το ρόλο τους ως γονείς, αποτελούν κύριο παράγοντα στην προώθηση της υγείας και της ανάπτυξης του παιδιού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αιγάλεω, Λεωφόρος Θηβών 403
Απλή επίσκεψη: 20€ - 30€ (περιλαμβάνει την πρώτη εκτίμηση και λήψη κοινωνικού ιστορικού) υπηρεσίες
Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής & Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος

Η Λύγκουρη Αθανασία είναι Εργοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στο Αιγάλεω. Απόφοιτος της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Αθήνας και έχει πιστοποίηση στην "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση" από το Πανεπιστημίου Αιγαίου. Εξειδικεύεται σε περιστατικά με αυτισμό και διάσπαση προσοχής. Διαθέτει εμπειρία που απέκτησε εργαζόμενη σε κέντρα ειδικών θεραπειών και παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής γονέων, λογοθεραπείας και εργοθεραπείας και αναλαμβάνει περιστατικά με διαταραχή αυτιστικού φάσματος και διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλλιθέα, Φραγκούδη 16-18
Απλή επίσκεψη: 35€ - 50€ (περιλαμβάνει την πρώτη επίσκεψη, λήψη ιατρικού ιστορικού και αξιολόγηση) υπηρεσίες

Η Λάζαρη Κλεοπάτρα είναι Λογοθεραπεύτρια - Εργοθεραπεύτρια με ιδιωτικό Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικών Θεραπειών στην Καλλιθέα. Αποφοίτησε από το τμήμα Λογοθεραπείας, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Πατρών και μετεκπαιδεύτηκε στην "Ειδική Αγωγή" και την "Εκπαιδευτική Ψυχολογία" στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετέχοντας παράλληλα σε προγράμματα επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης. Από το 2006 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα ως λογοθεραπεύτρια, παρέχοντας ατομικές συνεδρίες λογοθεραπείας σε παιδιά και ενήλικες. Η κλινική της εμπειρία περιλαμβάνει περιστατικά όπως Διαταραχές άρθρωσης και φωνολογίας, Καθυστέρηση λόγου, Διαταραχές ροής της ομιλίας (τραυλισμός, ταχυλαλία), Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (Αυτισμός, σύνδρομο Asperger), Αναπτυξιακές Γλωσσικές Διαταραχές, Μαθησιακές δυσκολίες & Δυσλεξία καθώς και επίκτητες νευρολογικές διαταραχές ενηλίκων (αφασία, δυσπραξία, δυσαρθρία, δυσφαγία).

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αγία Βαρβάρα, Μεγάλου Αλεξάνδρου 161 & Ελευθερίου Βενιζέλου 120
Απλή επίσκεψη: Δωρεάν (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, οργάνωση του θεραπευτικού προγράμματος, ενημέρωση και συμβουλευτική) υπηρεσίες
Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής & Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) Λογοθεραπεία Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος

