1 Διαιτολόγος - Διατροφολόγος στη Λάρισα

Κλείστε Ραντεβού με Διαιτολόγο - Διατροφολόγο στη Λάρισα γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Διαιτολόγο - Διατροφολόγο της επιλογής σας στη Λάρισα

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Διαιτολόγο - Διατροφολόγο στη Λάρισα; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Διαιτολόγο - Διατροφολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Λάρισα

Βρείτε Διαιτολόγο - Διατροφολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Λάρισα. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Πρόγραμμα διατροφής, DNA test, Miha Bodytec, Mέτρηση κυτταρικής υγείας, Mέτρηση σπλαχνικού λίπους, Ανάλυση σύστασης σώματος, Αντιμετώπιση αναιμίας, Αντιμετώπιση βουλιμίας-νευρικής ανορεξίας, Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών

Σχετικές ειδικότητες

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές στη Λάρισα

Μορφογιάννη Στέλλα

  • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
  • Λάρισα
Λάρισα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, σωματομετρήσεις και αξιολόγηση τους) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Μορφογιάννη Στέλλα είναι επαγγελματίας Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Λάρισα. Έχει αποφοιτήσει από το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας και πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στο γραφείο διατροφής, το έτος 2002. Έχει συνεργαστεί με κλινική αποκατάστασης στην Λάρισα, αθλητικούς συλλόγους κι επαγγελματίες αθλητές. Παράλληλα με την ιδιωτική της δραστηριότητα, εργάζεται ως υπεύθυνη του διαιτολογικού τμήματος της ψυχιατρικής κλινικής Άγιος Νικήτας της Λάρισας. Παρακολουθεί συνέδρια και τις εξελίξεις στον τομέα της διατροφής κι έτσι παρέχει στις υπηρεσίες της, εξέταση DNA κι εξατομικευμένες διατροφικές οδηγίες σύμφωνα με το γονιδίωμα του διαιτώμενου.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00