6

Ορθοδοντικοί

Κλείστε Ραντεβού με Ορθοδοντικό εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Πλατεία Βικτωρίας, Αριστοτέλους 48
Στοματικός έλεγχος: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Η Αγριπίδου Μαρίνα είναι Ορθοδοντικός - Οδοντίατρος και διατηρεί ιατρείο στην Πλατεία Βικτώριας. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής σχολής και διαθέτει πολυετή εμπειρία, ενώ εξειδικεύεται στην ορθοδοντική. Στο ιατρείο της προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα σε ένα φιλικό περιβάλλον. Η γιατρός παρέχει πλήθος υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής φροντίδας. Στο ιατρείο εφαρμόζονται αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αγία Παρασκευή, Αγίου Ιωάννου 37
Στοματικός έλεγχος: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ενδοστοματικό scan και ανάλυση του προβλήματος με τις πιθανές λύσεις) υπηρεσίες
Σιδεράκια

Η Κουτσουμπού Δέσποινα Μαρίνα είναι Ορθοδοντικός με ιδιωτικό ιατρείο στην Αγία Παρασκευή. Εισήλθε στην Οδοντιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2003. Εργάστηκε ως γενική οδοντίατρος σε ιδιωτικό οδοντιατρείο έως την αποδοχή της στο τμήμα Ορθοδοντικής του Karolinska Institutet στην Στοκχόλμη τον Ιανουάριο του 2011. Εκεί, ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή της αποκτώντας και το μεταπτυχιακό της στην "Οδοντολογία με εξειδίκευση στην Ορθοδοντική" με εργασία που αφορούσε την ενημέρωση των ασθενών στην ορθοδοντική θεραπεία και τη συσχέτισή της με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Η εκπαίδευσή της συμπεριλάμβανε επίσης, τη θεραπεία ασθενών που πάσχουν από άπνοια ύπνου με την κατασκευή και χρήση ειδικών ενδοστοματικών μηχανισμών. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών της, εργάστηκε σε οδοντιατρική κλινική στην Στοκχόλμη, εξασκώντας γενική οδοντιατρική και συμβουλευτική σε ορθοδοντικά περιστατικά. Έχει λάβει μέρος στην εκπαίδευση προπτυχιακών φοιτητών του Karolinska Institutet και του βοηθητικού προσωπικού του τμήματος Ορθοδοντικής στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Από το 2015, είναι υπεύθυνη του ορθοδοντικού τμήματος δύο κλινικών στην Ολλανδία. Kαθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών, της ειδίκευσης και της σταδιοδρομίας της παρακολουθεί σεμινάρια και συνέδρια, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που αφορούν στην επιστήμη της οδοντιατρικής, στην εξέλιξη των πρακτικών και της τεχνολογίας του κλάδου, και πιο εξειδικευμένα σε θέματα Ορθοδοντικής ούτως ώστε να προσφέρει τις καλύτερες και επιστημονικά τεκμηριωμένες επιλογές στις θεραπείες που αναλαμβάνει. Είναι πιστοποιημένη χρήστης πλείστων ορθοδοντικών τεχνικών, πέραν των συμβατικών ακίνητων και κινητών μηχανισμών που απαρτίζουν την πλειοψηφία των θεραπειών. Ενδεικτικά αναφέρονται οι γλωσσικές τεχνικές Incognito, E-Line και WIN (LingualSystems), καθώς και διαφανείς μεμβράνες με τα συστήματα Invisalign, Clear Aligners, Orthocaps.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Βολανάκη 4
Στοματικός έλεγχος: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Πολυχρονόπουλος Γιώργος είναι Ορθοδοντικός με ιδιωτικά ιατρεία στο Χαλάνδρι και στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ειδίκευσή του στην Ορθοδοντική πραγματοποιήθηκε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, όπου και του απονεμήθηκε το Αριστείο “Bert Levin” ως τιμητική διάκριση για τις κλινικές και θεωρητικές επιδόσεις του. Το πρόγραμμα ειδίκευσής του περιελάμβανε εκτενή θεωρητική μελέτη και κλινική άσκηση (δηλαδή, θεραπεία ασθενών στην Ορθοδοντική Πανεπιστημιακή Κλινική) σε όλες τις σύγχρονες ορθοδοντικές τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων της Γλωσσικής Ορθοδοντικής και της Ορθοδοντικής με Διαφανείς Νάρθηκες Invisalign. Είναι πιστοποιημένος για όλες τις σύγχρονες τεχνικές και συγκεκριμένα, για την τεχνική ΜΒΤ, την Damon, την Ιnvisalign, την Ιncognito, την STB και την Orthocaps. Είναι μέλος της Αμερικανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορθοδοντικών, της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος, του Οδοντιατρικού και Ορθοδοντικού Συλλόγου του Ηνωμένου Βασιλείου, του Οδοντιατρικού και Ορθοδοντικού Συλλόγου της Νορβηγίας και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με εργασίες και παρουσιάσεις. Εργασίες του έχουν δημοσιευθεί στα πιο έγκυρα ελληνικά οδοντιατρικά περιοδικά. Eπίσης, συμμετέχει στο πρόγραμμα συνεχούς επιμόρφωσης της Αμερικανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας, με πολυάριθμες πιστοποιημένες ώρες συμμετοχής σε σεμινάρια και συνέδρια μέσω του διαδικτύου. Στοχεύει πάντοτε στην άρτια εφαρμογή των σύγχρονων τεχνικών της Ορθοδοντικής. Γι’ αυτόν τον σκοπό, κάνει χρήση της Ψηφιακής Τεχνολογίας μέσω του κορυφαίου εξοπλισμού που είναι εξοπλισμένο το ιατρείο. Βασικό μέλημα είναι η αληθής εξατομίκευση των θεραπειών με κριτήριο τις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πειραιάς, Πραξιτέλους 111
Στοματικός έλεγχος: Δωρεάν (περιλαμβάνει την πρώτη επίσκεψη διάγνωσης και ενημέρωσης) υπηρεσίες
Σιδεράκια