Η Λαρεντζάκη Ματίνα είναι Λογοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στην Αγία Βαρβάρα. Είναι πτυχιούχος Λογοθεραπεύτρια, απόφοιτη του τμήματος Λογοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιωαννίνων και μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών (ΠΣΛ). Δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο δικό της Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικής Εκπαιδευτικής Παρέμβασης ”Σημείο Λόγου” και παρέχει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ψυχολογικής Υποστήριξης, Συμβουλευτικής και Ειδικής Διαπαιδαγώγησης. Από το 2010 συνεργάζεται με κέντρα ειδικών θεραπειών παρέχοντας υπηρεσίες στους τομείς της αξιολόγησης και της θεραπευτικής παρέμβασης παιδιών με Φωνολογικές – Αρθρωτικές Διαταραχές, Διαταραχές Ομιλίας και Φώνησης, Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές, Νοητική Καθυστέρηση, Νευρολογικές και Στοματοπροσωπικές Ανωμαλίες, Γλωσσική Καθυστέρηση, Ειδική Γλωσσική Διαταραχή, Δ.Ε.Π.-Υ., Δυσπραξία, Αφασία, Σύνδρομα, Βαρηκοΐα – Κώφωση, Μαθησιακές Δυσκολίες. Επιπλέον, έχει εργαστεί σε σχολικά πλαίσια Νηπιαγωγείων και Δημοτικών γενικής αγωγής, προσφέροντας παράλληλη στήριξη σε παιδιά στο φάσμα του αυτισμού. Έχει ολοκληρώσει τα πρώτα δύο έτη της τετραετής φοίτησης για την εκμάθηση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας στον Πολιτιστικό – Επιμορφωτικό Σύλλογο Κωφών-Βαρηκόων Ηπείρου & Ιον. Νήσων. Έχει βραβευτεί στο “1st International Congress on Neurobiology and Clinical Psychopharmacology & European Psychiatric Association on Treatment Guidance” (Νοέμβριος 2009, Θεσσαλονίκη), για τη συμμετοχή της στην ερευνητική ομάδα του κ. Ταφιάδη Διονύση – Διδάσκοντα του Τμήματος Λογοθεραπείας (Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου), στην εφαρμογή και αξιολόγηση του τεστ εύρεσης λέξεων «Test of Word Finding (TWF) 2», σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας του ελληνικού πληθυσμού. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και ημερίδων, με στόχο τη θεραπευτική προσέγγιση και την αντιμετώπιση των διαταραχών λόγου και ομιλίας παιδιών, ενώ μέσα από την κλινική της εμπειρία, σε δημόσιους φορείς, έχει έρθει σε επαφή και με ενήλικα περιστατικά με Νευρολογικές διαταραχές και Στοματοπροσωπικές ανωμαλίες (Κλινική Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Μέριμνα Ιωαννίνων). Έχει εκπαιδευτεί σε θεραπευτικές μεθόδους και συστήματα επικοινωνίας καθώς και στη χορήγηση σταθμισμένων ελληνικών δοκιμασιών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πάτρα, Αγίου Ανδρέου 97
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Η Παγανέλη Μαρία είναι Λογοθεραπεύτρια - Εργοθεραπεύτρια, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών και στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της, έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων. Στο κέντρο ειδικών θεραπειών "Έχεις το λόγο μου", έναν πλήρως διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο, σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες κάθε παιδιού έχοντας την πλήρη συνεργασία διεπιστημονικής ομάδας με στόχο την ανίχνευση, διάγνωση και παρέμβαση με εξατομικευμένη αντιμετώπιση των δυσκολιών κάθε παιδιού - εφήβου. Ο χώρος απαρτίζεται από ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα λογοθεραπείας παρέχοντας υλικά αντιμετώπισης εξατομικευμένα για κάθε διαταραχή, καθώς και αίθουσα εργοθεραπείας ειδικά διαμορφωμένη για την κάλυψη κάθε ανάγκης που ενδέχεται να παρουσιάζει το παιδί.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Άγιος Αθανάσιος, Πάροδος Ιωάννου Μεταξά 3
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει πλήρη αξιολόγηση περιστατικού ή εξατομικευμένη συνεδρία θεραπείας) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος

Η Μαυρουδή Άννα είναι Λογοθεραπεύτρια με ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών στον Άγιο Αθανάσιο και στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Απέκτησε το πτυχίο Λογοθεραπείας από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιωαννίνων και έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της στην Ειδική Αγωγή με Άριστα. Στα πλαίσια της εκπαίδευσής της και συνεχούς επιμόρφωσής της, έχει καταγράψει πάνω από 500 ώρες σε σεμινάρια ειδικής αγωγής και πάνω από 450 ώρες σε μαθησιακές δυσκολίες. Επιπλέον, έχει υπάρξει εκπαιδεύτρια του ψυχοεκπαιδευτικού προγράμματος Cygnet. Στα ιδιωτικά της Κέντρα Ειδικών Θεραπειών (ΛογοΓράφω και ThessTherapy), παρέχονται υψηλής ποιότητας θεραπευτικές συνεδρίες λογοθεραπείας - εργοθεραπείας και συμβουλευτικής - οικογενειακής ψυχοθεραπείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέο Ηράκλειο, Πράσινου Λόφου 79Α
Απλή επίσκεψη: 35€ υπηρεσίες

