1 Παιδοδοντίατρος στο Γαλάτσι

Κλείστε Ραντεβού με Παιδοδοντίατρο στο Γαλάτσι γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Παιδοδοντίατρο της επιλογής σας στο Γαλάτσι

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδοδοντίατρο στο Γαλάτσι; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παιδοδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Γαλάτσι

Βρείτε Παιδοδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Γαλάτσι. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Στοματικός έλεγχος, Σφράγισμα δοντιών, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Εξαγωγή δοντιού, Επίσκεψη για Ανέργους - ΑΜΕΑ - Φοιτητές, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Καθαρισμός δοντιών, Νάρθηκες δοντιών

Σχετικές ειδικότητες

Οδοντίατροι στο Γαλάτσι, Παιδίατροι στο Γαλάτσι

Θεοχαροπούλου Κατερίνα DDS, MSc

  • Παιδοδοντίατρος
  • Γαλάτσι
Γαλάτσι
Σφράγισμα δοντιών

Η Θεοχαροπούλου Κατερίνα είναι παιδοδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Γαλάτσι. Είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατά την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Γκέτεμποργκ, της Σουηδίας. Εργάσθηκε σαν γενικός οδοντίατρος στο Οδοντιατρικό και Προσθετικό Τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και στη συνέχεια στην ιδιωτική κλινική Integrated Dental Holdings στην Αγγλία συμβεβλημένη με το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας, καθώς και στην Tandarts praktijk West 5 Modern Dental Care. Έγινε δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης στην Οδοντιατρική σχολή Academic Center for Dentistry του Άμστερνταμ για την εξειδίκευση της στην Παιδοδοντιατρική, την ολοκλήρωσε κερδίζοντας πολύτιμή εμπειρία στην οδοντιατρική φροντίδα παιδιών και ατόμων με ειδικές ικανότητες (ΑμεΑ), καθώς και στη διεκπεραίωση οδοντιατρικής θεραπείας με χρήση μέθης, καταστολής και γενικής αναισθησίας. Εργάζεται σαν παιδοδοντίατρος σε ιδιωτικές κλινικές ενώ διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Παιδοδοντιατρικού Τμήματος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής της έχει παρακολουθήσει πλήθος Συνεδρίων και Σεμιναρίων. Η γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει πλήθος υπηρεσιών όπως, έλεγχο τερηδόνας και ουλίτιδας, καθαρισμό και φθορίωση, καθώς και προληπτικές επικαλύψεις οπών και σχισμών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία του παιδικού στόματος και τα παιδιά να φεύγουν χαρούμενα από τον οδοντίατρο.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

1 Παιδοδοντίατρος κοντά στο Γαλάτσι

Γκανά Δήμητρα

  • Οδοντίατρος
  • Παιδοδοντίατρος
  • Νέο Ψυχικό
Νέο Ψυχικό
Σφράγισμα δοντιών: 40€ - 70€ υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Γκανά Δήμητρα είναι Οδοντίατρος - Παιδοδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ψυχικό. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής και έκανε την πρακτική της Εξάσκηση στο "Πρότυπο Οδοντιατρικό Κέντρο". Είναι Μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Στοματολογικής Εταιρείας. Η ιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία, στο οδοντιατρείο της προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες γενικής οδοντιατρικής, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως προσθετική, επανορθωτική, αντιμετώπιση ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας, καθαρισμός δοντιών, εξαγωγές και υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη πρόληψη. Στο ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00