1 Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) στο Πόρτο Ράφτη

Κλείστε Ραντεβού με Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) στο Πόρτο Ράφτη γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) της επιλογής σας στο Πόρτο Ράφτη

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) στο Πόρτο Ράφτη; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Πόρτο Ράφτη

Βρείτε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Πόρτο Ράφτη. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια μύτης), Ακοόγραμμα, Ακοολογικός έλεγχος νεογνών, Αλλεργικά δερματικά test (skin prick test), Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας, Αντιμετώπιση βαρηκοΐας, Αντιμετώπιση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, Αντιμετώπιση διαταραχών όσφρησης, Αντιμετώπιση εξωτερικής ωτίτιδας

Σχετικές ειδικότητες

Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι στο Πόρτο Ράφτη

Πιπερόπουλος Στυλιανός

  • Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
  • Πόρτο Ράφτη
Πόρτο Ράφτη

Ο Πιπερόπουλος Στυλιανός είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Πόρτο Ράφτη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου "La Sapienza" της Ρώμης και ασχολείται ενεργά με τη χειρουργική ωτορινολαρυγγολογία. Ανέλαβε γιατρός μονάδας στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα του πάνω στη Χειρουργική Ωτορινολαρυγγολογία κεφαλής τραχήλου στο "Τζάνειο" Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά. Το ιατρείο λειτουργεί σε ένα πλήρες ανακαινισμένο χώρο, όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Ωτορινολαρυγγολογίας, εξοπλισμένο με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που επιτρέπουν να γίνονται ολοκληρωμένες εξετάσεις και επεμβάσεις. Ο γιατρός, διαθέτει πολυετή εμπειρία και φροντίζει να ενημερώνεται και να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις της επιστήμης του και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες Ωτολογίας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Στο ιατρείο, τηρούνται με ακρίβεια όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της νόσου Covid-19 καθώς και υγιεινής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00