6

Ορθοδοντικοί

Κλείστε Ραντεβού με Ορθοδοντικό γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Ορθοδοντικό της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ορθοδοντικό; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ορθοδοντικό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Ορθοδοντικό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Πρώτη επίσκεψη, Στοματικός έλεγχος, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική, Αόρατοι νάρθηκες ορθοδοντικής, Άσπρα Σιδεράκια (Κεραμική Πορσελάνη) σε άνω και κάτω γνάθο, Διαφανείς νάρθηκες Invisalign σε άνω και κάτω γνάθο
Σχετικές ειδικότητες
Γναθοχειρουργοί, Ενδοδοντολόγοι, Οδοντίατροι, Παιδοδοντίατροι, Περιοδοντολόγοι, Προσθετολόγοι, Στοματολόγοι

Κουτσουμπού Δέσποινα Μαρίνα DDS, MSc
Ειδικός Ορθοδοντικός

  • Αγία Παρασκευή
Αγία Παρασκευή
Σιδεράκια: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό (περιλαμβάνει τρισδιάστατο ενδοστοματικό σκαν, κλινική εξέταση και συζήτηση των πιθανών λύσεων) υπόλοιπες υπηρεσίες
Σιδεράκια

Η Κουτσουμπού Δέσποινα Μαρίνα είναι Ορθοδοντικός με ιδιωτικό ιατρείο στην Αγία Παρασκευή. Εισήλθε στην Οδοντιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2003 και περάτωσε τις σπουδές της εκεί το 2008. Εργάστηκε ως γενική οδοντίατρος σε ιδιωτικό οδοντιατρείο έως την αποδοχή της στο τμήμα Ορθοδοντικής του Karolinska Institutet στη Στοκχόλμη τον Ιανουάριο του 2011. Εκεί ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή της αποκτώντας και το μεταπτυχιακό της στην "Οδοντολογία με εξειδίκευση στην Ορθοδοντική" (MSc) με εργασία που αφορούσε την ενημέρωση των ασθενών στην ορθοδοντική θεραπεία και την συσχέτισή της με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Η εκπαίδευσή της συμπεριλάμβανε επίσης τη θεραπεία ασθενών που πάσχουν από άπνοια ύπνου με την κατασκευή και χρήση ειδικών ενδοστοματικών μηχανισμών. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών της εργάστηκε σε οδοντιατρική κλινική στην Στοκχόλμη, εξασκώντας γενική οδοντιατρική και συμβουλευτική σε ορθοδοντικά περιστατικά. Έχει λάβει μέρος στην εκπαίδευση προπτυχιακών φοιτητών του Karolinska Institutet και του βοηθητικού προσωπικού του τμήματος Ορθοδοντικής στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Από το 2015 είναι υπεύθυνη του ορθοδοντικού τμήματος δύο κλινικών στην Ολλανδία. Kαθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών, της ειδίκευσης και της σταδιοδρομίας της παρακολουθεί σεμινάρια και συνέδρια, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που αφορούν στην επιστήμη της οδοντιατρικής, στην εξέλιξη των πρακτικών και της τεχνολογίας του κλάδου, και πιο εξειδικευμένα σε θέματα ορθοδοντικής ούτως ώστε να προσφέρει τις καλύτερες και επιστημονικά τεκμηριωμένες επιλογές στις θεραπείες που αναλαμβάνει. Είναι πιστοποιημένη χρήστης πλείστων ορθοδοντικών τεχνικών, πέραν των συμβατικών ακίνητων και κινητών μηχανισμών που απαρτίζουν την πλειοψηφία των θεραπειών. Ενδεικτικά αναφέρονται οι γλωσσικές τεχνικές Incognito, E-Line και WIN (LingualSystems), καθώς και διαφανείς μεμβράνες με τα συστήματα Invisalign, Clear Aligners, Orthocaps.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Τρίτη 07/02

Αγριπίδου Μαρίνα
Ορθοδοντικός, Οδοντίατρος

  • Πλατεία Βικτωρίας
Πλατεία Βικτωρίας
Στοματικός έλεγχος: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Αγριπίδου Μαρίνα είναι Ορθοδοντικός - Οδοντίατρος και διατηρεί ιατρείο στην Πλατεία Βικτώριας. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής σχολής και διαθέτει πολυετή εμπειρία, ενώ εξειδικεύεται στην ορθοδοντική. Στο ιατρείο της προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα σε ένα φιλικό περιβάλλον. Η γιατρός παρέχει πλήθος υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής φροντίδας. Στο ιατρείο εφαρμόζονται αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Μπουλντής Γιώργος
Οδοντίατρος, Ορθοδοντικός, Χειρουργός Οδοντίατρος

  • Ελληνικό
Ελληνικό
Απλή επίσκεψη: Δωρεάν (περιλαμβάνει στοματικό έλεγχο και πλάνο θεραπείας) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Μπουλντής Γεώργιος είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με ιδιωτική κλινική στο Ελληνικό. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως Γενικός Οδοντίατρος στην γενική και επανορθωτική οδοντιατρική. Αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή πρώτα ως άνθρωπο και έπειτα εστιάζει στο οδοντιατρικό του πρόβλημα, επιπρόσθετα, προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τον φόβο που κυριαρχεί κατά την σκέψη στον οδοντίατρο. Στο υπερσύγχρονο οδοντιατρικό του κέντρο, προσφέρει εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες και δίνει έμφαση στην προληπτική οδοντιατρική ενώ παρέχει όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες. Στο ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Περράκης Εμμανουήλ
Ορθοδοντικός

