Παιδο-ΩΡΛ κοντά στην Κυψέλη

Κλείστε Ραντεβού με Παιδο-ΩΡΛ στην Κυψέλη γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Παιδο-ΩΡΛ της επιλογής σας στην Κυψέλη

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδο-ΩΡΛ στην Κυψέλη; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Παιδο-ΩΡΛ ΕΟΠΥΥ στην Κυψέλη

Βρείτε Παιδο-ΩΡΛ συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Κυψέλη. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια μύτης), Ακοόγραμμα - Τυμπανόγραμμα, Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας, Αντιμετώπιση αμυγδαλίτιδας, Αντιμετώπιση διαταραχών όσφρησης, Αντιμετώπιση εξωτερικής ωτίτιδας, Αντιμετώπιση ιγμορίτιδας, Αντιμετώπιση ίωσης γρίπης και κρυολογήματος, Αντιμετώπιση μέσης ωτίτιδας, Αντιμετώπιση πολυπόδων στη μύτη, Αντιμετώπιση ρινικής συμφόρησης, Αντιμετώπιση φαρυγγίτιδας, Αντιμετώπιση ωτίτιδας, Αντιμετώπιση ωτοσκλήρυνσης, Αφαίρεση ξένου σώματος στοματοφάρυγγα/λάρυγγα, Βεβαίωση υγείας, Διατομή χαλινού γλώσσας, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Δοκιμασία κατάποσης, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Έλεγχος λαβυρίνθου, Έλεγχος όσφρησης, Ενδοσκόπηση ρινός, Ενδοσκοπικός έλεγχος, Ενδοσκοπικός έλεγχος φωνητικών χορδών - λάρυγγος, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Καθαρισμός αυτιών, Μυριγγοτομή, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Πλήρης ακοολογικός έλεγχος, Συμβουλευτική εμβοών, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Χαλινεκτομή
Σχετικές ειδικότητες
Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) στην Κυψέλη
Γκύζη, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 91
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Σφήκας Δημήτριος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Γκύζη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής από Πανεπιστήμιο του Καΐρου, εργάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Καΐρου. Έλαβε την εξειδίκευση της στην Ωτορινολαρυγγολογία και εργάστηκε στο King's College Hospital, της Αγγλίας. Πραγματοποίησε Διδακτορική Διατριβή με θέμα "Ωτορινολαρυγγολογική παρακολούθηση σε ασθενείς θετικούς στον HIV". Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης κατάρτισής του, έλαβε μέρος σε πολλά συνέδρια εσωτερικού και εξωτερικού, με εργασίες και συγγράμματα. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, της Πανευρωπαϊκής Αλλεργιολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ωτορινολαρυγγολογικής Εταιρείας και της Εθνικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας. Διατελεί Επιστημονικός Υπεύθυνος της "Euromedica" και Επιστημονικός Συνεργάτης με την Ευρωκλινική Αθηνών, την ENT of Athens, του Νοσοκομείου "Μητέρα" και της Αθηναϊκής Κλινικής. Το ιατρείο λειτουργεί σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο, εξοπλισμένο με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που του επιτρέπει να κάνει ολοκληρωμένες εξετάσεις και επεμβάσεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα