1 Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) στον Εύοσμο

Κλείστε Ραντεβού με Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) στον Εύοσμο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) της επιλογής σας στον Εύοσμο

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) στον Εύοσμο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Εύοσμο

Βρείτε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Εύοσμο. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια μύτης), Ακοόγραμμα, Ακοολογικός έλεγχος νεογνών, Αλλεργικά δερματικά test (skin prick test), Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας, Αντιμετώπιση βαρηκοΐας, Αντιμετώπιση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, Αντιμετώπιση διαταραχών όσφρησης, Αντιμετώπιση εξωτερικής ωτίτιδας

Σχετικές ειδικότητες

Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στον Εύοσμο, Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι στον Εύοσμο, Παθολόγοι στον Εύοσμο, Παιδο-ΩΡΛ στον Εύοσμο, Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι στον Εύοσμο

Καταφυγιώτου Μάρθα

  • Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
  • Εύοσμος
Εύοσμος
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Καταφυγιώτου Μάρθα είναι Ωτορινολαρυγγολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Τράκια στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας και εκπαιδεύτηκε στο "Θεαγένειο" Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας και Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, απ' όπου απέκτησε την πολύτιμη εμπειρία που διαθέτει. Το ιατρείο λειτουργεί με πλήρη και σύγχρονο ΩΡΛ εξοπλισμό η γιατρός παρέχει κλινική ΩΡΛ εξέταση, έλεγχος ακοής - βαρηκοΐας, θεραπεία ιλίγγου, θεραπεία ιλίγγου θέσεως. Έχει μεγάλη εμπειρία στη διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων που αφορούν όλο το φάσμα της ωτορινολαρυγγολογίας και διαθέτει ευχέρεια στον χειρισμό των πιο σύγχρονων εξεταστικών μέσων με σκοπό την ανώδυνη και λεπτομερή εξέταση του ασθενούς.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 12:00

2 Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) κοντά στον Εύοσμο

Ναλμπαντιάν - Νικολαΐδου Μαίρη

  • Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
  • Άνω Τούμπα
Άνω Τούμπα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Έλεγχος και αντιμετώπιση ιλίγγου - ζάλης Ρινοπλαστική

Η Ναλμπαντιάν - Νικολαΐδου Μαίρη είναι Ωτορινολαρυγγολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Άνω Τούμπα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Εργάσθηκε ως ειδικευόμενος γιατρός Χειρουργικής στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Θεαγένειο" και αγροτικός γιατρός στο Αγροτικό Ιατρείο Μηλεών, Μαγνησίας. Ειδικεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία της Πανεπιστημιακής Ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, απ' όπου απέκτησε τον τίτλο ιατρικής ειδικότητας στην Ωτορινολαρυγγολογία και επί σειρά ετών εργάσθηκε ως επιστημονική συνεργάτης. Ειδικότερα εργάσθηκε στο ογκολογικό ιατρείο της κλινικής, όπου εκπόνησε και ολοκλήρωσε την διδακτορική της διατριβή και ανακηρύχτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετάσχει με επιστημονικές εργασίες σε πλήθος ελληνικών και διεθνών ΩΡΛ συνεδρίων, σαν εισηγήτρια σε στρογγυλές τράπεζες και έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, φροντίζει να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις της Ωτορινολαρυγγολογίας παρακολουθώντας τα σημαντικότερα επιστημονικά συνέδρια. Η γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και παρέχει πλήθος υπηρεσιών, που αφορούν την μύτη και τους παραρρίνιους κόλπους, τα αυτιά, το στόμα, το λάρυγγα, την βαρηκοΐα και τις εμβοές και τον τράχηλο, παιδιών και ενηλίκων. Προσφέρει σύγχρονες θεραπείες, τόσο συντηρητικές όσο και χειρουργικές που στηρίζονται στην τελευταία τεχνολογία και τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις στην ιατρική, για όλες τις παθήσεις που αφορούν την ειδικότητα μου της ωτορινολαρυγγολογίας. Στο πλήρως εξοπλισμένο ΩΡΛ ιατρείο της δίνει λύσεις για όλα τα παραπάνω προβλήματα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Dr. med. Κανιούρας Κωνσταντίνος

  • Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
  • Παιδο-ΩΡΛ
  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Ρινικό διάφραγμα Αντιμετώπιση ροχαλητού Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια μύτης)

Ο Κανιούρας Κωνσταντίνος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής με εξειδίκευση από την Πανεπιστημιακή Κλινική του Mainz της Γερμανίας. Ο γιατρός διαθέτει πολύτιμή εργασιακή εμπειρία που απέκτησε από το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γεώργιος Γεννηματάς", το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και τέλος από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Amsterdam όπου ανέλαβε περιστατικά σε όλο το φάσμα της Ωτορινολαρυγγολογίας. Το ιατρείου του είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα σε χώρο πλήρως ανακαινισμένο, που δίνει στον γιατρό τη δυνατότητα να διενεργεί κλινική ΩΡΛ εξέταση, ακοομέτρηση, έλεγχο ακοής, βαρηκοΐας, τυμπανομετρία, προσδιορισμό ηχητικών αντανακλαστικών, θεραπεία ιλίγγου, θεραπεία αιφνίδιας βαρηκοΐας, καθώς και εξέταση με μικροσκόπιο, ενδοσκοπήσεις ώτων, ρινός, ρινοφάρυγγα, φάρυγγα και λάρυγγα με εύκαμπτα και άκαμπτα ενδοσκόπια, καταγραφή ενδοσκοπικών δεδομένων, αλλά και παιχνιδοακουομετρία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:30