1 Γυναικολόγος - Μαιευτήρας στον Βόλο

Κλείστε Ραντεβού με Γυναικολόγο - Μαιευτήρα στον Βόλο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Γυναικολόγο - Μαιευτήρα της επιλογής σας στον Βόλο

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Γυναικολόγο - Μαιευτήρα στον Βόλο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Γυναικολόγο - Μαιευτήρα συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Βόλο

Βρείτε Γυναικολόγο - Μαιευτήρα συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Βόλο. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος, Απλή γυναικολογική εξέταση, Αμνιοκέντηση, Ανάπλαση κόλπου, Αντιμετώπιση διαταραχών περιόδου, Αντιμετώπιση εμμηνόπαυσης, Αντιμετώπιση ενδομητρίωσης, Αντιμετώπιση εξάψεων εμμηνόπαυσης, Αντιμετώπιση ινομυωμάτων, Αντιμετώπιση καρκίνου του μαστού

Σχετικές ειδικότητες

Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι στον Βόλο

Κασιμάτης Κωνσταντίνος MD, MSc

  • Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
  • Βόλος
Βόλος
Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος: 50€ - 60€ (περιλαμβάνει διακολπικό υπέρηχο και τεστ παπ) υπόλοιπες υπηρεσίες
Λαπαροσκόπηση Υστεροσκόπηση

Ο Κασιμάτης Κωνσταντίνος είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας με ιδιωτικό ιατρείο στο Βόλο. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει ολοκληρώσει την ειδικότητά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Αλεξάνδρα". Είναι κάτοχος του Μαιευτικού διπλώματος Advanced Life Support in Obstretrics (ALSO). Επίσης, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στην "Αναπαραγωγική και Αναγεννητική Ιατρική", με ειδικό ενδιαφέρον στη Γυναικολογική Ενδοκρινολογία, καθώς επίσης στην Ενδοκρινολογία Εγκυμοσύνης και στην Παθολογία Κύησης. Οι τομείς, στους οποίους δραστηριοποιείται, είναι η παθολογία αναπαραγωγής, η διερεύνηση και αντιμετώπιση της υπογονιμότητας και η ενδοσκοπική χειρουργική. Είναι πρώην επιμελητής της Πανεπιστημιακής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Συνεργάζεται με το Μαιευτήριο "Ιασώ" Θεσσαλίας και με την Μαιευτική Κλινική Κωνσταντινόπουλου στο Βόλο. Στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο του παρέχονται όλες οι γυναικολογικές υπηρεσίες καθώς και η διενέργεια γυναικολογικών εξετάσεων και υπερήχων, όπως παθολογία κύησης, κυήσεις υψηλού κινδύνου, 3D/4D υπερηχογραφία, Doppler κύησης, καρδιοτοκογραφική παρακολούθηση εμβρύου (NST), βιοφυσικό προφίλ εμβρύου, γυναικολογική ενδοκρινολογία, ενδοσκοπική χειρουργική, υστεροσκόπηση, λαπαροσκόπηση, κολποσκόπηση, λήψη Thin Prep (Test Pap υγρής φάσης), HPV Test, Co-testing σε παθολογία τραχήλου μήτρας, διερεύνηση και αντιμετώπιση υπογονιμότητας και αντισύλληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00