1 Γυναικολόγος - Μαιευτήρας στον Νομό Ηλείας

Κλείστε Ραντεβού με Γυναικολόγο - Μαιευτήρα στον Νομό Ηλείας γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Γυναικολόγο - Μαιευτήρα της επιλογής σας στον Νομό Ηλείας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Γυναικολόγο - Μαιευτήρα στον Νομό Ηλείας; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Γυναικολόγο - Μαιευτήρα συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Ηλείας

Βρείτε Γυναικολόγο - Μαιευτήρα συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Ηλείας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος, Απλή γυναικολογική εξέταση, Αμνιοκέντηση, Ανάπλαση κόλπου, Αντιμετώπιση διαταραχών περιόδου, Αντιμετώπιση εμμηνόπαυσης, Αντιμετώπιση ενδομητρίωσης, Αντιμετώπιση εξάψεων εμμηνόπαυσης, Αντιμετώπιση ινομυωμάτων, Αντιμετώπιση καρκίνου του μαστού

Θεοχάρη Φανή

  • Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
  • Αμαλιάδα
Αμαλιάδα
Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος: 60€ υπόλοιπες υπηρεσίες
Τεστ ΠΑΠ

Η Θεοχάρη Φανή είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας με ιδιωτικό ιατρείο στην Αμαλιάδα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικεύτηκε στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Άγιος Ανδρέας". Έχει συμμετοχή σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικού καθώς και σε επιστημονικές δημοσιεύσεις.
Είναι μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων, της Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας, της Ελληνικής Περιγεννητικής Εταιρείας και της Εταιρείας Κολποσκόπησης και παθήσεων τραχήλου και συνεργάζεται με τα Μαιευτήρια "Μητέρα", "Ολύμπιον" και "ΗΩ" Πατρών. Έχει σημαντική μαιευτική εμπειρία με μεγάλο αριθμό τοκετών (φυσιολογικών και καισαρικών) καθώς και πολλών γυναικολογικών επεμβάσεων (υστερεκτομή κοιλιακή και κολπική, αφαίρεση ινομυωμάτων και κύστεων ωοθήκης, Loop κωνοειδή εκτομή τραχήλου και άλλων). Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο για την πρόληψη και θεραπεία γυναικολογικών και μαιευτικών περιστατικών και διαθέτει υπέρηχο και καρδιοτοκογράφο για παρακολούθηση των κυήσεων, δυνατότητα προγεννητικού ελέγχου, παρακολούθηση κυήσεων υψηλού κινδύνου.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00