Ο Περράκης Εμμανουήλ είναι Ειδικός Ορθοδοντικός με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Οδοντιατρική, έλαβε εξειδίκευση στην Ορθοδοντική και είναι κάτοχος του τίτλου "Ειδικός Ορθοδοντικός". Έχει μετεκπαιδευτεί στην Αόρατη Ορθοδοντική Θεραπεία κι έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες ολοκληρωμένες θεραπείες, καθώς και σχετική αρθρογραφία στον εγχώριο τύπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο γιατρός, ενεργό μέλος της Προληπτικής Ομάδας Πειραιά, διαθέτει αξιοσημείωτο εθελοντικό έργο πραγματοποιώντας δεκάδες επισκέψεις σε σχολεία. Επίσης, συμβάλλει στη βελτίωση της στοματικής υγείας των αθλητών και αθλούμενων όντας ιδρυτικό μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής (Ε.Ε.ΑΘΛ.Ο). Ο ειδικός ορθοδοντικός Περράκης Εμμανουήλ, σε ένα σύγχρονα διαμορφωμένο χώρο, εφαρμόζει υψηλών προδιαγραφών θεραπευτικές τεχνικές. Με αρωγό την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρέχει ορθοδοντική θεραπεία για παιδιά και ενήλικες, κάνοντας χρήση των πλέον καινοτόμων μεθόδων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βούλα, Ποσειδώνος 14
Στοματικός έλεγχος: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Ιγγλέζος Εμμανουήλ είναι Ειδικός Ορθοδοντικός και διατηρεί ιδιωτική ορθοδοντική και οδοντιατρική κλινική στη Βούλα. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Temeschburg στην Ρουμανία και απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ορθοδοντική, στο Πανεπιστήμιο της Ουλμ, στην Γερμανία, όπου διετέλεσε και ερευνητικός συνεργάτης στο τμήμα Ορθοδοντικής. Υπήρξε, επίσης, Επιστημονικός Συνεργάτης στο τμήμα Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συμμετέχοντας στην εκπαίδευση φοιτητών. Από το 2015 έως και σήμερα, ο κύριος Ιγγλέζος συνεργάζεται με τo τμήμα Ορθοδοντικής θεραπείας (Kieferorthopädie) στην Πανεπιστημιακή Κλινική "Johann Wolfgang-Goethe" του Πανεπιστημίου Φρανκφούρτης. Έχει συνεχή ενεργή συμμετοχή σε πανελλήνιες και διεθνείς επιστημονικές εκδηλώσεις, καθώς είναι ύψιστης σημασίας για τον γιατρό να εξελίσσει τις γνώσεις του πάνω στις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις της επιστήμης της Ορθοδοντικής, αλλά και να μεταδίδει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του. Είναι αφοσιωμένος στην παροχή πρωτοποριακών τεχνικών παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένης φροντίδας για την επίτευξη των καλύτερων, πιο φυσικής εμφάνισης και μακράς διάρκειας αποτελεσμάτων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ελληνικό, Υμηττού 1 & Βουλιαγμένης 604
Στοματικός έλεγχος: Δωρεάν (περιλαμβάνει την πρώτη επίσκεψη για στοματικό έλεγχο και αξιολόγηση, καθώς και ενημέρωση για την μέθοδο θεραπείας) υπηρεσίες