Η Τσιλιώρη Ελένη είναι Λογοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Είναι πτυχιούχος Λογοθεραπείας από το Πανεπιστήμιο Βελιγραδίου και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην Παθολογία του Λόγου και την Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία από το Defektoloski fakultet (FASPER), στη Σερβία. Έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Λογοθεραπεύτριας από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών, καθώς και του αμερικανικού συλλόγου A.S.H.A, ενός από τους παλαιότερους και πιο καταξιωμένους συλλόγους Παθολόγων Λόγου και Ομιλίας. Έχει υπάρξει εξωτερικός συνεργάτης σε πολλά κέντρα ειδικών θεραπειών κάνοντας ατομικές συνεδρίες λογοθεραπείας σε παιδιά με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, ΔΕΠΥ, σύνδρομο Down, νοητική υστέρηση, αρθρωτικές διαταραχές, δυσφαγία, κ.α., αλλά και σε ενήλικες με νευρολογικά προβλήματα. Το 2002 ξεκίνησε η λειτουργία του ιδιωτικού της κέντρου ειδικής αγωγής και αναπτυξιακής παιδιατρικής "Έκφραση και Λόγος", με την ίδια στον ρόλο της Επιστημονικής Υπεύθυνης κι από το 2017 διατελεί, παράλληλα, εξωτερική συνεργάτης του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία", στο κομμάτι της αξιολόγησης παιδιών. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσής της, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων - ενδεικτικά αναφέρεται ότι έχει εκπαιδευτεί στην Μέθοδο "Phoneme Touch & Say", το εκπαιδευτικό μοντέλο Pyramid (PBSP) και MFT (οι Λειτουργίες του στόματος - Μυολειτουργικές διαταραχές - Μυολειτουργική Θεραπεία), κ.α, κι αξίζει να σημειωθεί πως είναι πιστοποιημένη στην εκπαίδευση και χορήγηση του "Αθηνά Τεστ". Έχει, επίσης, ενεργή συμμετοχή κάνοντας ομιλίες σε ημερίδες και Δήμους και παρακολουθεί ανελλιπώς συνέδρια Ιατρικής και Λογοθεραπείας. Ο χω΄ρος του κέντρου είναι μελετημένος για την κάλυψη των θεραπευτικών απαιτήσεων και ταυτόχρονα φιλικός και προσαρμοσμένος στις ανάγκες των παιδιών και των γονέων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Φιλαδέλφεια, Προύσης 15 & Ιωνίας
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Καλύβης Γεώργιος είναι Λογοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικά κέντρα λογοθεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης σε Νέα Φιλαδέλφεια και Πεύκη. Αποφοίτησε από την Σχολή Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, απ' όπου έλαβε και μεταπτυχιακό τίτλο στη Λογοθεραπεία. Η πρακτική του άσκηση στην ομιλητική γλωσσική παθολογία και επικοινωνία παιδιών έγινε σε πλήθος δομών, όπως το Ίδρυμα Αποκατάστασης Dr. Miroslav Zotovic, το Ινστιτούτο Νευρολογίας της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, διάφορα ειδικά δημοτικά σχολεία, κ.α. Το 2002 έλαβε αναγνώριση του πτυχίου Λογοθεραπείας από το Διαπανεπιστημιακό Κέντρο Αναγνωρίσεως Τίτλων Σπουδών της Αλλοδαπής (αρ. Πράξης: 25 3-80/2002) και άδεια ασκήσεως λογοθεραπευτή από τη Γενική διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας. Το 2008 δημιούργησε το πρώτο του λογοθεραπευτικό κέντρο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας κι ένα χρόνο αργότερα, αυτό στην Πεύκη. Παράλληλα, έχει υπάρξει επιστημονικός συνεργάτης με πλούσια αρθρογραφία στο περιοδικό "Life Family" και είναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών, καθώς και του Πανελλήνιου Συλλόγου Αφασίας. Το κέντρο Λογοθεραπείας και Υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης παιδιών και ενηλίκων, όπου παρέχονται υψηλή ποιότητας υπηρεσίες.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα