1 Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) στον Νομό Ευβοίας

Κλείστε Ραντεβού με Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) στον Νομό Ευβοίας γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) της επιλογής σας στον Νομό Ευβοίας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) στον Νομό Ευβοίας; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Ευβοίας

Βρείτε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Ευβοίας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια μύτης), Ακοόγραμμα, Ακοολογικός έλεγχος νεογνών, Αλλεργικά δερματικά test (skin prick test), Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας, Αντιμετώπιση βαρηκοΐας, Αντιμετώπιση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, Αντιμετώπιση διαταραχών όσφρησης, Αντιμετώπιση εξωτερικής ωτίτιδας

Γουβιώτης Ευάγγελος

  • Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
  • Χαλκίδα
Χαλκίδα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Ρινικό διάφραγμα Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια μύτης) Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας Αντιμετώπιση βαρηκοΐας Αντιμετώπιση ιγμορίτιδας Αντιμετώπιση μέσης ωτίτιδας Αντιμετώπιση πολυπόδων στη μύτη Αντιμετώπιση ροχαλητού Αντιμετώπιση ρινορραγίας Αντιμετώπιση σκολίωσης ρινικού διαφράγματος Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός Παραρρινίων & Λειτουργική Ρινοπλαστική Ρινοπλαστική Ωτοπλαστική

Ο Γουβιώτης Ευάγγελος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στο Κολωνάκι και στην Κυψέλη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή και έλαβε την εκπαίδευση του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, στην Γενική Χειρουργική. Έκανε Μεταπτυχιακή εκπαίδευση, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ιπποκράτειο" ως γιατρός εφημερίας και ως γιατρός επειγόντων στο Νέο Αθήναιο. Hospital. Απόκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Ωτορινολαρυγγολογίας στο 417 Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στράτου (ΝΙΜΤΣ). Εξειδικεύτηκε στην Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική του προσώπου στο πανεπιστήμιο του Naimegen στην Ολλανδία και στην Ενδοσκοπική χειρουργική των Παραρρίνιων κόλπων στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, αλλά και στο κέντρο αναφοράς της ενδοσκοπικής χειρουργικής IRCAD στο Στρασβούργο. Διατέλεσε ενεργό μέλος της ομάδας ENT of Athens πραγματοποιώντας μεγάλο αριθμό ρινοχειρουργικών, ωτοχειρουργικών και επεμβάσεων κεφαλής και τραχήλου. Διατελεί μόνιμος συνεργάτης της ιατρικής ομάδας iatroaesthetics με εξειδίκευση στη ρινοχειρουργική και πλαστική χειρουργική του προσώπου και είναι ενεργό μέλος της ΩΡΛ κλινικής του ιδρύματος της οποίας πια διατελεί επιστημονικός συνεργάτης. Παρακολούθησε ημερίδες και συνέδρια στης Ωτορινολαρυγγολογίας και της Πλαστικής Χειρουργικής προσώπου. Συνεργάζεται με την Ευρωκλινική και τον όμιλο Υγεία και είναι Υπεύθυνος ΩΡΛ σε άλλες κλινικές. Το πεδίο δράσης του περιλαμβάνει την χειρουργική των παιδικών ΩΡΛ παθήσεων όπως, κρεατάκια, αμυγδαλές, σωληνάκια αυτιών, την ρινοχειρουργική - λειτουργική ρινοπλαστική, ενδοσκοπική χειρουργική παραρρίνιων κόλπων, ευθειασμός ρινικού διαφράγματος, κογχοπλαστικές, ροχαλητό και μπορεί να φέρει είσαι πέρας σύνθετα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την κεφαλή και τον τράχηλο.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Παρασκευή 07/10