Ο Μπουλντής Γεώργιος είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με ιδιωτική κλινική στο Ελληνικό. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως Γενικός Οδοντίατρος στην γενική και επανορθωτική οδοντιατρική. Αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή πρώτα ως άνθρωπο και έπειτα εστιάζει στο οδοντιατρικό του πρόβλημα, επιπρόσθετα, προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τον φόβο που κυριαρχεί κατά την σκέψη στον οδοντίατρο. Στο υπερσύγχρονο οδοντιατρικό του κέντρο, προσφέρει εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες και δίνει έμφαση στην προληπτική οδοντιατρική ενώ παρέχει όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες. Στο ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ορθοδοντικοί
Χωρίς Online Booking

Γαλανόπουλος Πέτρος
Ορθοδοντικός

 • Αθανασίου Διάκου 10, Πύργος Ηλείας 27131, Νομός Ηλείας
Προφίλ γιατρού

Σπυρόπουλος Νικόλαος
Ορθοδοντικός

 • Μπιζανίου 5, Πύργος Ηλείας 27131, Νομός Ηλείας
Προφίλ γιατρού

Τζούμπας Μιχάλης
Ορθοδοντικός

 • Δικαιοσύνης 7, Ηράκλειο 71202, Νομός Ηρακλείου Κρήτης
Προφίλ γιατρού

Τολούδης Θάνος
Ορθοδοντικός

 • Ζωγράφου 10, Ηράκλειο 71201, Νομός Ηρακλείου Κρήτης
Προφίλ γιατρού

Φωτεινάκη Σταυρούλα
Ορθοδοντικός

 • Αριστομένους 41, Καλαμάτα 24133, Νομός Μεσσηνίας
Προφίλ γιατρού

Ραϊσάκης Θεόδωρος
Ορθοδοντικός

 • Αντωνίου Μιχελιδάκη 11, Χανιά 73132, Νομός Χανίων
Προφίλ γιατρού

Κωνστανταράκης Ευάγγελος
Ορθοδοντικός

 • Εφέδρων Πολεμιστών 18, Χανιά 73135, Νομός Χανίων
Προφίλ γιατρού

Κωνστανταράκης Στυλιανός
Ορθοδοντικός

 • Εφέδρων Πολεμιστών 18, Χανιά 73135, Νομός Χανίων
Προφίλ γιατρού

Κρικώνης Χαράλαμπος
Ορθοδοντικός

 • Δημητρίου Σούτσου 48, Αμπελόκηποι 11521, Αττική
Προφίλ γιατρού

Ηλιόπουλος Νίκος
Ορθοδοντικός

 • Σεβαστουπόλεως 26-28, Αμπελόκηποι 11526, Αττική
Προφίλ γιατρού

Σπαθής Παντελής
Ορθοδοντικός

 • Βασιλίσσης Σοφίας 131, Αμπελόκηποι 11521, Αττική
Προφίλ γιατρού

Κουμαντάνου Αλεξάνδρα
Ορθοδοντικός

 • Βασιλίσσης Σοφίας 122, Αμπελόκηποι 11526, Αττική
Προφίλ γιατρού

Παναγιωτίδης Αγαμέμνων
Ορθοδοντικός

 • Βρυάξιδος 19, Παγκράτι 11634, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μαυραντώνη Ανδρονίκη
Ορθοδοντικός

 • Μίσθου 2, Καισαριανή 16121, Αττική
Προφίλ γιατρού