  • Πειραιάς
Πειραιάς
Απλή επίσκεψη: Δωρεάν (περιλαμβάνει την πρώτη επίσκεψη διάγνωσης) υπόλοιπες υπηρεσίες
Σιδεράκια

Ο Περράκης Εμμανουήλ είναι Ειδικός Ορθοδοντικός με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Οδοντιατρική, έλαβε εξειδίκευση στην Ορθοδοντική και είναι κάτοχος του τίτλου "Ειδικός Ορθοδοντικός". Έχει μετεκπαιδευτεί στην Αόρατη Ορθοδοντική Θεραπεία κι έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες ολοκληρωμένες θεραπείες, καθώς και σχετική αρθρογραφία στον εγχώριο τύπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο γιατρός, ενεργό μέλος της Προληπτικής Ομάδας Πειραιά, διαθέτει αξιοσημείωτο εθελοντικό έργο πραγματοποιώντας δεκάδες επισκέψεις σε σχολεία. Επίσης, συμβάλλει στη βελτίωση της στοματικής υγείας των αθλητών και αθλούμενων όντας ιδρυτικό μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής (Ε.Ε.ΑΘΛ.Ο). Ο ειδικός ορθοδοντικός Περράκης Εμμανουήλ, σε ένα σύγχρονα διαμορφωμένο χώρο, εφαρμόζει υψηλών προδιαγραφών θεραπευτικές τεχνικές. Με αρωγό την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρέχει ορθοδοντική θεραπεία για παιδιά και ενήλικες, κάνοντας χρήση των πλέον καινοτόμων μεθόδων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Πολυχρονόπουλος Γιώργος
Ορθοδοντικός

  • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Πολυχρονόπουλος Γιώργος είναι Ορθοδοντικός με ιδιωτικά ιατρεία στο Χαλάνδρι και στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ειδίκευσή του στην Ορθοδοντική πραγματοποιήθηκε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, όπου και του απονεμήθηκε το Αριστείο “Bert Levin” ως τιμητική διάκριση για τις κλινικές και θεωρητικές επιδόσεις του. Το Πρόγραμμα Ειδίκευσής του περιελάμβανε εκτενή θεωρητική μελέτη και κλινική άσκηση (δηλαδή θεραπεία ασθενών στην Ορθοδοντική Πανεπιστημιακή Κλινική) σε όλες τις σύγχρονες ορθοδοντικές τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων της Γλωσσικής Ορθοδοντικής και της Ορθοδοντικής με Διαφανείς Νάρθηκες Invisalign. Είναι πιστοποιημένος για όλες τις σύγχρονες τεχνικές και συγκεκριμένα, για την τεχνική ΜΒΤ, την Damon, την Ιnvisalign, την Ιncognito, την STB και την Orthocaps. Είναι μέλος της Αμερικανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορθοδοντικών, της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος, του του Οδοντιατρικού και Ορθοδοντικού Συλλόγου του Ηνωμένου Βασιλείου, του Οδοντιατρικού και Ορθοδοντικού Συλλόγου της Νορβηγίας και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με εργασίες και παρουσιάσεις. Εργασίες του έχουν δημοσιευθεί στα πιο έγκυρα ελληνικά οδοντιατρικά περιοδικά. Eπίσης συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεχούς Επιμόρφωσης της Αμερικανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας, με πολυάριθμες πιστοποιημένες ώρες συμμετοχής σε σεμινάρια και συνέδρια μέσω του διαδικτύου. Στοχεύει πάντοτε στην άρτια εφαρμογή των σύγχρονων τεχνικών της Ορθοδοντικής. Γι’ αυτόν τον σκοπό κάνει χρήση της Ψηφιακής Τεχνολογίας μέσω του κορυφαίου εξοπλισμού που είναι εξοπλισμένο το ιατρείο. Βασικό μέλημα είναι η αληθής εξατομίκευση των θεραπειών με κριτήριο τις ανάγκες του κάθε ασθενή.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Ιγγλέζος Εμμανουήλ DDS, MSc
Ορθοδοντικός, Οδοντίατρος

  • Βούλα
Βούλα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Ιγγλέζος Εμμανουήλ είναι Ειδικός Ορθοδοντικός και διατηρεί ιδιωτική ορθοδοντική και οδοντιατρική κλινική στη Βούλα. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Temeschburg στην Ρουμανία και απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ορθοδοντική, στο Πανεπιστήμιο της Ουλμ, στην Γερμανία, όπου διετέλεσε και ερευνητικός συνεργάτης στο τμήμα Ορθοδοντικής. Υπήρξε, επίσης Επιστημονικός Συνεργάτης στο τμήμα Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συμμετέχοντας στην εκπαίδευση φοιτητών. Από το 2015 έως και σήμερα, ο κύριος Ιγγλέζος συνεργάζεται με τo τμήμα Ορθοδοντικής θεραπείας (Kieferorthopädie) στην Πανεπιστημιακή Κλινική "Johann Wolfgang-Goethe" του Πανεπιστημίου Φρανκφούρτης. Έχει συνεχή ενεργή συμμετοχή σε πανελλήνιες και διεθνείς επιστημονικές εκδηλώσεις, καθώς είναι ύψιστης σημασίας για τον γιατρό να εξελίσσει τις γνώσεις του πάνω στις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις της επιστήμης της Ορθοδοντικής, αλλά και να μεταδίδει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του. Ο Ιγγλέζος Εμμανουήλ είναι αφοσιωμένος στην παροχή πρωτοποριακών τεχνικών παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένης φροντίδας για την επίτευξη των καλύτερων, πιο φυσικη΄ς εμφάνισης και μακράς διάρκειας αποτελεσμάτων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 14:00