Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) κοντά στον Γέρακα

Κλείστε Ραντεβού με Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) στον Γέρακα εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Πόρτο Ράφτη, Αυλακίου 2 - 4
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει απλή ωρλ εξέταση και συνταγογράφηση αν χρειαστεί, με κόστος 30€ ενώ σε περίπτωση καθαρισμού αυτιών ή πλήρους ακοολογικού ελέγχου το κόστος είναι 50€) υπηρεσίες

Ο Πιπερόπουλος Στυλιανός είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Πόρτο Ράφτη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου "La Sapienza" της Ρώμης και ασχολείται ενεργά με τη χειρουργική ωτορινολαρυγγολογία. Ανέλαβε γιατρός μονάδας στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα του πάνω στη Χειρουργική Ωτορινολαρυγγολογία κεφαλής τραχήλου στο "Τζάνειο" Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά. Το ιατρείο λειτουργεί σε ένα πλήρες ανακαινισμένο χώρο, όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Ωτορινολαρυγγολογίας, εξοπλισμένο με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που επιτρέπουν να γίνονται ολοκληρωμένες εξετάσεις και επεμβάσεις. Ο γιατρός, διαθέτει πολυετή εμπειρία και φροντίζει να ενημερώνεται και να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις της επιστήμης του και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες Ωτολογίας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Στο ιατρείο, τηρούνται με ακρίβεια όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της νόσου Covid-19 καθώς και υγιεινής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα